neyse kızlar kapatın bu konularııııı... herşey çok güzel çok iyi.. tatlı tatlı bebişler geliyor tam ısırmalıkk .. offf doğsalarda ısıra ısıra bitirsemm :))) dün akşam evimizdeki kuşa bakıyorumda tam bebeğimin ölçülerine uyuyor anaamm dedimm bu küçücük şeyden bir de benim içimde var.. sıksan ölür :))) ama ben nasıl onu öpmeden sıkmadan sevmeden durabileceğim bilmiyorum... korkuyorum canını acıtırım diye de ...
ayy şimdi bir de aklıma şu geldi.... ben bebeğimi alırım kucağıma sevmek için ki eminim kucağımdan indirmek istemeyeceğim ilk günler ordan görümceler kayınvalidem belki de kendi annem "alıştırma bebeği kucağa alıp durma bırak uyusun " diyecekler beni iflit edecek onları ozaman evden kovsam çok gücenirler mi acaba bana kaydirigubbakcemile3
Merhaba ben de 9 haftalık hamileyim ama aynı zamandada kist var. Doktor büyük ihtimalle o kistler küçülecek ve kaybolacak dedi ama benim içim çok rahat değil. Böyle bir problem yaşayan varmı aranızda
hahahaha...harikasın..alkisalkisalkisben de dalga geçiyorum senin karnındaki o yağ tabakasından bebeği hiç kimse göremez sağlamsa da normal çıkmaz senin bebek test yaptırmanın bir faydası yok diye
bu da eşin için.....geçen bir şey izliyoruz yani ben izliyorum o dizimde uyuyor dizide limonata içiyorlar ayyy Aşkım ne güzel limonata içiyolar dedim nasıl yapılıyor internette bakıp yapıp getirmiş şaşırdım ben yatmaya gitti sanmıştım
Merhaba ben de 9 haftalık hamileyim ama aynı zamandada kist var. Doktor büyük ihtimalle o kistler küçülecek ve kaybolacak dedi ama benim içim çok rahat değil. Böyle bir problem yaşayan varmı aranızda
Selam herkese ben geldim.Offf çok heyecanlıyım yarın ikili testim var bakalım ne çıkıcak?Bir de cinsiyetini söyliycek mi bakalım çok merak ediyorum ama benim dr.um pek söyliyecek gibi bir dr.değil.Ama ikili testin sonucu daha önemli tabi onu daha çok merak ediyorum.Yeni arkadaşlar gelmişler hepiniz hoşgeldinizvereliniortak
cnm merakla bekliyoruz biz de dönmeni,hayılrı haberlerle gel inş.
merhaba hanımlarrr nasılsınız bugün
bend ekızımı uyututm şimdi bi bakayım dedim evimi topluycam çamaşırlarımı asıcam
babam geldi oturdumk bu saate kadar
kıslarr geldim ben geçmişi okuyorum aynı zamanda..
sebilay ve özlem güzel sonuçlarınız hayırlı olsun... hepimizin kucağımıza aldığımız günlerimizi görmek nasip olsun..
ikili testimi başka bir hastanede yaptıracaktım.. ahhh ahhh sinir oldum dün..! sıramızı bekliyorduk benden sonraki hasta 10haftalık ben 12.. ilk ben girdim.. önce usg bozuldu.. sonrasında asistandı büyük ihtimal bana bakarken acil ameliyata çağırdılar.. masadan kalktım! 10dk sonra geldi 10sn kadar baktı çok küçük bu dedi 10gün sonra gel dedi kaldırdı..!
bişey mi var dedim ve hatta yaşıyormu dedim! o denli korkuttu yaniii! yok işte birkaç hafta geriden geliyor vs dedi!
bugünde kendi doktoruma kontrolüm vardı.. yavrum tam haftasında çok şükür! BİRKAÇ HAFTA GERİ değil yani! nasılda kolaycacık söylüyorlar ilgilenmeden.. dün gece bitmek bilmedi korkudan!!!
bebiş çok kıpraştığından uygun pozisyonu vermedi ve ensesini ölçtürmedi:) üçlü teste kaldı bizim ölçüm 25şubat yani.. doktor ense de dahil genel görünümün iyi olduğunu sorun olmadığını söyledi.. herhangi bir olasılığa karşı düşüncemizi sordu.. aldırmayacağımızı söyledik.. ozaman çok geçerliliği yok bu testlerin ama yinede bilgi sahibi olmak adına bakalım dedi...
veeeeeeeeeeeeeeee büyük ihtimal ile kızımın olacağınııı da öğrenmiş oldukkkk:):)
sebilay ve özlem güzel sonuçlarınız hayırlı olsun... hepimizin kucağımıza aldığımız günlerimizi görmek nasip olsun..
ikili testimi başka bir hastanede yaptıracaktım.. ahhh ahhh sinir oldum dün..! sıramızı bekliyorduk benden sonraki hasta 10haftalık ben 12.. ilk ben girdim.. önce usg bozuldu.. sonrasında asistandı büyük ihtimal bana bakarken acil ameliyata çağırdılar.. masadan kalktım! 10dk sonra geldi 10sn kadar baktı çok küçük bu dedi 10gün sonra gel dedi kaldırdı..!
bişey mi var dedim ve hatta yaşıyormu dedim! o denli korkuttu yaniii! yok işte birkaç hafta geriden geliyor vs dedi!
bugünde kendi doktoruma kontrolüm vardı.. yavrum tam haftasında çok şükür! BİRKAÇ HAFTA GERİ değil yani! nasılda kolaycacık söylüyorlar ilgilenmeden.. dün gece bitmek bilmedi korkudan!!!
bebiş çok kıpraştığından uygun pozisyonu vermedi ve ensesini ölçtürmedi:) üçlü teste kaldı bizim ölçüm 25şubat yani.. doktor ense de dahil genel görünümün iyi olduğunu sorun olmadığını söyledi.. herhangi bir olasılığa karşı düşüncemizi sordu.. aldırmayacağımızı söyledik.. ozaman çok geçerliliği yok bu testlerin ama yinede bilgi sahibi olmak adına bakalım dedi...
veeeeeeeeeeeeeeee büyük ihtimal ile kızımın olacağınııı da öğrenmiş oldukkkk:):)
cnm merakla bekliyoruz biz de dönmeni,hayılrı haberlerle gel inş.
merhaba hanımlarrr nasılsınız bugün
bend ekızımı uyututm şimdi bi bakayım dedim evimi topluycam çamaşırlarımı asıcam
babam geldi oturdumk bu saate kadar
Ya benim o kadar detaylı baktı mı bilmiyorum o herşeyine baktı yarım saat kaldım bana çok sağlıklı dedi ama idrar torbasını filan göstermedi umarım haftaya artık herşeyi anlatır 15 haftalık olacak sizce test vs bişey yapar mı?yoksa rutin mi?3'lü test yapmıycam dedi başka bildiğiniz bir test var mı?Bu arada benim babam şeker hastası sizce şeker ölçümü ne zmaan yapar?Ay çok meraklıyım
Canım normalde 24-26 haftalar arasında yapılıyor ama doktorun biliyor değilmi ailede şeker hastalığı olduğunu belki senin daha erken yaptırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?