Aslıcım çokkkk şekersin yaaaa..bu kadar mı insan kendisi ile barışık olur..ne kadar pozitif konuşuyorsun hayatındaki şeyler ile ilgili belkide bir çok insanın negatif olarak bunalıma girebileceği konular bunlar..gel kız gellll bi daha öpücem yanaklarından....hihoyyytay o da bişey mi şekerim düşünsene ben bu tedaviler sırasında 7 kilo almıştım 60 kiloyla hamile kaldım zaten 158 boyum yani ben zaten göbekliyim belki de ondan belli olmuyor benim ki kaydirigubbakcemile3
Aslıcım çokkkk şekersin yaaaa..bu kadar mı insan kendisi ile barışık olur..ne kadar pozitif konuşuyorsun hayatındaki şeyler ile ilgili belkide bir çok insanın negatif olarak bunalıma girebileceği konular bunlar..gel kız gellll bi daha öpücem yanaklarından....hihoyyyt
Ya ben gidiyorum benle de ilginerir misiniz
Aslıcım çokkkk şekersin yaaaa..bu kadar mı insan kendisi ile barışık olur..ne kadar pozitif konuşuyorsun hayatındaki şeyler ile ilgili belkide bir çok insanın negatif olarak bunalıma girebileceği konular bunlar..gel kız gellll bi daha öpücem yanaklarından....hihoyyyt
Ya ben gidiyorum benle de ilginerir misiniz
hehehe sanal olunca öpüp duruyorum gerçek hayatta fazla öpmem öyle kimseyi :))))) ama yine öpüyorum bu sefer hoşçakal demek için çünkü yemek yapmak zorundayım yoksa aç kalacağaız akşam :)))walla pınarcım sen de çok şekersin biz yüzyüze gelsek de anlatsam walla hani eskiler der ya roman olur diye onun gibi ama hayat pek güzel beee ne dert edicez dünya fani ölüm ani
bu arada yanaklarım ballı iki de bir öpüyorsun öp bebeğim öp ben de seni öpeyiimmm ohh ne güzel muhabbet walla
Bal böcüğüm Özlemcim ve şeker arkadaşım Didem ikinize kocaman kocaman öperim yanacıklarınızdan....ben de yemek yapmaya gidiyorum....zemuszemus
hehehe sanal olunca öpüp duruyorum gerçek hayatta fazla öpmem öyle kimseyi :))))) ama yine öpüyorum bu sefer hoşçakal demek için çünkü yemek yapmak zorundayım yoksa aç kalacağaız akşam :)))
hehehe sanal olunca öpüp duruyorum gerçek hayatta fazla öpmem öyle kimseyi :))))) ama yine öpüyorum bu sefer hoşçakal demek için çünkü yemek yapmak zorundayım yoksa aç kalacağaız akşam :)))
birazdan bende çıkacağım birazdan şekerler :))) karnıım fena halde zil çalıyor yemekler gözümün önünde uçuşuyor :))) gidip hemen tıkınmak istioruuummm :)))cokacimcoook cokacimcoook
merhaba arkadaslar!bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.kızımız olacakmış:) bide 2'li tarama testi yapıldı.ense kalınlığı normal çıktı.kan tahlili sonuçları cuma günü belli olacakmış.haber veriyim dedim.hepimiz güzel haberler alırız inşallah!
şekerim sen hamileliğin ne kadar ona göre biz de sıkıştıralım doktorlarımızı
Ayyyy ne kadar heycanlıııı..ben haftaya salı gideceğim ve o zaman 11+ 2 olacağım sanırım..ve belli olmaz değil mi daha ???? çokkkk tebrik ederim kız bebekler çokkkk tatlı oluyor..benim yiğenim var 1.5 yaşında adı da teyzesi ile aynı yani Pınar :)) ahh bayılıyorum ona..öyle tatlıki ..annesi birde bir süslüyor püslüyor..sen de inşallah sağlıkla alırsın kucağına...benim haftam 12+1.hem de tahmin falan değil.%100 söyledi kız olacak diye.siz de sıkıştırın bence:)
ben kontrolde 13+0 olucam umarım görülür bu pozisyona da bağlıymış ama ben ısrar edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?