ya cinsiyetler için biraz erken değil mi 16. haftada öğrenilmiyor mu en erken??
ÇOk teşekkür ederim canım çok sağ ol..
Evet ya hiç aklıma gelmiyordu son zamanlarda çok sıvı alıyordum..
Az az rahimde de ağrılar oluyor.Yani çokkk az şekilde..Başım acaip dönüyor.Yarın bir kontrole giricem ama ne olur ne olmaz diye..Aynen geçen bebeğimi kayb ettiğim haftamdayım..
Canım sıkkın kafam karmakarısık,
Prof baktı bebegime detaylı herseyine
Eller ayaklar parmaklar mide kalp akciger mesane hersey ok dedi
sonra bi hesaplama yaptı 1/386 risk var aminyosentes veya cvs yaptırın dedi.
Ben yaptırmak istemiyorum, 16. haftada yapılacak bu islem 19. haftada sonuc cıkacak
5 aylık olmus olacak bebek nasıl kıyarım ne yaparım..
Yaptırmak istemiyorum kadere karsı gelmek istemiyorum, benim bebegim saglıklı normal cok tatlı kıpır kıpır ne olursa olsun benim bebegim o kabulum o..
Canım çok geçmiş olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana bak senin bebiş çok nazlı olucak daha şimdiden belli :))
Ya benimde kan testlerimde demirim düşük çıktı ama doktor ilaç falan vermedi..sorucam bende salı günü niye vermemiş..demir hapı kullanan arkadaşlar sizin hemoglabin değeriniz düşük diye mi verdi doktorunuz bana doktor şimdilik gerek yok dedi?
Ya benimde kan testlerimde demirim düşük çıktı ama doktor ilaç falan vermedi..sorucam bende salı günü niye vermemiş..
benim düşük değil gerçi ama yine de merak ettim kullanan herkesin düşük mü diiye
canım ben bişiler kullanıyorum ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım.. kan hapı mı demir hapı mı?? ama kullanıyorum sanırsam faydasını da görüyorum. kan değerlerim arttı sanırım ve ikide bir ateş basıyor yanıyoruummmm kaydirigubbakcemile3
canım benm değerlerim hiç düşük olmamıştır ama ben hep üşürüm eğer o haplar iyi geliyorsa ben de alsam ne :)
Canım sıkkın kafam karmakarısık,
Prof baktı bebegime detaylı herseyine
Eller ayaklar parmaklar mide kalp akciger mesane hersey ok dedi
sonra bi hesaplama yaptı 1/386 risk var aminyosentes veya cvs yaptırın dedi.
Ben yaptırmak istemiyorum, 16. haftada yapılacak bu islem 19. haftada sonuc cıkacak
5 aylık olmus olacak bebek nasıl kıyarım ne yaparım..
Yaptırmak istemiyorum kadere karsı gelmek istemiyorum, benim bebegim saglıklı normal cok tatlı kıpır kıpır ne olursa olsun benim bebegim o kabulum o..
hayırlı olsunSelam kızlaaaaar ben geldiiiim:)))))))))))))))) testimizide yaptırdııık cinsiyetimizide öğrenddiiiiik:)
Önce girdik doktora ve dakika bir gol bir doktorun tlf.çaldı ve doğuma gitti.1 saat sonra gel dedi ve bir buçuk saat sonra geldi.Ben başka bir uzmana yönlendireceğini sanıyordum ama ölçümleri kendisi yaptı.Tabi yine alelacele.Kapıda onca hastası birikmişti çünkü.Neyse bizim zıpır çok ta rahat durmadı.Tam ölçecek ensesini hooop zıplıyor yukarıya ölçtürmüyor.Tekrar tekrar denedi sonunda ölçtü ve çok şükür 1.5 çıktı.Ve normal dedi değer için.Kan tahlili yaptırdık birde.Tam 1 hafta sonra çıkıcak sonuçları.Biraz karnımı falan salladı görebilmek için bacak arasını erkeğe benzetiyorum dedi amaaaa 100 de 100 demedi.Neyse ben de erkek hissediyordum zaten.Ama tabi yanılma payı da olabilir.Tam bir ay sonraya çağırdı tekrar ama tabi bana çok uzun geliyor bir ayda başka bir dr ada görünebilirim.Neyse çok şükür çok iyi tosunum.Elleri ayakları hiç durmuyor.Herşeyini açık açık gördüm.Kollarını bacaklarını.Bisiklet sürer gibi bir hareket yapıordu dr.gösterdi.Çok hoşuma gitti ve çok duygulandım.Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.Darısı testini yaptıracakların başına.Ohhhh çokk MUTLUYUMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?