cnm ilk gebelikler de bebğin hareketlerini bu haftalarda duyamazsın,en erken 18 haftada belli olur ama ilk gebeliklerde 20-22.haftalarda belli olur genelde,bağırsak hareketleri rahmin büyümesi vs.onlardan kaynaklanıyo bu hareketlerBu arada dünden beri karnımın alt kısmında kasıklarımda yani seyirme hissediyorum.neyin nesi acaba yarın doktora onu da sorucam.Rahimin büyümesinden kaynaklanan bişeymi yoksa bebişin kıpraşmaları mı anlamadım.İlk bebek olunca da hareketlerini pek anlayamıyormuş insan.
kıslarr geldim ben geçmişi okuyorum aynı zamanda..
sebilay ve özlem güzel sonuçlarınız hayırlı olsun... hepimizin kucağımıza aldığımız günlerimizi görmek nasip olsun..
ikili testimi başka bir hastanede yaptıracaktım.. ahhh ahhh sinir oldum dün..! sıramızı bekliyorduk benden sonraki hasta 10haftalık ben 12.. ilk ben girdim.. önce usg bozuldu.. sonrasında asistandı büyük ihtimal bana bakarken acil ameliyata çağırdılar.. masadan kalktım! 10dk sonra geldi 10sn kadar baktı çok küçük bu dedi 10gün sonra gel dedi kaldırdı..!
bişey mi var dedim ve hatta yaşıyormu dedim! o denli korkuttu yaniii! yok işte birkaç hafta geriden geliyor vs dedi!
bugünde kendi doktoruma kontrolüm vardı.. yavrum tam haftasında çok şükür! BİRKAÇ HAFTA GERİ değil yani! nasılda kolaycacık söylüyorlar ilgilenmeden.. dün gece bitmek bilmedi korkudan!!!
bebiş çok kıpraştığından uygun pozisyonu vermedi ve ensesini ölçtürmedi:) üçlü teste kaldı bizim ölçüm 25şubat yani.. doktor ense de dahil genel görünümün iyi olduğunu sorun olmadığını söyledi.. herhangi bir olasılığa karşı düşüncemizi sordu.. aldırmayacağımızı söyledik.. ozaman çok geçerliliği yok bu testlerin ama yinede bilgi sahibi olmak adına bakalım dedi...
veeeeeeeeeeeeeeee büyük ihtimal ile kızımın olacağınııı da öğrenmiş oldukkkk:):)
Canım çok geçmiş olsun veeee gözün aydın kızın olacağına çok sevindim. Bende 2 gün önce ense kalınlıkları için Prof. a gittim. Ense kalınlıkları normal dedi veeee büyük ihtimal benimde bir kızım ve bir oğlum olacakmış :))) Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben çok sevindimmm.
canım bildiğim kadarıyla ilk 3ay sakıncalıymış.. ama emin değilim yinede.. bitkisel boya dense de illa ki kimyasal içeriyordur..kızlar bu arada hamiş iken saç boyatmak sakıncalımı sizce..?netten baktım , bazı yerlerde sakıncalı, bazı yerlerde değil diyor...ne yapsam , boyatsammı acaba?
ya ben de dikiş attıracam ikili testi yaptırdım salı günü sonucları cıkacak 2 subatta sonuclar acıklanacak ve bende persembe 4 subatta dikiş attıracam.nasıl oluyor cok merak ediyorum.biraz bahsedebilirmisin..valla canım benim sıkıntım farklı ben cuma günü serklaj ameliyatı oldum... yane dikiş atıldı..o yüzden en ufacık bişi bile beni endişelendiriyo... ameliyattan beri hafifi kanamam vardı kanama akıntıya dönüştü drum 1 hafta normal dedi bu durum...ama sürekli progestan takviyesi yapılıo mesele bairazdan iğne olcam kalçadan.....
en güzel yanı perşembe oğluşlarımı görcem allahın izniyel 2 li testim yapılacak...
sen yaptırdınmı ikilini?
saol canımm... inş yarın sende hem güzel haberlerin hemde bebişinin cinsiyetini öğrenerek gelirsin..halissna ve aylinda tebrik ederim benim için de büyük gün yarın bakalım ben de kuzumu göreceğim için çok heyecanlıyım
halissna ve aylinda tebrik ederim benim için de büyük gün yarın bakalım ben de kuzumu göreceğim için çok heyecanlıyım
inşallah hersey kolay olur.cok tesekür ederim.biraz daha içimi rahatlattın valla.neyse ben yine gelişmelerden sizleri haberdar edecem.canım böyle bir durum yaşamadım ama gebeliğimin ilk 5haftasına kadar bende kan sulandırıcı iğne kullandım.. pıhtılaşma olmamasına rağmen doktor yinede verdi..
ben o dönem prospektüsünü okumuştum.. müdahale öncesi aspirinin 1hafta öncesinde kan sulandırıcının da birkaç gün öncesinde bırakılması gerek diye okumuştum özellikle aspiririnin.. ALLAH korusun müdahale sırasında ekstra kanamaya sebep oluyor ve durdurulamıyormuş..
uzun süreli bunu kullandığın için zaten vücudundan etkisi hemen geçmeyecektir birkaç gün gibi kısa sürede.. ve herşeyi geçelim doktorun seni sürekli takip eden güvendiğin biri ise senin için kötü sonuç oluşturabilecek bir duruma seni sokmaz zaten..
en iyisini düşün.. için rahat olsun.. bak burada kaç arkadaş oldu serklajını çok şükür sorunsuz.. sende dikişlerini attırıp geleceksin inş bebişinle sağlıkla...
yazını atlamışım canım görmedimm.. gözünaydınnnnn seninde... süper yaaa hem kız hem erkek:) sağlıkla gelsinler inş.. listede de pek bir güzel durdun..:)
bıraktım şükür jeli.. sürekli ıslaklıktan sürekli peçete koyup çamaşır değişmekten bi hal olmuştum... 3aydan sonra hormon desteğini plesanta karşıladığı için bizim dışarıdan destek vermemize gerek kalmıyormuş...
ve dediğiniz gibi şükür artık düşük riskimiz baya azaldı..
aylindacım ben de okuyamadım yazını canım çok sevindim senin adına hem 1ierkek1i kız süper ya Allah'ım sağlık versin . Ay ne güzel şeyler bu duygular ya valla ağlıycam artık
Merhaba arkadaşlar, kese göründü, kalp atışını duyduk derken şimdi allahın izniyle cinsiyetleri de öğrenmeye başladık. Çok heyecanlı dönemleri hep birlikte 100 anne adayı ve bebişleri paylaşıyoruz. Aylinda, Hallisna hayırlı olsun prenslerimiz prenseslerimiz gözünüzaydın . Hepinizi çok öptüm, sevgiler
hallisnacım hayırlı olsun canım kızın olacak demek çok güzel yaaaaaa.umarın sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz güzel yavrularımızı....
aylinda canım senin de hayırlı olsun hem kız hem erkek sen daha şanslısın bi taşla kaç kuş kız?:))hem iki çocuk hem kız hem erkek oooohoooooooooooo maşaalah maşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?