2010 Ağustos Anneleri

hallisnacım hayırlı olsun canım kızın olacak demek çok güzel yaaaaaa.umarın sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz güzel yavrularımızı....

aylinda canım senin de hayırlı olsun hem kız hem erkek sen daha şanslısın bi taşla kaç kuş kız?:))hem iki çocuk hem kız hem erkek oooohoooooooooooo maşaalah maşaallah

cnm ilk gebelikler de bebğin hareketlerini bu haftalarda duyamazsın,en erken 18 haftada belli olur ama ilk gebeliklerde 20-22.haftalarda belli olur genelde,bağırsak hareketleri rahmin büyümesi vs.onlardan kaynaklanıyo bu hareketler

kızlar hayırlı olsun yavrularınız ne zgüel cinsiyetlerini de öğrenmişssiniz,hayılrın evlat olurlar inş.

kızlar bu arada hamiş iken saç boyatmak sakıncalımı sizce..?netten baktım , bazı yerlerde sakıncalı, bazı yerlerde değil diyor...ne yapsam , boyatsammı acaba?
canım bildiğim kadarıyla ilk 3ay sakıncalıymış.. ama emin değilim yinede.. bitkisel boya dense de illa ki kimyasal içeriyordur..

bende gordum minicik bebegimi bugun hersey yolunda gozukuyor dedi doktor ama cinsiyetini ogrenemedik bidaki sefere insallah ogreniriz

selamlar arkadaşlar geçmişi okuyamadım ben salı günü serklaj oldum ve rahim ağzımın yeterli kalınlıkta sağlamlıkta olmadığını söyledi kurul raporu çıkartıp doğuma kadar yatmam gerekliymiş ne yapalım allahım bebeğimi bize bağaşlasında yatarım artık evdeki bilgisayarda masaüstü olduğu için yazamadım bugün görümcemin bil aldım arada sırada girmeye çalışırım 2li testimiz iyi çıktı allaha şükürler olsun hepinizn hayırlı haberlerini alırım inşallah

ya ben de dikiş attıracam ikili testi yaptırdım salı günü sonucları cıkacak 2 subatta sonuclar acıklanacak ve bende persembe 4 subatta dikiş attıracam.nasıl oluyor cok merak ediyorum.biraz bahsedebilirmisin..

halissna ve aylinda tebrik ederim benim için de büyük gün yarın bakalım ben de kuzumu göreceğim için çok heyecanlıyım

halissna ve aylinda tebrik ederim benim için de büyük gün yarın bakalım ben de kuzumu göreceğim için çok heyecanlıyım

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımm..buarada senin grip geçti mi, hani boğaz ağrıların filan vardı yaa. Onu da bi sorayım dedim. fisfisfis

ben bişey merak ediyorum bende kan pıhtılaşması sorunuda var ve ben serklaj ameliyatı olacam.günlük iğne oluyorum.kanı sulandırması için.doktor ameliyattan önceki iki gün kullanma dedi.ee tamamda ben iğneyi kullanmazsam cocuga zararı dokunur diye korkuyorum.doktor bişey olmaz sorun yok dedi.insan yinede tedirgin oluyor.

bide daha önce bu opersyonu geçirenler deneyimlerini paylaşırlarsa sevinrim.yada benim durumumda olupta bu opersyonu geçirenleriniz oldumu?deneyimlerinizi paylasırsanız sevinirim..

canım böyle bir durum yaşamadım ama gebeliğimin ilk 5haftasına kadar bende kan sulandırıcı iğne kullandım.. pıhtılaşma olmamasına rağmen doktor yinede verdi..
ben o dönem prospektüsünü okumuştum.. müdahale öncesi aspirinin 1hafta öncesinde kan sulandırıcının da birkaç gün öncesinde bırakılması gerek diye okumuştum özellikle aspiririnin.. ALLAH korusun müdahale sırasında ekstra kanamaya sebep oluyor ve durdurulamıyormuş..
uzun süreli bunu kullandığın için zaten vücudundan etkisi hemen geçmeyecektir birkaç gün gibi kısa sürede.. ve herşeyi geçelim doktorun seni sürekli takip eden güvendiğin biri ise senin için kötü sonuç oluşturabilecek bir duruma seni sokmaz zaten..
en iyisini düşün.. için rahat olsun.. bak burada kaç arkadaş oldu serklajını çok şükür sorunsuz.. sende dikişlerini attırıp geleceksin inş bebişinle sağlıkla...

inşallah hersey kolay olur.cok tesekür ederim.biraz daha içimi rahatlattın valla.neyse ben yine gelişmelerden sizleri haberdar edecem.

Canım çok sağol, hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah. Valla değişmezse 1 kız ve 1 erkek gibi göründüler ama bu haftalarda çok net olmaz değişebilirmiş bakalım kısmet. İlginç bir şekilde benim içime 2 kız doğuyor :))

aylindacım ben de okuyamadım yazını canım çok sevindim senin adına hem 1ierkek1i kız süper ya Allah'ım sağlık versin . Ay ne güzel şeyler bu duygular ya valla ağlıycam artık

Canım çok sağolasın 1 kız 1erkekse gerçekten bebek defterini kapatırım iyi olur :)) Seninde oğluşun hayırlı olsun canımcım :))

Çok sağol canım senin haberlerini bekliyoruz artık :))

Canım çok sağol valla eğer doktor yanılmadıysa bebek olayını kapatırım bir seferde :)) Senin haberlerini bekliyoruz canımcım...

günaydııınnn günaydıın günaydınn canlar,

dün pek aktif olamadım, yoğundum azıcık... ama geçmişin hepsini okudum yanıt verebildiğim arkadaşlara yanıt vermeye çalıştım..

herkes için çok mutluyum.. ikizlerim biri kız biri erkek bu nasıl mutlululuktur... tebrik ederim aylindacım..

hallisnacım cnm seni bir kez daha tebrik ederim.. herşey her zaman böyle güzel mutlu olsun senin için..

ebru da ne güzel söylemiş.. ilk haftalardan beri neler neler paylaştık.. bakın günler ne çabuk geçti.. cinsiyetleri öğrenmeye kadar geldik sonuna kadar Allah böyle hep beraber güzel şeylerimizi paylaşmayı nasip etsin..

tabi en kısa sürede bize de bebeklerimizin cinsiyetini öğrenmeyi nasip etsin... öğrenmeyen tüm arkadaşlarıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…