2010 Ağustos Anneleri

Ya kızlar ben 14. haftadayım kimi ark.lar 9. haftada nasıl oluyor da biz hepimiz ağustosunuz. Zaten ben temmuz sonu büyük ihtimal doğururum ama SAT'a göre ağustos siz tahmini doğuma göre mi baktınız?

İşte anne olmanın insana kattığı duygulardan biri (en azında bana) eyyam kuşku .....

bende 10 haftadayım SAT göre zannedersen herkezinki benim doğum Ağustosun sonuna geliyor yani arada nerden baksan 4 hafta var ordan kaynaklanıyor yani....

hala okuyorum özlemcim geçmişi...
ne mutlu oldum merak edilmek ne güzel..
hiç görmeden tanımadan birilerinin dua ettiğini iyi dileklerde bulunup merak ettiğini bilmek...
benim gönlümden geçen kızdı:) burada tahminlerimizi paylaştığımızda da kız..:) çin takvimi kız:) hücre yenilenmesine bakılınca da kız:) ve zaten eşimin sülalesinde erkek çok az:) eşim akrabaların tek erkeği neredeyse.. yani benim erkeği bulmam mucize gibi bişeydi:)
doktor baya detaylı baktı saolsun.. bundan sonra 3lü test sonrasında ise detaylı organ incelemesi var dedi.. tek tek tüm vücuduna bakacağız dedi...
folik asiti bıraktırdı aynı şekilde vajinal progesteron desteği de bitti..
şimdi ferrum fort ve elevit verdi.. doğuma kadar kullanacaksın dedi...
ALLAH.ım bu güzellikleri herkese nasip etsin inş..

gozunaydin canim...ne mutlu sana..darisi bizlere...masallah kizinada sanada...
cnm jeli birakiyormussun.....ayy insallh banada birak derler...jel desteginden hic hoslanmiyorum..kurtulmussun demekki durumun iyi...

vajinal progesteron tabi biticek canım artık 2. 3 aya girdik düşük riskimiz çok azaldı Allah'ın izniyle kaydirigubbakcemile2

canım iyi haberlerle gelmene çok sevindim inşallah sağlıkla kucaklarımıza almakta nasip olur.Kızın olacağı içinde ayrıca tebrik ederim.
dr una çok kızdım bazen öyleleride çıkıyor ben kızıma hamileyken doğuma yakın banada bi asistan bakmıştı bunun karın çevresi haftasından geri, özürlü olabilir demişti sanki başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü.sonra kendi doktoruma gittim oda muayene edip normal demişti.Şimdi allaha şükür üç yaşında gayet sağlıklı bir kızım var.

Doğru söylüyorsun canım gerçi kimin önce doğracağı da hiç belli olmaz 1 ay dediğin ne ki 1 bakarsın seninki daha önce gelmiş(tabi sağlıklı gelsinler de önemli olan o)

Doğru söylüyorsun canım gerçi kimin önce doğracağı da hiç belli olmaz 1 ay dediğin ne ki 1 bakarsın seninki daha önce gelmiş(tabi sağlıklı gelsinler de önemli olan o)

Valla dediğin gibi bazen öyle sorunlar çıkıyorki ben ilk bebeğim 36 haftalık doğdu gebelik kolestazı diye bir rahatsızlık çıktı doktorda riske atmak istemedi ve 36 haftanın sonunda doğum yaptım. İnşallah tüm bebeişler sağlıklı ve zamanında gelirler....

yazını atlamışım canım görmedimm.. gözünaydınnnnn seninde... süper yaaa hem kız hem erkek:) sağlıkla gelsinler inş.. listede de pek bir güzel durdun..:)

bıraktım şükür jeli.. sürekli ıslaklıktan sürekli peçete koyup çamaşır değişmekten bi hal olmuştum... 3aydan sonra hormon desteğini plesanta karşıladığı için bizim dışarıdan destek vermemize gerek kalmıyormuş...
ve dediğiniz gibi şükür artık düşük riskimiz baya azaldı..

aylindacım ben de okuyamadım yazını canım çok sevindim senin adına hem 1ierkek1i kız süper ya Allah'ım sağlık versin . Ay ne güzel şeyler bu duygular ya valla ağlıycam artık

Kızlar ben çıkıyorum işten anneme gideceğiz bu akşam malum ben evde balık yapamıyorum bebeğe yayarlı diye illa tutturdu(hiç de sevmeme)nasıl yiycem bakalım üfff şu anneler çok düşünüyorlar çoook. Hepinizi öpüyoruz yarın görüşürüz.

Çok sevindim ne güzel cinsiyetini de öğrenebilmişsin.Ama şanssızlıkta peşini bırakmamış canım olsun inşallah 3 lü testin iyi çıkar sonuççları sen ferah tut içini ama benim aklıma takılan bişey var niye başka bir uzmana gitmedin madem ki tam gününde gidyormuş bebişin başka bir uzmana gitseydin.O yapardı belki ölçümlerini senin de için rahatlardı.Ama neyse 25 şubatta çok çok uzun bir zaman değil o zaman öğrenirsin herşeyini.Ne güzel insanın içindeki canlının cinsiyetini bilmesi artık onu kızım diye sevebilirsin.Darısı bizim başımıza.Benim de yarın ikili testim var inşallah bizim kuzucukta ölçtürür ensesini falan.Ben de öğrenmek istiyorum cinsiyetini ama bakalım ne diyecek dr.

Bu arada dünden beri karnımın alt kısmında kasıklarımda yani seyirme hissediyorum.neyin nesi acaba yarın doktora onu da sorucam.Rahimin büyümesinden kaynaklanan bişeymi yoksa bebişin kıpraşmaları mı anlamadım.İlk bebek olunca da hareketlerini pek anlayamıyormuş insan.

tatlım kendi doktoruma güveniyorum oldukça.. benimki tüpbebek haliyle doktorumda tüpbebk uzmanı.. o yüzden içim rahat..

canım inanılmaz güzel bir haber haydi hayırlı olsun bir prenses daha geliyor yani

canım öncelikle gözün aydın , bebeğin sağlıklı imiş...seni ilk muayane eden şahsa gelirsek ; klasik türk insanı...böyle önemli ve dikkat gerektiren bir konuda bu kadar duyarsız bir tutumu olsa olsa benim memleketimin insanı yapar....benim önceki gebeliğimde baştan beri muayenesine gittiğim doktor , sanırım altı aylık falandık, bebeğin kolunu göremedim demişti..daha sonra gördü ama bu şüphe beni dokuz ay yedi bitirdi...hatta bebeğim sağlıklı doğarsa koç kesicem diye içimden geçirmiştim ve çok şükür sağlıklıda doğdu ...bende kestirip mahallede dağıtmıştım...sen hiçç canını sıkma, inşallah çok tatlı bir kızın olur..

kızlar bu arada hamiş iken saç boyatmak sakıncalımı sizce..?netten baktım , bazı yerlerde sakıncalı, bazı yerlerde değil diyor...ne yapsam , boyatsammı acaba?

Merhaba arkadaşlar, kese göründü, kalp atışını duyduk derken şimdi allahın izniyle cinsiyetleri de öğrenmeye başladık. Çok heyecanlı dönemleri hep birlikte 100 anne adayı ve bebişleri paylaşıyoruz. Aylinda, Hallisna hayırlı olsun prenslerimiz prenseslerimiz gözünüzaydın . Hepinizi çok öptüm, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…