Şimdi ikili test 14. haftada yapılıyor, ilk kalp atışlarını da cihazların durumuna ve bebeğin gelişimine göre en geç 8. haftada görebilir doktor. Arada 6 hafta var.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Teşekkür ederim canım demekki 11 şubatta gittiğimde gün verecek banada hayırlısı bakalım
Arkadaşlar hepinize merhabalar, ne güzel herkez sağlıklı mutlu inşallah hamilelik boyunca böyle devam eder cinsiyeti öğrenen tüm arkadaşlara hayırlı olsun
bi şey sormak istiyorum bu ikili test randevusunu doktor kalp atışlarını dinlemeye gittiğinizdemi verdi yoksa 12 haftalık kontrole gittiğinizdemi söyledi
canım bana gel dedi geldiğinde bu sefer bebeğin kontrollerini yapıcaz demişti.. ben de sanırım yaptıracak diye gitmeden randevu aldım.. gittim dedim bugün yapılacak mı test ben randevu aldım aa aldın mı dedi evet deyince tmm bir bakalım bebeğin boyutlarına bakalım ona göre gönderelim seni dedi.. baktı tam ölçü alınabilir tam 12 haftalıksın dedi gittim.. yani dr un demesin gerekiyor sanırım tamam yaptır diye sen de ona göre randevu alıyorsun.. sen de yaptıracağını tahmin ediyorsan randevu alıp ona göre gidebilirsin cnm...
Herkese günaydıınnnn...cinsiyetini öğrenen anneleri çok tebrik ediyorummmmm....
Amin canım amiinnnnn..benim salı günü rutin kontrolüm var ve 12 şubatta da 2li testim var sanırım o zaman doktor birşey söyleyebilir..inşallah yani :)))sana da günaydııınnn :))) ben de Allah en kısa zaman da bize de nasip etsin diyoruumm :))))
günaydııınnn günaydıın günaydınn canlar,
dün pek aktif olamadım, yoğundum azıcık... ama geçmişin hepsini okudum yanıt verebildiğim arkadaşlara yanıt vermeye çalıştım..
herkes için çok mutluyum.. ikizlerim biri kız biri erkek bu nasıl mutlululuktur... tebrik ederim aylindacım..
hallisnacım cnm seni bir kez daha tebrik ederim.. herşey her zaman böyle güzel mutlu olsun senin için..
ebru da ne güzel söylemiş.. ilk haftalardan beri neler neler paylaştık.. bakın günler ne çabuk geçti.. cinsiyetleri öğrenmeye kadar geldik sonuna kadar Allah böyle hep beraber güzel şeylerimizi paylaşmayı nasip etsin..
tabi en kısa sürede bize de bebeklerimizin cinsiyetini öğrenmeyi nasip etsin... öğrenmeyen tüm arkadaşlarıma...
tunaydinlarr....Hayirli cumalar....defnecim hayirli haberle gel cnm...benimde yarin kontrolum...ne guzel cinsiyetler ogrenilmis...Ozlem sen gordun rahatladin..birde ben gorebilsem rahatliycam insallh...cinsiyeti aklima bile gelmiyor...zaten kiz erkek isteme luksumde yok...9 sene sonra bulmusken....Ozlemcim senin yerine ben gectim...uykularim kesiliyor...surekli aklimda ruyalarimda....bi saglikli oldugunu gorsem baska birsey istemiyorumbilmiyorumkismileinsallh kist sorunuda ortadan kalkmistir...en makbul dua hamilelerin duasidir..birbirimizden dualarimizi destegimizi eksik etmeyelim....Allahim hepmizin evlatlarini korusun...saglikla kucagimiza almayi nasip etsin...
Ya kızlar bugün başım çok ağrıyor ne yapsam acaba(
Aylinda cnm ben de tebrik ederim seni.Gerçekten bir taşla iki kuş vurmak buna denir heralde.Yalnız bir şey sorucam ikiz çocuk senin ya da eşinin akrabalarında varmıydı?Ben de büyük bir ihtimalle ikiz olur diyordum.Eşimin babasının ikizi varmış annesinin ikiz kardeşleri varmış ben de buyuk ihtimalle ikiz olur diye düşünüyordum merak ettim ama cinsiyetler değişik olunca çift yumurta ikizi oluyor du sanırım değil mi cnm?
Çok şaşırdım bu peynir olayına çünkü özellikle beyaz peynir ve kaşar peynir öneriyor doktorlar..bence gönül rahatlığı ile yiyebilirsin ben de yiyorum valla hemen hemen hergün...gunaydin arkadaslar bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenenler hayirli ugurlu olsun allah sagsalim kucaginiza almayida nasip etsin insallah benimde haftaya 12.hafta testim var daha erkenmi ogrenirmiyim bilmiyorumm hayirlisi olsun bende cok merak ediyorumm ama napalimm beklicez..hepinize bi sorum olucak size doktor beyaz peyniri yememenizi soyledimi yaa ben baska hamle arkadaslarim var onlara doktoru yemeyin demiss ama ben cok seviorummm napicamm bi akill verinnn
gunaydin arkadaslar bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenenler hayirli ugurlu olsun allah sagsalim kucaginiza almayida nasip etsin insallah benimde haftaya 12.hafta testim var daha erkenmi ogrenirmiyim bilmiyorumm hayirlisi olsun bende cok merak ediyorumm ama napalimm beklicez..hepinize bi sorum olucak size doktor beyaz peyniri yememenizi soyledimi yaa ben baska hamle arkadaslarim var onlara doktoru yemeyin demiss ama ben cok seviorummm napicamm bi akill verinnn
gunaydin arkadaslar bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenenler hayirli ugurlu olsun allah sagsalim kucaginiza almayida nasip etsin insallah benimde haftaya 12.hafta testim var daha erkenmi ogrenirmiyim bilmiyorumm hayirlisi olsun bende cok merak ediyorumm ama napalimm beklicez..hepinize bi sorum olucak size doktor beyaz peyniri yememenizi soyledimi yaa ben baska hamle arkadaslarim var onlara doktoru yemeyin demiss ama ben cok seviorummm napicamm bi akill verinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?