cnm ilk gebelikler de bebğin hareketlerini bu haftalarda duyamazsın,en erken 18 haftada belli olur ama ilk gebeliklerde 20-22.haftalarda belli olur genelde,bağırsak hareketleri rahmin büyümesi vs.onlardan kaynaklanıyo bu hareketler
kızlar hayırlı olsun yavrularınız ne zgüel cinsiyetlerini de öğrenmişssiniz,hayılrın evlat olurlar inş.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün?Ayy burada karanlık sisli bir hava var gece gibi sanki.Uyandım saate inanamadım.
selamlar arkadaşlar geçmişi okuyamadım ben salı günü serklaj oldum ve rahim ağzımın yeterli kalınlıkta sağlamlıkta olmadığını söyledi kurul raporu çıkartıp doğuma kadar yatmam gerekliymiş ne yapalım allahım bebeğimi bize bağaşlasında yatarım artık evdeki bilgisayarda masaüstü olduğu için yazamadım bugün görümcemin bil aldım arada sırada girmeye çalışırım 2li testimiz iyi çıktı allaha şükürler olsun hepinizn hayırlı haberlerini alırım inşallah
halissna ve aylinda tebrik ederim benim için de büyük gün yarın bakalım ben de kuzumu göreceğim için çok heyecanlıyım
günaydın cnm... iyiyiz çok şükür .. sen nasılsın? bugün 2li testin yok mu senin? ne zaman gideceksin?
Canım çok sağol, senin iyi haberlerini bekliyoruz :))
Ben de iyiyim cnm teşekkürler.Evet bugün 2 li testim var.saat 1 de randevum.Ama biraz erken çıkıcam.Sabah kalkar kalkmaz buraya bir uğruyorum ondan sonra kahvaltı ediyorum delikafadulden Heyecanlıyım inşallah geldiğimde sonuçlarımı da yazıcam hemen cinsiyetinide söyler inşallah.Çok merak ediyorum.Hem 2 li testin sonucunu hem cinsiyetini acayip merak ediyorum.Bakalım büyümüşmü anasının kuzusu?Neler yapıyor içerde.Vallahi doktor 2dk da kalk derse söyliycem ben biraz daha izlemek istiyorum diye:roflol:
büyümüştür annesi hem de nasılll kıpır kıpır olacak :))) ben gördüm şimdi aklımdan çıkmıyor bazen sol tarafım bastırıyorum.. acaba hareket etse hisseder miyim diye.. bizim bebiş sağolsun annesini düşündü.. ense kalınlığını ölçtürmek için bayağı uğraştır ben orada uzuun uzunn gördüm bebeğimi ayy yirim yiriiim ben onuuuu :))
sen de hayırlısıyla git gör bebeğini canım inan unutamayacaksın :))
ınşallah cnm yaa insan ne kadar da mutlu oluyor değil mi?Hareketlerine gelince bu haftalarda hissedilmezmiş.Ama sana bişey söyliym ben 2 gündür seyirme hissediyorum kasıklarımda çok hafif bir şekilde.Bir de sola dönüyorum sol tarafıma geçiyor seğirme sağa dönüyorum sağ tarafım seğiriyor.Anlamadım gitti.hareketlerini gerçekten hissettiğim zamanlarda anlıycam heralde bakalım gerçekten aynı hareketler mi diye şimdilik bilmiyorum.
ben de çok merak ediyorum canım nasıl hissedeceğimi :))) kimbilir ne kadar güzeldir... olanlar anlatıyor bzen hareket ettiğinde elbisenin yada giydiğin herneyse onun üzerinden bile belli oluyormuş hareketleti ayy düşünsene yaa hem komik hem tatlı :)))
Evet görülebiliyormuş hatta son aylarda.Kafası kolları bacakları göbeğinin üstünde bütün şeklini anlayabiliyormuşsun.Ayyy ne kadar enteresan çok ta güzel sonraaaa birden ceee eee diye çıkp geliyorlar allahım ne büyük mucize yaaa:1shok:
ayy şimdi demet geldi aklıma... o neler yaptı acaba kaç gündür de girmiyor.. o da gitmştir büyük ihtimalle 2 li teste belki de öğrenmiştir o da bebeğinin cinsiyetini :))
Demet ben ilk geldiğim zamanlarda yazıyordu cnm.Hatta evine internet bağlatıcak olan arkadaş değil mi?İnşallah güzel çıkmıştır sonuçları.İnşallah herkesin herkesin güzel çıksın test sonuçları.Akşam kendim için dua ederken buradaki herkes için de dua ettim.Kimsenin kötü bişey duymasını istemem. doktorundan.Bütün bebişler sağlıkla dünyaya gelsin.
Evet görülebiliyormuş hatta son aylarda.Kafası kolları bacakları göbeğinin üstünde bütün şeklini anlayabiliyormuşsun.Ayyy ne kadar enteresan çok ta güzel sonraaaa birden ceee eee diye çıkp geliyorlar allahım ne büyük mucize yaaa:1shok:
Ben de iyiyim cnm teşekkürler.Evet bugün 2 li testim var.saat 1 de randevum.Ama biraz erken çıkıcam.Sabah kalkar kalkmaz buraya bir uğruyorum ondan sonra kahvaltı ediyorum delikafadulden Heyecanlıyım inşallah geldiğimde sonuçlarımı da yazıcam hemen cinsiyetinide söyler inşallah.Çok merak ediyorum.Hem 2 li testin sonucunu hem cinsiyetini acayip merak ediyorum.Bakalım büyümüşmü anasının kuzusu?Neler yapıyor içerde.Vallahi doktor 2dk da kalk derse söyliycem ben biraz daha izlemek istiyorum diye:roflol:
günaydııınnn günaydıın günaydınn canlar,
dün pek aktif olamadım, yoğundum azıcık... ama geçmişin hepsini okudum yanıt verebildiğim arkadaşlara yanıt vermeye çalıştım..
herkes için çok mutluyum.. ikizlerim biri kız biri erkek bu nasıl mutlululuktur... tebrik ederim aylindacım..
hallisnacım cnm seni bir kez daha tebrik ederim.. herşey her zaman böyle güzel mutlu olsun senin için..
ebru da ne güzel söylemiş.. ilk haftalardan beri neler neler paylaştık.. bakın günler ne çabuk geçti.. cinsiyetleri öğrenmeye kadar geldik sonuna kadar Allah böyle hep beraber güzel şeylerimizi paylaşmayı nasip etsin..
tabi en kısa sürede bize de bebeklerimizin cinsiyetini öğrenmeyi nasip etsin... öğrenmeyen tüm arkadaşlarıma...
günaydın kızlarr
şuanda 26+0 ım kolları bacakları olmasada kafasını farkediyorum hareketler artık dışardan görülmeye başladı çokda komik bi görüntü oluşuyo o zaman karnımda resmen ne yaptığını farkediyorum yani son aya kadar beklemenize gerek yok kızlarr 24. haftadan sonra görmeye başladım ben
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım biz kalktık kahvaltımızı da yaptık
dün giremedim ama biraz geçmişe göz attımda
halisnayı ve adyalıyı tebrik ediyorum cinsiyetleri öğrenmişler
darısı bizim başımızı bakalım bizde haftaya cuma gidicez
büyümüşmü bebişimzi bakalım
Günaydın annecikler... Nasılsınız? herkes iyidir inşallah... Aylindacım maşallah diyorum, bir taşla iki kuş vurmuşsun, çok sevindimAllah nasip ederse yaklaşık 2,5 hafta sonra ben de öğrenirim bebeğimin cinsiyetini opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?