2010 Ağustos Anneleri

canım benim çok sevindim dün de erken gittin gözlerim hep aradı seni ohhhhh şöyle gel aramıza opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar nasılsınız?Uzun zamandır buralara gelemedim.Dedemi kayb ettik..
Artık evdeyim.Sık sık gelicem buraya inşallah.Ee hamişlik nasıl geçiyor?Ben bir geçmişlere bakayım...

canım benim çok sevindim dün de erken gittin gözlerim hep aradı seni ohhhhh şöyle gel aramıza opuyorumnanaktan
Ay ne bileyim dün öyle saçma sapan bir tartışmanın ortasında bulunca kendimi kötü hissettim..neyse konuyu hiç açmak istemiyorum... Biz 3 kardeşiz ve benim ailemde sizinkinin tam tersiydi..öyle rahat büyüdükki..üniversiteye başlayınca özgürlüğümüzü ilan ettik desem yeridir..gitmediğim gece klüpleri diskolar kalmamaıştır :)) sabah 4 - 5 te eve geldiğimi bilirim..ama hep bilirlerdi neredeyim ve kiminle gittiğimi..

Merhaba kızlar nasılsınız?Uzun zamandır buralara gelemedim.Dedemi kayb ettik..
Artık evdeyim.Sık sık gelicem buraya inşallah.Ee hamişlik nasıl geçiyor?Ben bir geçmişlere bakayım...
Canımmmm çok başın sağolsun..allah sabırlar versin..ben de hala dedimi babaannemi sevgi ile anarım ve gözlerim dolar..öyle severdimki onları..bende çok emekleri vardır..yeri cennet olsun Günaycım..

Canımmmm çok başın sağolsun..allah sabırlar versin..ben de hala dedimi babaannemi sevgi ile anarım ve gözlerim dolar..öyle severdimki onları..bende çok emekleri vardır..yeri cennet olsun Günaycım..

Çok teşekkür ederim canım.Aynen benim de öğle.Dedem gözlerini kapamazdan 1 gün önce beni merakta bıraktın dedi.Torunumu göremiycem dedi.Allah rahmet eylesin ne diyelim..

Ya kızlar 9 hafta 4 günüz.Göyüs hassasiyetim çokkk zayıf.Bulantılarım da artış var.Idrar rengim önceleri koyu renkdi şimdi sarı reng..Endişe ediyorum acaba bebişlere bir şeymi oldu diye..Sizde ıdrar rengi nasıl kızlar çok merak ediyorum bir de göyüs hassaslığı*?

Canımmmm sakın merak etme..idrar rengi senin o gün içtiğin ssıvı miktarı ile çok alakalı..bende dün az sıvı aldım rengi epey sarı idi..bir de aldığın vitamin hapları rengini değiştirebilir..Göğüs hassasiyetine gelince inan bende hiiççççç olmadı desem yeridir..hala da yok birşey...mide bulantısına gelince bebeğinin seninle beraber olduğunun en güzel kanıtı..şimdi lütfen içini ferah tut..bebeğini şöyle bir okşa ve rahatla canım..

canım hoşgeldin uzun zaman sonra... öncelikle çook başın sağolsun.. Allah sabırlar versin.. Dedenin mekanını cennet etsin.. canım idrar rengin seni çok düşündürmesin.. bence bana kalırsa ne kadar su içersen okadar açılıyor rengi... bunu kendin daha iyi bilirsin.. ben çok su içtiğim benimki neredeyse su gibi :)))) ama seni korkutmasın bişey olacağını düşünmüyorum ben...

Çok teşekkür ederim canımmm.Bir kez yaşadım diye şimdi çok korkuyorum bebişleri kayb etmekten.Ama ne olur ne olmaz yarın bir kontrole gidicem.Ama mide bulantısı baş dönmesinde bir artış var.Öncekinden daha çok.Kokulara karşı aşırı bulantıı.

ÇOk teşekkür ederim canım çok sağ ol..
Evet ya hiç aklıma gelmiyordu son zamanlarda çok sıvı alıyordum..
Az az rahimde de ağrılar oluyor.Yani çokkk az şekilde..Başım acaip dönüyor.Yarın bir kontrole giricem ama ne olur ne olmaz diye..Aynen geçen bebeğimi kayb ettiğim haftamdayım..

ne guzel Allahim ozlemini hasretini aratmadan en yakin zamanda gondermis....cok sanslisin cokk...annesinin tek kiymetlisi..incitanesi...Allahim saglikla kavustursun torununa insallh...belkim senin papuc dama atilir..hazirlan bence

Canım çok sağol, ya sende bebek için çok uğraşmışsın okudumda ama geçde olsa bebişin gelmiş. Hiç moralini bozma hiçbir konuda, bak 12.haftaya girmişsin bu zamandan sonra bebeğin düşme ihtimali zaten yok ve sağlığı açısındanda hiç olumsuz düşünme. Hepimizin bebekleri sağlıkla gelicekler. Bebeklerimizin sağlıksız veya sorunlu olma ihtimali 100.000 lerde 1 ihtimal.

bulantıların olması bebeklerinin seninle olması anlamında merak etme ben midem bulandıkça acı çekiyorum ama aynı zamanda içim rahat bebeğim benimle sağlıklı diye

Canım sıkkın kafam karmakarısık,

Prof baktı bebegime detaylı herseyine
Eller ayaklar parmaklar mide kalp akciger mesane hersey ok dedi
sonra bi hesaplama yaptı 1/386 risk var aminyosentes veya cvs yaptırın dedi.
Ben yaptırmak istemiyorum, 16. haftada yapılacak bu islem 19. haftada sonuc cıkacak
5 aylık olmus olacak bebek nasıl kıyarım ne yaparım..
Yaptırmak istemiyorum kadere karsı gelmek istemiyorum, benim bebegim saglıklı normal cok tatlı kıpır kıpır ne olursa olsun benim bebegim o kabulum o..

Canımmm lütfen pozitif düşün..biliyorsun ben de bebek kayıpları yaşadım ama hep dedimki bu sefer bebeğim beni bırakmayacak..seninkilerde seni bırakmayacak..en başta ne kadar kokrktun hatırlasana..kanaman oldu yine korktun ama meleklerin seni bırakmadı..ve orada olduklarına dair en güzel hatırlatmalarını yapıyorlar :))) inşallah yarın en güzel haberler ile geleceksin bize..dualarımız seninle..

geçmiş olsun üzme kendini eşinle iyice konuş bu konuyu hem amiyosentezden sonra sonuç iyide çıkabilir bilemezsin

Slm kızlar topıĞe baktım da kımılerınızın bebıŞlerı bellı olmuŞ Çok sevındım...benımle aynı zaman da hamıle kalanların bıle bellı olmuŞ ama benımkı bellı olmadı(( Çok merak edıyorum ama 1 ay daha beklıycem...

Canım neden amniosentez düşünmüyorsun..en azından için rahatlar..sonrasında çıkacak sonuca göre karar yine senin ama en azından doğuma kadar kendini yemekten iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…