Ya kızlar ben 14. haftadayım kimi ark.lar 9. haftada nasıl oluyor da biz hepimiz ağustosunuz. Zaten ben temmuz sonu büyük ihtimal doğururum ama SAT'a göre ağustos siz tahmini doğuma göre mi baktınız?
hala okuyorum özlemcim geçmişi...
ne mutlu oldum merak edilmek ne güzel..hiç görmeden tanımadan birilerinin dua ettiğini iyi dileklerde bulunup merak ettiğini bilmek...
benim gönlümden geçen kızdı:) burada tahminlerimizi paylaştığımızda da kız..:) çin takvimi kız:) hücre yenilenmesine bakılınca da kız:) ve zaten eşimin sülalesinde erkek çok az:) eşim akrabaların tek erkeği neredeyse.. yani benim erkeği bulmam mucize gibi bişeydi:)
doktor baya detaylı baktı saolsun.. bundan sonra 3lü test sonrasında ise detaylı organ incelemesi var dedi.. tek tek tüm vücuduna bakacağız dedi...
folik asiti bıraktırdı aynı şekilde vajinal progesteron desteği de bitti..
şimdi ferrum fort ve elevit verdi.. doğuma kadar kullanacaksın dedi...
ALLAH.ım bu güzellikleri herkese nasip etsin inş..
hala okuyorum özlemcim geçmişi...
ne mutlu oldum merak edilmek ne güzel..hiç görmeden tanımadan birilerinin dua ettiğini iyi dileklerde bulunup merak ettiğini bilmek...
benim gönlümden geçen kızdı:) burada tahminlerimizi paylaştığımızda da kız..:) çin takvimi kız:) hücre yenilenmesine bakılınca da kız:) ve zaten eşimin sülalesinde erkek çok az:) eşim akrabaların tek erkeği neredeyse.. yani benim erkeği bulmam mucize gibi bişeydi:)
doktor baya detaylı baktı saolsun.. bundan sonra 3lü test sonrasında ise detaylı organ incelemesi var dedi.. tek tek tüm vücuduna bakacağız dedi...
folik asiti bıraktırdı aynı şekilde vajinal progesteron desteği de bitti..
şimdi ferrum fort ve elevit verdi.. doğuma kadar kullanacaksın dedi...
ALLAH.ım bu güzellikleri herkese nasip etsin inş..
kıslarr geldim ben geçmişi okuyorum aynı zamanda..
sebilay ve özlem güzel sonuçlarınız hayırlı olsun... hepimizin kucağımıza aldığımız günlerimizi görmek nasip olsun..
ikili testimi başka bir hastanede yaptıracaktım.. ahhh ahhh sinir oldum dün..! sıramızı bekliyorduk benden sonraki hasta 10haftalık ben 12.. ilk ben girdim.. önce usg bozuldu.. sonrasında asistandı büyük ihtimal bana bakarken acil ameliyata çağırdılar.. masadan kalktım! 10dk sonra geldi 10sn kadar baktı çok küçük bu dedi 10gün sonra gel dedi kaldırdı..!
bişey mi var dedim ve hatta yaşıyormu dedim! o denli korkuttu yaniii! yok işte birkaç hafta geriden geliyor vs dedi!
bugünde kendi doktoruma kontrolüm vardı.. yavrum tam haftasında çok şükür! BİRKAÇ HAFTA GERİ değil yani! nasılda kolaycacık söylüyorlar ilgilenmeden.. dün gece bitmek bilmedi korkudan!!!
bebiş çok kıpraştığından uygun pozisyonu vermedi ve ensesini ölçtürmedi:) üçlü teste kaldı bizim ölçüm 25şubat yani.. doktor ense de dahil genel görünümün iyi olduğunu sorun olmadığını söyledi.. herhangi bir olasılığa karşı düşüncemizi sordu.. aldırmayacağımızı söyledik.. ozaman çok geçerliliği yok bu testlerin ama yinede bilgi sahibi olmak adına bakalım dedi...
veeeeeeeeeeeeeeee büyük ihtimal ile kızımın olacağınııı da öğrenmiş oldukkkk:):)
İşte anne olmanın insana kattığı duygulardan biri (en azında bana) eyyam kuşku .....
bende 10 haftadayım SAT göre zannedersen herkezinki benim doğum Ağustosun sonuna geliyor yani arada nerden baksan 4 hafta var ordan kaynaklanıyor yani....
Çok teşekkürler nasıl rahatladım anlatamam şuan ağlıyorum hatta.. Ah şu hormonlar:))
Doğru söylüyorsun canım gerçi kimin önce doğracağı da hiç belli olmaz 1 ay dediğin ne ki 1 bakarsın seninki daha önce gelmiş(tabi sağlıklı gelsinler de önemli olan o)
yazını atlamışım canım görmedimm.. gözünaydınnnnn seninde... süper yaaa hem kız hem erkek:) sağlıkla gelsinler inş.. listede de pek bir güzel durdun..:)Canım çok geçmiş olsun veeee gözün aydın kızın olacağına çok sevindim. Bende 2 gün önce ense kalınlıkları için Prof. a gittim. Ense kalınlıkları normal dedi veeee büyük ihtimal benimde bir kızım ve bir oğlum olacakmış :))) Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben çok sevindimmm.
sebilay ve özlem güzel sonuçlarınız hayırlı olsun... hepimizin kucağımıza aldığımız günlerimizi görmek nasip olsun..
ikili testimi başka bir hastanede yaptıracaktım.. ahhh ahhh sinir oldum dün..! sıramızı bekliyorduk benden sonraki hasta 10haftalık ben 12.. ilk ben girdim.. önce usg bozuldu.. sonrasında asistandı büyük ihtimal bana bakarken acil ameliyata çağırdılar.. masadan kalktım! 10dk sonra geldi 10sn kadar baktı çok küçük bu dedi 10gün sonra gel dedi kaldırdı..!
bişey mi var dedim ve hatta yaşıyormu dedim! o denli korkuttu yaniii! yok işte birkaç hafta geriden geliyor vs dedi!
bugünde kendi doktoruma kontrolüm vardı.. yavrum tam haftasında çok şükür! BİRKAÇ HAFTA GERİ değil yani! nasılda kolaycacık söylüyorlar ilgilenmeden.. dün gece bitmek bilmedi korkudan!!!
bebiş çok kıpraştığından uygun pozisyonu vermedi ve ensesini ölçtürmedi:) üçlü teste kaldı bizim ölçüm 25şubat yani.. doktor ense de dahil genel görünümün iyi olduğunu sorun olmadığını söyledi.. herhangi bir olasılığa karşı düşüncemizi sordu.. aldırmayacağımızı söyledik.. ozaman çok geçerliliği yok bu testlerin ama yinede bilgi sahibi olmak adına bakalım dedi...
veeeeeeeeeeeeeeee büyük ihtimal ile kızımın olacağınııı da öğrenmiş oldukkkk:):)
tatlım kendi doktoruma güveniyorum oldukça.. benimki tüpbebek haliyle doktorumda tüpbebk uzmanı.. o yüzden içim rahat..Çok sevindim ne güzel cinsiyetini de öğrenebilmişsin.Ama şanssızlıkta peşini bırakmamış canım olsun inşallah 3 lü testin iyi çıkar sonuççları sen ferah tut içini ama benim aklıma takılan bişey var niye başka bir uzmana gitmedin madem ki tam gününde gidyormuş bebişin başka bir uzmana gitseydin.O yapardı belki ölçümlerini senin de için rahatlardı.Ama neyse 25 şubatta çok çok uzun bir zaman değil o zaman öğrenirsin herşeyini.Ne güzel insanın içindeki canlının cinsiyetini bilmesi artık onu kızım diye sevebilirsin.Darısı bizim başımıza.Benim de yarın ikili testim var inşallah bizim kuzucukta ölçtürür ensesini falan.Ben de öğrenmek istiyorum cinsiyetini ama bakalım ne diyecek dr.
canım öncelikle gözün aydın , bebeğin sağlıklı imiş...seni ilk muayane eden şahsa gelirsek ; klasik türk insanı...böyle önemli ve dikkat gerektiren bir konuda bu kadar duyarsız bir tutumu olsa olsa benim memleketimin insanı yapar....benim önceki gebeliğimde baştan beri muayenesine gittiğim doktor , sanırım altı aylık falandık, bebeğin kolunu göremedim demişti..daha sonra gördü ama bu şüphe beni dokuz ay yedi bitirdi...hatta bebeğim sağlıklı doğarsa koç kesicem diye içimden geçirmiştim ve çok şükür sağlıklıda doğdu ...bende kestirip mahallede dağıtmıştım...sen hiçç canını sıkma, inşallah çok tatlı bir kızın olur..kıslarr geldim ben geçmişi okuyorum aynı zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?