kızlar sizlerin doktorunuzun ultrasonu nasıl
eskimi yoksa 3 boyutlu falanmı
benim doktorun baktığı eski ultrasonlardan da
Yoksa, yoksa, yoksa sen ben misin? Ya da daha da ilginci ben sen miyim?? Bizim pisiliğimiz 3 senelik, çıkarken, nişanlıyken, evliyken, hatta ölüm döşeğinde bile kesin "hakkını helal et pisi" şeklinde olacak Allah gecinden versin. delikafadulden
kızlar sizlerin doktorunuzun ultrasonu nasıl
eskimi yoksa 3 boyutlu falanmı
benim doktorun baktığı eski ultrasonlardan da
canım benimki gayet teknolojik ve yeniydi ama tabi siyah beyazdı ve 3 boyutlu falan değildi... sanırım onun için başka yere gönderiyor bizim hastane neyse.. belki ileri de gideriz...
Hahahahaha ayy çokk güldümm.Allah gecinden versin daha bebişlerimizi büyütücez.Ben eşime hep derdim acaba bizim gibi pisim pisim diye seslenen var mıdır birbirine diyordum.Bir de başkalarının yanında çok komik oluyo hatta seslenmem gerektiğinde pisiiiiiiim diye sesleniyorum ismiyle seslenmek çok ta hoşuma gitmiyor.Benim kk daki üyeliğim pisi84 tü hatta.Şifresini unuttum yeni açtım ben de.
valla benim doktorumun kullandığı da 3 boyutlu değil cnm.Hatta sordum doktoruma 20.haftadan sonra giriceksin 3 boyutluya dedi.Neden böyle dedi anlamadım ama ben dayanamam doktorum cinsiyetini söylemezse tekirdağa gittiğim de çok iyi bildiğim bir doktor var.Beni de iyi tanıyor.ultrasonuda 3 boyutlu.Ona gidicem birkere hem belki cinsiyetini de söyler o zaman.
mrb kızlar nasılsınız? ya ben çok feneyım mide bulantıarım azalmıyor artıyor hergün azalır diye kandırıyorlar beni ama hergün biraz daha fazla çıkartıyorum. dün eşim mutfakta yemek yapıyor benim kafa klozette zaten onunla ve poşetlerle yaşıyorum resmen(
Arakadaşlar Meral Özlem pisisinin annesi wild_wild_cat ben şimdi çıkıyorum.Hazırlanıcam ve gidicem benim için dua edin ve kendinize iyi bakın akşama yazarım hepinizi öptüümmm:1hug:
mrb kızlar nasılsınız? ya ben çok feneyım mide bulantıarım azalmıyor artıyor hergün azalır diye kandırıyorlar beni ama hergün biraz daha fazla çıkartıyorum. dün eşim mutfakta yemek yapıyor benim kafa klozette zaten onunla ve poşetlerle yaşıyorum resmen(
Arakadaşlar Meral Özlem pisisinin annesi wild_wild_cat ben şimdi çıkıyorum.Hazırlanıcam ve gidicem benim için dua edin ve kendinize iyi bakın akşama yazarım hepinizi öptüümmm:1hug:
Arkadaşlar hepinize merhabalar, ne güzel herkez sağlıklı mutlu inşallah hamilelik boyunca böyle devam eder cinsiyeti öğrenen tüm arkadaşlara hayırlı olsun
bi şey sormak istiyorum bu ikili test randevusunu doktor kalp atışlarını dinlemeye gittiğinizdemi verdi yoksa 12 haftalık kontrole gittiğinizdemi söyledi
bana en son gittiğimde söylemişti tam 1 ay sonra gel demişti şubatın 15i 20si gibi dedi iyi dedik bizde. bu arada fiyatları çok mu yüksek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?