2010 Ağustos Anneleri

ya cinsiyetler için biraz erken değil mi 16. haftada öğrenilmiyor mu en erken??

Aslında dediğin gibi o haftalarda daha kesin bilgi verebiliyo doktorlar ama önceden de görüp söyleyenler olabiliyo. 12. haftada benim de doktorum "aslında bişeyler gösteriyo bize bebiş ama sonraki haftalarda söylemeyi tercih ederim" demişti. biz de ısrar etmedik. çünkü erken haftalarda yapılan tahminlerde bazen hata olabiliyo. mesela benim doktorum doğum yapan bi arkadaşımın daha doktoruydu. onlara önce erkek dedi sonra kız. yani yanlış öğrenip ona kanalize olmaktansa biraz daha beklerim daha iyi dedim ben de.

şişşşttt düşünme öyle şeyleerr aaa sende.. bikere oldu diye bir daha olur diye bir kural yok.. sen kendine dikkat et yeter...

canımm.. kendin söylemişsin.. bu kesin değil bir risk hem de 1/386 lık bir risk... sen testlerini yaptır... ama korkma bence çok sağlıklı bir bebeğin olacak senin... ama yaptırmazsan pişman olabilirsin.. belki de yeni testler sonucu hiçbişey çıkmayacak.. bir de hangi sebeple riskli gördü ense kalınlığı mı veya başka bişey mi?

Canım çok geçmiş olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana bak senin bebiş çok nazlı olucak daha şimdiden belli :))

canım benim çok teşekkür ederim allahım seninde bebişlerini korusun ve onları sana bağaşlasın canım sağlıcakla vaktinde kucağına almanı nasip etsin benim bebiş gerçekten çok nazlı ama ne yapalım dünyaya gelsinde ben nazını çekmeye razıyım

demir hapı kullanan arkadaşlar sizin hemoglabin değeriniz düşük diye mi verdi doktorunuz bana doktor şimdilik gerek yok dedi?

benim düşük değil gerçi ama yine de merak ettim kullanan herkesin düşük mü diiye

canım ben bişiler kullanıyorum ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım.. kan hapı mı demir hapı mı?? ama kullanıyorum sanırsam faydasını da görüyorum. kan değerlerim arttı sanırım ve ikide bir ateş basıyor yanıyoruummmm kaydirigubbakcemile3

canım benm değerlerim hiç düşük olmamıştır ama ben hep üşürüm eğer o haplar iyi geliyorsa ben de alsam ne :)

canım benm değerlerim hiç düşük olmamıştır ama ben hep üşürüm eğer o haplar iyi geliyorsa ben de alsam ne :)

bilmiyorum ki canım ben de çok üşürüm.. özellikle ayaklarım.. inş. haptandır ve gelip geçici değildir.. belki de hamileliktendir...

oofff sıkılıyorumm.. gün gelir bütün gün boş boş sıradan işlerle uğraşırım.. bazen gün geliyor lavaboya gidemiyorum işler yüzünden bugün de böyle bir gün ve ben patlamak üzereyim... allahtan bugün cuma yarın tatiilll oohhh kaydirigubbakcemile2

cnm risk faktörün çok yüksek değil,bence normal bile,ama yaptırın d ediyse dr.mutlaka yaptır için rahat olsun cnm,eminim sonucun iyi çıkacak cnm,ilk gebeliğimde benimde buna yakındı değerim ve dünyalar güzeli sapa sağlamm bir kzımm var hiç endişe etme sakın cnm a.s.

merhabalar hatunlar nasılsınız?
sabahtan beri temizlik yapıyorum yarın misaf,irlerim gelecek bi tek oturma odam kaldı çok şükür bi de pasta börek işleri
kızımı da uyutmuşken burayı bitireyim sonra bi de üstüne miss gibi bi kahve içeyim uzun zaman oldu içmeyeli cnm istedi valla

Selam kızlaaaaar ben geldiiiim:)))))))))))))))) testimizide yaptırdııık cinsiyetimizide öğrenddiiiiik:)

Önce girdik doktora ve dakika bir gol bir doktorun tlf.çaldı ve doğuma gitti.1 saat sonra gel dedi ve bir buçuk saat sonra geldi.Ben başka bir uzmana yönlendireceğini sanıyordum ama ölçümleri kendisi yaptı.Tabi yine alelacele.Kapıda onca hastası birikmişti çünkü.Neyse bizim zıpır çok ta rahat durmadı.Tam ölçecek ensesini hooop zıplıyor yukarıya ölçtürmüyor.Tekrar tekrar denedi sonunda ölçtü ve çok şükür 1.5 çıktı.Ve normal dedi değer için.Kan tahlili yaptırdık birde.Tam 1 hafta sonra çıkıcak sonuçları.Biraz karnımı falan salladı görebilmek için bacak arasını erkeğe benzetiyorum dedi amaaaa 100 de 100 demedi.Neyse ben de erkek hissediyordum zaten.Ama tabi yanılma payı da olabilir.Tam bir ay sonraya çağırdı tekrar ama tabi bana çok uzun geliyor bir ayda başka bir dr ada görünebilirim.Neyse çok şükür çok iyi tosunum.Elleri ayakları hiç durmuyor.Herşeyini açık açık gördüm.Kollarını bacaklarını.Bisiklet sürer gibi bir hareket yapıordu dr.gösterdi.Çok hoşuma gitti ve çok duygulandım.Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.Darısı testini yaptıracakların başına.Ohhhh çokk MUTLUYUMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

çok sevindim canım hayırlısı olsun. amin

Canım bana da öyle demişti daha tam göremiyorlar hayırlı olsun oğluşun senin de . O kadar sevindim ki ben de çok özledim bebişimi daha 1 hafta var ggörmeme işallah benimki de çok iyidir. Umarım 2'li testin sonuçları da çok iyi çıkar 3'lü teste vs gerek kalmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…