2010 Ağustos Anneleri

kızlar sizlerin doktorunuzun ultrasonu nasıl
eskimi yoksa 3 boyutlu falanmı
benim doktorun baktığı eski ultrasonlardan da

canım benimki gayet teknolojik ve yeniydi ama tabi siyah beyazdı ve 3 boyutlu falan değildi... sanırım onun için başka yere gönderiyor bizim hastane neyse.. belki ileri de gideriz...

Hahahahaha ayy çokk güldümm.Allah gecinden versin daha bebişlerimizi büyütücez.Ben eşime hep derdim acaba bizim gibi pisim pisim diye seslenen var mıdır birbirine diyordum.Bir de başkalarının yanında çok komik oluyo hatta seslenmem gerektiğinde pisiiiiiiim diye sesleniyorum ismiyle seslenmek çok ta hoşuma gitmiyor.Benim kk daki üyeliğim pisi84 tü hatta.Şifresini unuttum yeni açtım ben de.

valla benim doktorumun kullandığı da 3 boyutlu değil cnm.Hatta sordum doktoruma 20.haftadan sonra giriceksin 3 boyutluya dedi.Neden böyle dedi anlamadım ama ben dayanamam doktorum cinsiyetini söylemezse tekirdağa gittiğim de çok iyi bildiğim bir doktor var.Beni de iyi tanıyor.ultrasonuda 3 boyutlu.Ona gidicem birkere hem belki cinsiyetini de söyler o zaman.

canım benimki gayet teknolojik ve yeniydi ama tabi siyah beyazdı ve 3 boyutlu falan değildi... sanırım onun için başka yere gönderiyor bizim hastane neyse.. belki ileri de gideriz...

ya aslında bizimkiside çok eskilerden değil ama renkli ve 3 boyutlu falan değil
ense ölçümü için seni başka yeremi gönderdi yoksa

Ciddi olamazsın!! Benimki de pembe pisiydi. Nişanlıyken askere gitti benimki. "Kapat interneti" dedi, ben de kapattım. Maillerim, şifrelerim hep gitti. Ben de yeni üyelik aldım evlendikten sonra. Kaderin cilvesi sanırım boshayallersmile

mrb kızlar nasılsınız? ya ben çok feneyım mide bulantıarım azalmıyor artıyor hergün azalır diye kandırıyorlar beni ama hergün biraz daha fazla çıkartıyorum. dün eşim mutfakta yemek yapıyor benim kafa klozette zaten onunla ve poşetlerle yaşıyorum resmen (

evet benim gittim hastanede de var ama bende daha sonra kaçıncı hafta olduğunu unuttum şimdi ama o zaman gircekmişim ona fisfisfis

Arakadaşlar Meral Özlem pisisinin annesi wild_wild_cat ben şimdi çıkıyorum.Hazırlanıcam ve gidicem benim için dua edin ve kendinize iyi bakın akşama yazarım hepinizi öptüümmm:1hug:

hoşgeldin cnmm.. bizler iyiyiz de Allah sana kolaylık versin... az kalmıştır eminim belki son günlerindir bulantılı geçen... azcık daha sabret...

Arakadaşlar Meral Özlem pisisinin annesi wild_wild_cat ben şimdi çıkıyorum.Hazırlanıcam ve gidicem benim için dua edin ve kendinize iyi bakın akşama yazarım hepinizi öptüümmm:1hug:

hadi güle güle git hayırlı haberlele dön inş. canım... Allah yardımcın olsun sıkıntı etme bebeğini görmenin tadını çıkar :))

Canım günaydın, hoşgeldin. Benim de bulantılarım o haftalarda yoğundu. Azalır azalmasına da 11. haftayı bulabilir. Benimki öyle olmuştu. Şayet çok kusuyorsan doktoruna başvur, bir çaresine bakarlar. Yoksa aşırı su kaybından zaten acile kaldırılırsın, Allah muhafaza...

hadi bakalım cnm güzel haberlerini bekliyoruz
gelince hemen bize haber vermeyide unutma gitte gör bakalım bebişini

sizin ne zaman geçmişti 2 haftadır mahvoldum resmen bide 2 hafta önce dra hava attım aman napalım bulansın falan dedim ne biliyim bu kadar olucağını ben ya. bu arada bizim gittiğimiz usg de renksiz gibi ense kalınlığı için aşağa kata iniceksin demişti dr şubatın 15i 20si gibi büyük usgde bakılıcak dedi hep ordan baksak olmuyor mu sanki

Dualarımız seninle canımm... Güzel haberlerini bekliyoruz...

Arkadaşlar hepinize merhabalar, ne güzel herkez sağlıklı mutlu inşallah hamilelik boyunca böyle devam eder cinsiyeti öğrenen tüm arkadaşlara hayırlı olsun
bi şey sormak istiyorum bu ikili test randevusunu doktor kalp atışlarını dinlemeye gittiğinizdemi verdi yoksa 12 haftalık kontrole gittiğinizdemi söyledi

bana en son gittiğimde söylemişti tam 1 ay sonra gel demişti şubatın 15i 20si gibi dedi iyi dedik bizde. bu arada fiyatları çok mu yüksek?

Canım 11-12 haftadan sonra azalır inşallah kısa zamanda atlarısın...

Şimdi ikili test 14. haftada yapılıyor, ilk kalp atışlarını da cihazların durumuna ve bebeğin gelişimine göre en geç 8. haftada görebilir doktor. Arada 6 hafta var.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

bana en son gittiğimde söylemişti tam 1 ay sonra gel demişti şubatın 15i 20si gibi dedi iyi dedik bizde. bu arada fiyatları çok mu yüksek?

ya ben ilk hamileliğimdeki doktoruma gidiyorum yine ilkinde bu ikili üçlü falan hiç birini yaptırmadı direk ambiyosentez iştemişti yani hiç birini yaptırmadım ama bunda kesinlikle istesede ambiyosentezi yaptırmayacağım herhalde şubatın 11 de gittiğimde banada yaparlar testi ve imşallah bende öğrenirim cinsiyetini yavrumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…