2010 Ağustos Anneleri

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün?Ayy burada karanlık sisli bir hava var gece gibi sanki.Uyandım saate inanamadım.

Amin canım inşallah :))

Canım çok geçmiş olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana bak senin bebiş çok nazlı olucak daha şimdiden belli :))

günaydın cnm... iyiyiz çok şükür .. sen nasılsın? bugün 2li testin yok mu senin? ne zaman gideceksin?

Ben de iyiyim cnm teşekkürler.Evet bugün 2 li testim var.saat 1 de randevum.Ama biraz erken çıkıcam.Sabah kalkar kalkmaz buraya bir uğruyorum ondan sonra kahvaltı ediyorum delikafadulden Heyecanlıyım inşallah geldiğimde sonuçlarımı da yazıcam hemen cinsiyetinide söyler inşallah.Çok merak ediyorum.Hem 2 li testin sonucunu hem cinsiyetini acayip merak ediyorum.Bakalım büyümüşmü anasının kuzusu?Neler yapıyor içerde.Vallahi doktor 2dk da kalk derse söyliycem ben biraz daha izlemek istiyorum diye:roflol:

Canım çok sağol, senin iyi haberlerini bekliyoruz :))

aylindacım belki okumamışsındır.. hazır buradayken sen. tekrar tebrik ederim.. allah bağışlasın allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin.. çok şanlısın valla bikerede ikisi de maşallah maşallah :))))

Aylinda cnm ben de tebrik ederim seni.Gerçekten bir taşla iki kuş vurmak buna denir heralde.Yalnız bir şey sorucam ikiz çocuk senin ya da eşinin akrabalarında varmıydı?Ben de büyük bir ihtimalle ikiz olur diyordum.Eşimin babasının ikizi varmış annesinin ikiz kardeşleri varmış ben de buyuk ihtimalle ikiz olur diye düşünüyordum merak ettim ama cinsiyetler değişik olunca çift yumurta ikizi oluyor du sanırım değil mi cnm?

büyümüştür annesi hem de nasılll kıpır kıpır olacak :))) ben gördüm şimdi aklımdan çıkmıyor bazen sol tarafım bastırıyorum.. acaba hareket etse hisseder miyim diye.. bizim bebiş sağolsun annesini düşündü.. ense kalınlığını ölçtürmek için bayağı uğraştır ben orada uzuun uzunn gördüm bebeğimi ayy yirim yiriiim ben onuuuu :))

sen de hayırlısıyla git gör bebeğini canım inan unutamayacaksın :))

İnşallah cnm yaa insan ne kadar da mutlu oluyor değil mi?Hareketlerine gelince bu haftalarda hissedilmezmiş.Ama sana bişey söyliym ben 2 gündür seyirme hissediyorum kasıklarımda çok hafif bir şekilde.Bir de sola dönüyorum sol tarafıma geçiyor seğirme sağa dönüyorum sağ tarafım seğiriyor.Anlamadım gitti.hareketlerini gerçekten hissettiğim zamanlarda anlıycam heralde bakalım gerçekten aynı hareketler mi diye şimdilik bilmiyorum.

ben de çok merak ediyorum canım nasıl hissedeceğimi :))) kimbilir ne kadar güzeldir... olanlar anlatıyor bzen hareket ettiğinde elbisenin yada giydiğin herneyse onun üzerinden bile belli oluyormuş hareketleti ayy düşünsene yaa hem komik hem tatlı :)))

ayy şimdi demet geldi aklıma... o neler yaptı acaba kaç gündür de girmiyor.. o da gitmştir büyük ihtimalle 2 li teste belki de öğrenmiştir o da bebeğinin cinsiyetini :))

Evet görülebiliyormuş hatta son aylarda.Kafası kolları bacakları göbeğinin üstünde bütün şeklini anlayabiliyormuşsun.Ayyy ne kadar enteresan çok ta güzel sonraaaa birden ceee eee diye çıkp geliyorlar allahım ne büyük mucize yaaa:1shok:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

ayy şimdi demet geldi aklıma... o neler yaptı acaba kaç gündür de girmiyor.. o da gitmştir büyük ihtimalle 2 li teste belki de öğrenmiştir o da bebeğinin cinsiyetini :))

Demet ben ilk geldiğim zamanlarda yazıyordu cnm.Hatta evine internet bağlatıcak olan arkadaş değil mi?İnşallah güzel çıkmıştır sonuçları.İnşallah herkesin herkesin güzel çıksın test sonuçları.Akşam kendim için dua ederken buradaki herkes için de dua ettim.Kimsenin kötü bişey duymasını istemem. doktorundan.Bütün bebişler sağlıkla dünyaya gelsin.

evet canım o arkadaşımız. inş. güzel sonuçlar almıştır ya da alır.. Allah hepimize hep mutlu haberler nasip etsin inş.

günaydın kızlarr

şuanda 26+0 ım kolları bacakları olmasada kafasını farkediyorum hareketler artık dışardan görülmeye başladı çokda komik bi görüntü oluşuyo o zaman karnımda resmen ne yaptığını farkediyorum yani son aya kadar beklemenize gerek yok kızlarr 24. haftadan sonra görmeye başladım ben

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım biz kalktık kahvaltımızı da yaptık
dün giremedim ama biraz geçmişe göz attımda
halisnayı ve adyalıyı tebrik ediyorum cinsiyetleri öğrenmişler
darısı bizim başımızı bakalım bizde haftaya cuma gidicez
büyümüşmü bebişimzi bakalım

Günaydın annecikler... Nasılsınız? herkes iyidir inşallah... Aylindacım maşallah diyorum, bir taşla iki kuş vurmuşsun, çok sevindim Allah nasip ederse yaklaşık 2,5 hafta sonra ben de öğrenirim bebeğimin cinsiyetini opuyorumnanaktan

dha öncede söyledim gene söylüyorum inşallah KIZIN olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…