gunaydin arkadaslar bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenenler hayirli ugurlu olsun allah sagsalim kucaginiza almayida nasip etsin insallah benimde haftaya 12.hafta testim var daha erkenmi ogrenirmiyim bilmiyorumm hayirlisi olsun bende cok merak ediyorumm ama napalimm beklicez..hepinize bi sorum olucak size doktor beyaz peyniri yememenizi soyledimi yaa ben baska hamle arkadaslarim var onlara doktoru yemeyin demiss ama ben cok seviorummm napicamm bi akill verinnn
Saol Aslıcım valla deniyim duş olayını sonrada gidip biraz uzanayım diyorum..bugün hiçbirşeyden keyif alamıyorum böyle ağrım olunca maalesefgünaydın kızlar biz de geldik nasılsınız keyifler nasıl hepinize bol bol sevgiler......
pınarcım benim başımda çok ağrıyor ılık duş bana iyi geliyor
ve arkadaşlar evet beyaz peynirle ilgili sorun şu eğer kaynamamış ya da pastorize edilmemiş sütle yapılmışsa ciddi toksoplazma riski var. ben çok severim beyaz peyniri bilindik markalar olmasına dikkat ediyorum sadece çünkü ğastorizasyon işlemi peynirin fiyatını artırmış öyle diyorlar
canım ben gördüm hiiç korkacak bişey yok.. yarın gideceksiiinn.. bebişini göreceksiiinn..ne tatlı olduğunu .. tombiş göbeğini :))) yaa Allah yardımcın olsun sabır versin yarına kadar :)) ben de hala uyku bağımlısıyım bu arada ama en azından iş yerinde biraz daha kendimi frenleyebilir duruma geldim.. seninki de kısa sürede geçer inş. :)) bu arada canım 9 sene demişsin... 9 sene boyunca sürekli uğraştınız mı? benim annem de bana 12 sene sonra sahip olmuş o yüzden soruyorum... ama sürekli uğraşmış hiç bırakmamış :)) Allah senin yüzüne de gülmüş çok şükür.. :Saruboceq:
sagol canim aminn..insallh....saglikla bi gorsem cok mutlu olcam...evet canim 9 senedir sayisini hatirlayamiycagim ameliyetlar,catlatma tedavisi,asilamalar.tup bebek denemeleri sonucunda 3.tup bebek denemesinde mutlu haberi almak nasip oldu...Allahim insalh tamamina erdirmeyi saglikla kucagima almayida nasip eder...icimdeki ozlem,hasretlik, anlatilamaz... tabi haliyle endiselerimde bitmiyor...2.li testi,3.ayi atlatsam,hele birde hareketlerini hissetmeye baslasam o zaman biraz rahatliycam gibi geliyor...
annenin kiymetlisisin o zaman,iyikide 12 yil ugrasmis senin gibi hayirli bi evlada sahip olmus...ne mutlu..annesinin kiymetli kizi ve torunu cici bakin kendinizeopuyorumnanaktan
Canım ikiz benim tarafımda babaannemin ve halamın ikizleri olmuş ama erken doğdukları için ölmüşler. Eşimin tarafında da amcasının ikiz çocukları var. Benimkiler ayrı yumurta canım, ayrı yumurta ikizleri annenin genlerine bağlı oluyormuş baba ile alakası yokmuş. Ama ben tedavi gördüm klomen + yumurta çatlatma iğnesi tedavisi, ben pko hastasıydım 2. ay hamile kaldım ve ikiz oldular. Doktorum çok şaşırdı çok düşük bir ihtimal di nasıl ikiz oldu diye, bende ailemizde olduğunu söyledim ama ilaç kullandığım için ilaca bağlı olduğunu düşünüyormuş tıp, belki aileden sebepde olabilir dedi doktorum. Sonuç olarak ilaçdan mı aileden mi meçhul ama ne önemi var iki tane bebeğim olacak :)) Başta biraz şaşırdım hiç beklemiyordum ama şaşkınlığımı attıktan sonra çok mutlu oldum. Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.
Saol Aslıcım valla deniyim duş olayını sonrada gidip biraz uzanayım diyorum..bugün hiçbirşeyden keyif alamıyorum böyle ağrım olunca maalesef
çok sağol cnm.. o yüzden zaten inanamadı hamile kaldığıma... çok korkuyordu ben de uğraşırım uzun süre olmaz diye.. bir de tek çocuğum şimdi annem havalarda 4 gözle bekliyor torununu :)
ne guzel Allahim ozlemini hasretini aratmadan en yakin zamanda gondermis....cok sanslisin cokk...annesinin tek kiymetlisi..incitanesi...Allahim saglikla kavustursun torununa insallh...belkim senin papuc dama atilir..hazirlan bence
canım benim genelde başımın arkası ağrıyor onun için doktor dik otur başının arkasına soğuk bişey(buz vb) koy 5 dak. bekle 10 dak ara ver bu defa 10 dak buz kadar soğuk olmayan başka bişey koy mesela soğuk su şişesi demişti bir de ılık papatya ya da nane çayı deneyebilirsin meleğim umarım iyi gelir çok geçmiş olsun
atılsın canım atılsınn.. tek çocuğum diye annem neredeyse küçükken sokağa salmayacaktı bişey olur diye çok üstüme düşüyordu aşırı belki beni bırakır bebeğe yönelir azıcık çünkü hala ayy şunu yapma kızım ayy buraya gitme kızım... eve 5 dk ya abartmıyorum hala 5 dk geçe geleyim arar nereye uğradın nerede kaldın diye ... canım annem sevgisinden yapıyor ama işte birazıcık fazla :)))
aslicuğum... bugün işlerim yoğun .. herkese laf yetiştiremiyorum kaydirigubbakcemile3 sana da hoşgeldin diyemedim... iyimişsin duydum... Allah daha iyi etsin canım.. ve şu baş ağrısı konusu bende de aynı.. aynen benim de başımın arkası ağrıyor.. ağrımıyor zonkluyorr
özlemcim onun tek çocukla direk ilgisi olmayabilir biz iki kardeşiz ben 28 yaşıma kadar annemlerle yaşadım çalışıyordum eve de servisle geliyordum olur ya biriini işi oluyor filan servis 5 dak geç kalsa bak bu arada tekrar hatırlatayım 28 yaşındayım annemle babam iki ayrı koldan beni aramaya çıkarlardı servis geç klınca servis şöforü dalga geçerdi heran aslı hanımın anne ya da babasını yolda bulabiliriz diye sabah da ben servise binene kadar ennem camda beklerdi tayin istedim istanbula ikisi de bunalıma girdigeçen sinamaya gittik eşimle giderken aramamışım bir çıktık defalarca beni eşimi eşimin ailesini aramışlar bir halamız var ki o onlardan da beterdir o kadar panik etmişler ki millleti neredeyse kayınpederim taksiye binmiş bize geliyormuş biz çıktık bir de dünyanın fırçasını yedik neden haber vermiyorsun diye düşünebiliyor musun durumu
atılsın canım atılsınn.. tek çocuğum diye annem neredeyse küçükken sokağa salmayacaktı bişey olur diye çok üstüme düşüyordu aşırı belki beni bırakır bebeğe yönelir azıcık çünkü hala ayy şunu yapma kızım ayy buraya gitme kızım... eve 5 dk ya abartmıyorum hala 5 dk geçe geleyim arar nereye uğradın nerede kaldın diye ... canım annem sevgisinden yapıyor ama işte birazıcık fazla :)))
aslicuğum... bugün işlerim yoğun .. herkese laf yetiştiremiyorum kaydirigubbakcemile3 sana da hoşgeldin diyemedim... iyimişsin duydum... Allah daha iyi etsin canım.. ve şu baş ağrısı konusu bende de aynı.. aynen benim de başımın arkası ağrıyor.. ağrımıyor zonkluyorr
Canımmmm valla annemle konuştum ablamla konuştum telefonda uzun uzun ve baş ağsısı falan kalmadı desem inanırmısınız :)) ohhh keyfim yerine geldi..şimdi kendime bir meyve çayı yapıp içeçeğim ve sizinle sohpete devam edeceğim ...zemuszemuscanım benim genelde başımın arkası ağrıyor onun için doktor dik otur başının arkasına soğuk bişey(buz vb) koy 5 dak. bekle 10 dak ara ver bu defa 10 dak buz kadar soğuk olmayan başka bişey koy mesela soğuk su şişesi demişti bir de ılık papatya ya da nane çayı deneyebilirsin meleğim umarım iyi gelir çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?