2010 Ağustos Anneleri

gebeliğin başından beri en çok severek yediğim ve yediğimde bende bulantı yapmayan tek şey peynir..şu an evde dört çeşit peynir var...eğer bir zararı varsa vay benim halime...

Saol Aslıcım valla deniyim duş olayını sonrada gidip biraz uzanayım diyorum..bugün hiçbirşeyden keyif alamıyorum böyle ağrım olunca maalesef

brusella da gebeler açısından oldukça riskli bir hastalık aslında biz onu malta humması diye biliyoruz yüksek ateşle seyreden bir hastalık bu da bizler de erken doğum riski oluşturuyor
şu ana kadar yiyen benim gibi beyaz peynir delileri endişelemeye gerek yok çünkü biz bu testleri hamilleliğin başında yaptırdık olsa olurdu yani bu saatten sonra peynir tercihimize dikkat edebiliriz sadece bir de bu kadar sık elersek hayat ne kadar zor olur onu düşünün rahat olalıııııııııım
daha önce bu enfeksiyonu almış bağışıklık kazanmış da olabiliriz öyle düşünün

sagol canim aminn..insallh....saglikla bi gorsem cok mutlu olcam...evet canim 9 senedir sayisini hatirlayamiycagim ameliyetlar,catlatma tedavisi,asilamalar.tup bebek denemeleri sonucunda 3.tup bebek denemesinde mutlu haberi almak nasip oldu...Allahim insalh tamamina erdirmeyi saglikla kucagima almayida nasip eder...icimdeki ozlem,hasretlik, anlatilamaz... tabi haliyle endiselerimde bitmiyor...2.li testi,3.ayi atlatsam,hele birde hareketlerini hissetmeye baslasam o zaman biraz rahatliycam gibi geliyor...
annenin kiymetlisisin o zaman,iyikide 12 yil ugrasmis senin gibi hayirli bi evlada sahip olmus...ne mutlu..annesinin kiymetli kizi ve torunu cici bakin kendinizeopuyorumnanaktan

brusella taze peynirden geçer.pastörize edilmiş tulum kaşar yada beyaz peynir cinsinden geçmez kızlar korkmayın

çok sağol cnm.. o yüzden zaten inanamadı hamile kaldığıma... çok korkuyordu ben de uğraşırım uzun süre olmaz diye.. bir de tek çocuğum şimdi annem havalarda 4 gözle bekliyor torununu :)

valla ben hiç bir şey yiyemediğim için hiç yorum yapamıyorum( bi tek çikolata yerken midem bulanmıyor onuda az yersem. yemek tabağı önümde akşamları tam 2 saatte yiyorum 1 tabak yemeği ki ben yemek yemeyi ne çok severdim çikolatadan nefret ederdim

ayy ne guzel..bir kiz bir erkek evlat sahibi olacaksin masallhhhhhh...bende tedaviyle kaldigim icin ikiz cok istemistim...ama nasip 1 tane oldu..amin insallh saglikla gelsinler...

Son düzenleme:
Saol Aslıcım valla deniyim duş olayını sonrada gidip biraz uzanayım diyorum..bugün hiçbirşeyden keyif alamıyorum böyle ağrım olunca maalesef

canım benim genelde başımın arkası ağrıyor onun için doktor dik otur başının arkasına soğuk bişey(buz vb) koy 5 dak. bekle 10 dak ara ver bu defa 10 dak buz kadar soğuk olmayan başka bişey koy mesela soğuk su şişesi demişti bir de ılık papatya ya da nane çayı deneyebilirsin meleğim umarım iyi gelir çok geçmiş olsun

çok sağol cnm.. o yüzden zaten inanamadı hamile kaldığıma... çok korkuyordu ben de uğraşırım uzun süre olmaz diye.. bir de tek çocuğum şimdi annem havalarda 4 gözle bekliyor torununu :)

ne guzel Allahim ozlemini hasretini aratmadan en yakin zamanda gondermis....cok sanslisin cokk...annesinin tek kiymetlisi..incitanesi...Allahim saglikla kavustursun torununa insallh...belkim senin papuc dama atilir..hazirlan bence

ne guzel Allahim ozlemini hasretini aratmadan en yakin zamanda gondermis....cok sanslisin cokk...annesinin tek kiymetlisi..incitanesi...Allahim saglikla kavustursun torununa insallh...belkim senin papuc dama atilir..hazirlan bence

atılsın canım atılsınn.. tek çocuğum diye annem neredeyse küçükken sokağa salmayacaktı bişey olur diye çok üstüme düşüyordu aşırı belki beni bırakır bebeğe yönelir azıcık çünkü hala ayy şunu yapma kızım ayy buraya gitme kızım... eve 5 dk ya abartmıyorum hala 5 dk geçe geleyim arar nereye uğradın nerede kaldın diye ... canım annem sevgisinden yapıyor ama işte birazıcık fazla :)))

aslicuğum... bugün işlerim yoğun .. herkese laf yetiştiremiyorum kaydirigubbakcemile3 sana da hoşgeldin diyemedim... iyimişsin duydum... Allah daha iyi etsin canım.. ve şu baş ağrısı konusu bende de aynı.. aynen benim de başımın arkası ağrıyor.. ağrımıyor zonkluyorr

özlemcim onun tek çocukla direk ilgisi olmayabilir biz iki kardeşiz ben 28 yaşıma kadar annemlerle yaşadım çalışıyordum eve de servisle geliyordum olur ya biriini işi oluyor filan servis 5 dak geç kalsa bak bu arada tekrar hatırlatayım 28 yaşındayım annemle babam iki ayrı koldan beni aramaya çıkarlardı servis geç klınca servis şöforü dalga geçerdi heran aslı hanımın anne ya da babasını yolda bulabiliriz diye sabah da ben servise binene kadar ennem camda beklerdi tayin istedim istanbula ikisi de bunalıma girdigeçen sinamaya gittik eşimle giderken aramamışım bir çıktık defalarca beni eşimi eşimin ailesini aramışlar bir halamız var ki o onlardan da beterdir o kadar panik etmişler ki millleti neredeyse kayınpederim taksiye binmiş bize geliyormuş biz çıktık bir de dünyanın fırçasını yedik neden haber vermiyorsun diye düşünebiliyor musun durumu

herkeze cok tsk ederim arkadaslar peynir icin icimi rahatlattiniz aslinda benim gorumcemde hemsire oda bana bol bol ye demistii ama bazenn herkeze inanmicaksin anladim yanii hepiniz sagolun

canım benim Allah yardımcın olsun o zaman kolay gelsin

şaşırdım canım valla annemin yaptığı normal geldi bir an gözüme vuuu :)))

canim seneler sonra kavusunca boyle oluyor sanirim..bencede evet cok hos degil..ama iste anne yuregi ne emeklerle ne umutlarla ne adaklarla ne dualarla buluyoruz...bende hos degil diyorum ama en buyuk korkum annen gibi olmam..ama iste elde degil...sanirim annenin bi eside istemeyerekte olsam ben olcam...eyvahedigeldismile

annem hep der evladın olunca anlarsın yavrum diye korkarım ben de öyle olucam şimdiden ödüm kopuyor dün akşam ağlayarak izledim çocuk kaçırma haberlerini

Canımmmm valla annemle konuştum ablamla konuştum telefonda uzun uzun ve baş ağsısı falan kalmadı desem inanırmısınız :)) ohhh keyfim yerine geldi..şimdi kendime bir meyve çayı yapıp içeçeğim ve sizinle sohpete devam edeceğim ...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…