2010 Ağustos Anneleri

günaydın canıımm :))) biz iyiyiz çok şükür .. sen de öylesindir inş. ben umudur kestim 1 ay sonraya saklıyorum merakımı :)))

kızlar bu arada avatarıma bebeğimin fotosunu koydum.. ama orada bana garip gelen bişi var... siz de bir bakar mısınız? bebeğin sol tarafındaki şey nedir? yada rahmimin bir kısmı mı anlayamadım.. bugün dikkat ettim daha

dha öncede söyledim gene söylüyorum inşallah KIZIN olurrr

Hayırlısı olsun canım ya (hoş benim de içime kız doğuyor ama ne bileyim, umutlanmak istemiyorum).

İyiyim tatlım nasıl olayım işte... avatarın çok küçük, pek belli olmuyor. Benim bebeğim poposunu döndüğü için öyle bir şey görünmüyor, kordon olabilir ancak bu bir tahmindir, başka bir şey diyemeyeceğim bu kadar uzaktan...

günaydın canım hoşgeldiin.. yarasıınn yedikleriniizzz:)) büyümüştür annesi.. seni bekliyordur onu gör heyecanlan diye :)))

Ne kadar güzel allah seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.

tamam canım çözdüm ne olduğunu aslında o kısım benim rahmim sadece bebeğin kesesi biraz farklı bi şekil almış okadar biraz araştırdım.. başka ultrason görüntülerinde de benzer şeyler var.. çok şükür içim rahatladı..

Hoşgeldin Meral.Senin ikili testin yapıldı mı?Yoksa cuma mı yapılıcak?Ben ce burada en son ben öğrenicem bebişimin cinsiyetini hiç umudum yok ben de birazdan gidiyorum 2li testi yaptırmaya.

selamlar kızlarrr cinsıyetı bellı olannnları tebrık edıyorumm darısı başımıza inşallah dıyorummm.. okudukca heyecanlanyorum bızımkı ne dıye :)) ne guzellll.bu cınsıyet yorumu yapan doktorlar kesin mı dıyor yanı % 100 mu dogruluk oranı?

Bir terslik olsa söylerdi doktor zaten. Benimki de sağa sola yüzerken çekmiş doktor tam ortada. Her sabah kalktığımda ve her akşam uyumadan önce bakıyorum kuzuma :asigim: Bir de komik birşey var: Bebeğin sürekli popişine bakıyorum ya, önden tanıyamayabilirim ilerde, illa poposuna bakma isteği doğabilir kaydirigubbakcemile3 en çok orasını gördüm pisimin...

Sanada günaydııııın pisisinin annesi.Biliyor musun ben de bebğimi küçük pisim diye seviyorum sürekli:dance:

Hoşgeldin Meral.Senin ikili testin yapıldı mı?Yoksa cuma mı yapılıcak?Ben ce burada en son ben öğrenicem bebişimin cinsiyetini hiç umudum yok ben de birazdan gidiyorum 2li testi yaptırmaya.

hoşbuldu cnm enim 2'li testim haftaya cumaya yapılcak ama o zamana kadar zamannasıl geçer bilemiyorum eyvahedigeldismile
hadi bakalım sende inş. güzel haberler verirsin bizlere

Özlemcim sen 10 gün sonra kan sonucunu almaya gittiğinde ultrasona giricekmisin?Giriceksen belki ogün söyler doktorun diyecektim.Ne zaman randevu verdi doktorun?

hoşbuldu cnm enim 2'li testim haftaya cumaya yapılcak ama o zamana kadar zamannasıl geçer bilemiyorum eyvahedigeldismile
hadi bakalım sende inş. güzel haberler verirsin bizlere

Amin canım inşallah akşama geldiğim gibi yazıcam sonucunu.Hiç merak etme canım zaman öyle ya da böyle geçiyor.Bakıyorum da 5.haftada öğrenmiştim hamile olduğumu bugün 13.haftama girdim.Çok çabuk geçmiş aslında.

Özlemcim sen 10 gün sonra kan sonucunu almaya gittiğinde ultrasona giricekmisin?Giriceksen belki ogün söyler doktorun diyecektim.Ne zaman randevu verdi doktorun?

hiç bilmiyorum canım ama bir rica edeceğim.. eşimin bebeği görmesini çok istiyorum :))) kırmaz sanırım beni hem zaten 10 gün geçmiş oluyor 2 3 gün değil ki :)) bir de gördüm başka ult. görüntülerinde de var.. aslında o bişey değil kese armut şeklini almış o da orada birşey varmış görüntüsü yansıtıyor ama yok.. bişi olsa koskoca şeyi farketmeyecek değil ya :)) söylerdi doktor :))

Sanada günaydııııın pisisinin annesi.Biliyor musun ben de bebğimi küçük pisim diye seviyorum sürekli:dance:

:roflol: yalnız olmadığımı bilmek hoşuma gitti. Biz işi iyice abarttık. Eşimle birbirimize "pisi" diye hitap ediyoruz :asigim: . Bizim velet adlarımızı pisi diye öğrenirse şaşırmam kaydirigubbakcemile3
Karnımı gıdıklıyorum bazen "aman da aman patilerini yerim ben bebişimin" diyorum. Bebekte içerden kesin: "noluyor be, zaten daracık yer, daha da daraltıyorsunuz nedir bu çektiğimiz be" diyordur :hulya:

Kötü birşey değildir canım sen içini ferah tut.Doktorların tecrübeli gözleri hemen farkeder bence bişey olsa.Bizse daha önce kaçkere ultrason fotoğrafı gördük ki birde böyle düşün.Anlayamayız yani korkma sen tadını çıkar bebeğin sağlıklı ve kıpır kıpır onu düşün:sm_cool:

Hafta hafta gebelik diye bir konu okuyordum da aklıma geldi "14. GEBELıK HAFTASI (13+0, 13+6. Günler) (güncellenmiş)" de şöyle bir şey yazıyor: "Bu haftadan itibaren artık hamile olduğunuzu saklamanız zorlaşacak:)." Dün öğleden sonra k.validem aradı, bir yere gelmiş buluşalım alışveriş yapalım dedi. Ben de apar topar giyinip çıktım. O alışveriş yerinde aynalardan standlar yapmışlar, orada kendime bir baktım anam ne göreyim; karnım şişmiş. Hiç farketmemişim, sanki bir gecede şişmiş gibi delikafadulden . Nasıl da belli oluyor. Şaştım kaldım...

inanmıyorum biz de 1 yılı aşkın bir süredir hiç ismimizle seslenmeyiz birbirimize.Pisim napıosun.Pisim gelsene.Hatta bebiş gelmeden önce küçük pisimiz gelince şöyle yaparız böyle yaparız diye hayaller kurardık.ayaklarıma bile patiler diye hitap ediyor benim pisim Biz de pisi ailesiyiz yani çokkk kommiikkkk:roflol::roflol::roflol:

Yoksa, yoksa, yoksa sen ben misin? Ya da daha da ilginci ben sen miyim?? Bizim pisiliğimiz 3 senelik, çıkarken, nişanlıyken, evliyken, hatta ölüm döşeğinde bile kesin "hakkını helal et pisi" şeklinde olacak Allah gecinden versin. delikafadulden

ayy evet dimi yaa yerim yerim ben onuu kıpır kıpır meleğim benim ... hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…