2010 Ağustos Anneleri

selam kizlar egitimden geldim yemegimi yedim simdide kursuma gitmem lazim bide haftada iki gun kurs cikti diplomami yukseltebilmem icin of offff kendim ettim kendim buldum

iki satir okumadanda cikmayim dedim zaten aksam kimse olmuyo muhabbet edilmiyo

hayatim bende sinir olurdum eltime kiz kardesime yengeme surekli bebisleri kucaklarindan indirmizlerdi .. hele ilk 3,4 ay
ya derdim birakin o bebek uyumaya yalniz kalmaya ihtiyaci var diye
ama simdi oyle bi duygu sardi ki beni yatagima yatiracagim yanimda uyanacagim gunleri hayal eder oldum
odama koymayi asla dusunmuyordum bebisimin yatagini kendi odasinda misil misil uyusun diye ama simdi odam kucuk olmasina ragmen surekli bebek yatagi sigdirma planlari yapiyorum
anne olunca hersey cok farkli oluyormus
eminim herkes bana kizacak bi yatir su cocugu diye ben biralkamiycam kucagimdan :)))

Merhaba ben de 9 haftalık hamileyim ama aynı zamandada kist var. Doktor büyük ihtimalle o kistler küçülecek ve kaybolacak dedi ama benim içim çok rahat değil. Böyle bir problem yaşayan varmı aranızda

Merhaba ben de 9 haftalık hamileyim ama aynı zamandada kist var. Doktor büyük ihtimalle o kistler küçülecek ve kaybolacak dedi ama benim içim çok rahat değil. Böyle bir problem yaşayan varmı aranızda

canım o zaman çok şanslısın benim 7 cmlik bir myomum var bana da doktor bu büyüyecek ve erken doğum ya da plesentanın erken ayrılarak gebeliğin sona ermesi gibi şeyler yaşayabilirsin dedi

Merhaba arkadaşlar, Geçmişi biraz hızlı hızlı okudum, allaha şükür herşey yolunda. Ben de kızkardeşime geldim, su borularım donduğundan sularım kesilmişti. Annem de geldi, erkekler de şehirdışında biz kız kıza oturuyoruz. ılk kız bebek müjdemiş de gelmiş, yeni arkadaşlarımız da gelmiş, hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin.

2'li testler de güzel çıkmış şükür , Hallisna'nın da güzel haberlerini allahın izniyle inşallah alırız.

Ben de polikistik olduğumdan kistlerim var dr bunlar doğumda gider dediydi, inşallah öyle olur.

Şimdi banyoya gireceğim, bizimkiler erenköy pazarına gittiler sonra da komşuya çaya davetliyiz.

Hepinizi çok öpüyorum,

ben de dalga geçiyorum senin karnındaki o yağ tabakasından bebeği hiç kimse göremez sağlamsa da normal çıkmaz senin bebek test yaptırmanın bir faydası yok diye
hahahaha...harikasın..alkisalkisalkis

bu da eşin için.....

Bana da doktor 8. haftamda kistin var dedi..önümüzdeki bi kaç haftada hızla büyük çatlar ve kaybolur dedi. Üstelik onun çatladığında bebek ondan beslenecek, şanslısın herkesin başına gelmez dedi. Sadece hamilelik ağrıları normal hamilelere göre 2 kat fazla olurmuş. Yakınlarda da tekrar gitmedim belki çatlamıştır bile. Kafana takma yani cnmm. Rahat ol.

cnm merakla bekliyoruz biz de dönmeni,hayılrı haberlerle gel inş.

merhaba hanımlarrr nasılsınız bugün
bend ekızımı uyututm şimdi bi bakayım dedim evimi topluycam çamaşırlarımı asıcam
babam geldi oturdumk bu saate kadar

hoşgeldiin canım :)) biz iyiyiz sağol siz nasılsınız?

kıslarr geldim ben geçmişi okuyorum aynı zamanda..
sebilay ve özlem güzel sonuçlarınız hayırlı olsun... hepimizin kucağımıza aldığımız günlerimizi görmek nasip olsun..
ikili testimi başka bir hastanede yaptıracaktım.. ahhh ahhh sinir oldum dün..! sıramızı bekliyorduk benden sonraki hasta 10haftalık ben 12.. ilk ben girdim.. önce usg bozuldu.. sonrasında asistandı büyük ihtimal bana bakarken acil ameliyata çağırdılar.. masadan kalktım! 10dk sonra geldi 10sn kadar baktı çok küçük bu dedi 10gün sonra gel dedi kaldırdı..!
bişey mi var dedim ve hatta yaşıyormu dedim! o denli korkuttu yaniii! yok işte birkaç hafta geriden geliyor vs dedi!
bugünde kendi doktoruma kontrolüm vardı.. yavrum tam haftasında çok şükür! BıRKAÇ HAFTA GERı değil yani! nasılda kolaycacık söylüyorlar ilgilenmeden.. dün gece bitmek bilmedi korkudan!!!
bebiş çok kıpraştığından uygun pozisyonu vermedi ve ensesini ölçtürmedi:) üçlü teste kaldı bizim ölçüm 25şubat yani.. doktor ense de dahil genel görünümün iyi olduğunu sorun olmadığını söyledi.. herhangi bir olasılığa karşı düşüncemizi sordu.. aldırmayacağımızı söyledik.. ozaman çok geçerliliği yok bu testlerin ama yinede bilgi sahibi olmak adına bakalım dedi...
veeeeeeeeeeeeeeee büyük ihtimal ile kızımın olacağınııı da öğrenmiş oldukkkk:):)

Canım ne diyim önce geçmiş olsun sonra da bebişin cadın hayırlı olsun. Bende çok merak ediyordum seni. Önemli olan onun iyi olması gerçi 2'li test yapılsa rahatlardın ama napalım dedik ya cadı rahat durmamış işte. Neyse canım artık pembişleri alırsın. Ben bugün öğle paydosunda yüncüye gittim 10 tane yün aldım anneme bırtakıcam artık örsün 3-4 parça :)

Canım çok geçmiş olsun veeee gözün aydın kızın olacağına çok sevindim. Bende 2 gün önce ense kalınlıkları için Prof. a gittim. Ense kalınlıkları normal dedi veeee büyük ihtimal benimde bir kızım ve bir oğlum olacakmış :))) Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben çok sevindimmm.

Ne güzel haberler geldi yine..maşallahh..allah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin. Hallisna eminim sinir olmuşsundur aksilikler üst üste gelmiş..ama bebişin iyi ya, o yeter. Bence ikili testin sonuçları da normal çıkıcaktır. Kalbini ferah tut canım.

çok saolun canlarım... ve düşünün benden sonraki 10haftalık kişinin ölçümünü yaptı!
benim 2hafta büyüktü ondan... nasıl iş anlamadım ya...
ama bebişin idrar torbasına varana kadar görmek... kulaklarını dudaklarını elini ayağını midesini... ayyy müthiş bişey yaaa... 5,5cm olmuş ayrıca:)

Arkadaşlar merhaba,
bayadır eskiyi okumaya çalışıyorum maşallah bebişlerimiz çok iyi allah inşallah sonuna kadar sorunsuz götürmeyi nasip etsin...
Cinsiyetini öğrenen arkadaşlarada gözünüz aydın diyorum allah inşallah gönlünüze göre vermiştir.
Ben de 13 şubatta gideceğim kontrole daha baya var yani bir türlü geçmiyor şu günler....::teselli:

anaaaammm Hallisnacım bugün herkes senin sevinçli haberini bekledii... çok sevindim canımçok ama çok hayırlı olsun.. Allah sonuna kadar böyle sağlıkla gitmesini nasip etsin.
hii hem de kızın olacağını öğrenmişsin bile maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın..

gerizekalı mısın diye sormalıydın... seni nasıl yollar o şekilde yaa .. Allahın .... cık cık cık ben bile sinir oldum burada bir de bir kaç hafta geri böylesine ne demeli ne demeliiiii klava:

neyse canım herşeyin iyi sağlıklısın bebek sağlıklı çok sevindim çok hayırlı olsun :)

Ya benim o kadar detaylı baktı mı bilmiyorum o herşeyine baktı yarım saat kaldım bana çok sağlıklı dedi ama idrar torbasını filan göstermedi umarım haftaya artık herşeyi anlatır 15 haftalık olacak sizce test vs bişey yapar mı?yoksa rutin mi?3'lü test yapmıycam dedi başka bildiğiniz bir test var mı?Bu arada benim babam şeker hastası sizce şeker ölçümü ne zmaan yapar?Ay çok meraklıyım

Beyaz16 canım kızın 8 aylık mı takvim yanlış değil değilmi kaç aylık hamilesin?

Canım normalde 24-26 haftalar arasında yapılıyor ama doktorun biliyor değilmi ailede şeker hastalığı olduğunu belki senin daha erken yaptırır

Canım normalde 24-26 haftalar arasında yapılıyor ama doktorun biliyor değilmi ailede şeker hastalığı olduğunu belki senin daha erken yaptırır

Biliyor tabii canım her seferinde tekrarlıyorum o da biliyorum didem hanım bilgileriniz önümde siz rahat olun diyor. Napıyım ya ben çok evhamlıyım :asigim:

Ya kızlar ben 14. haftadayım kimi ark.lar 9. haftada nasıl oluyor da biz hepimiz ağustosunuz. Zaten ben temmuz sonu büyük ihtimal doğururum ama SAT'a göre ağustos siz tahmini doğuma göre mi baktınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…