Önce girdik doktora ve dakika bir gol bir doktorun tlf.çaldı ve doğuma gitti.1 saat sonra gel dedi ve bir buçuk saat sonra geldi.Ben başka bir uzmana yönlendireceğini sanıyordum ama ölçümleri kendisi yaptı.Tabi yine alelacele.Kapıda onca hastası birikmişti çünkü.Neyse bizim zıpır çok ta rahat durmadı.Tam ölçecek ensesini hooop zıplıyor yukarıya ölçtürmüyor.Tekrar tekrar denedi sonunda ölçtü ve çok şükür 1.5 çıktı.Ve normal dedi değer için.Kan tahlili yaptırdık birde.Tam 1 hafta sonra çıkıcak sonuçları.Biraz karnımı falan salladı görebilmek için bacak arasını erkeğe benzetiyorum dedi amaaaa 100 de 100 demedi.Neyse ben de erkek hissediyordum zaten.Ama tabi yanılma payı da olabilir.Tam bir ay sonraya çağırdı tekrar ama tabi bana çok uzun geliyor bir ayda başka bir dr ada görünebilirim.Neyse çok şükür çok iyi tosunum.Elleri ayakları hiç durmuyor.Herşeyini açık açık gördüm.Kollarını bacaklarını.Bisiklet sürer gibi bir hareket yapıordu dr.gösterdi.Çok hoşuma gitti ve çok duygulandım.Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.Darısı testini yaptıracakların başına.Ohhhh çokk MUTLUYUMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok sevindim canım hayırlısı olsun. amin
Canım bana da öyle demişti daha tam göremiyorlar hayırlı olsun oğluşun senin de . O kadar sevindim ki ben de çok özledim bebişimi daha 1 hafta var ggörmeme işallah benimki de çok iyidir. Umarım 2'li testin sonuçları da çok iyi çıkar 3'lü teste vs gerek kalmaz:)
ayy canım ne güzel gözün aydın darısı başıma benim teste daha çok var 19 şubatta çok sabırsızlanıyorum inşallah herşey normal geçer allah bebişlerimizi korusun sağlıcakla kucağımıza alalım
Teşekkür ederim canım.amiiin.
Defnecim gozunaydin...oglunun iyi olmasina cok sevindim..darisi bizlere insallah...
bu arada mesai bitti kızlar biz gidiyoruz ama korkuyorum eve gitmeye eve girer girmez çıkarmaya başlıyorum çünkü neyse artık bugün dışarda yeriz ordanda bebiş görmeye gidicez arkadaşa eve geldiğimizde allah kerim inşallah çok bulanmaz midem. kendinize bebişleri iyi bakın öpüoruzz
Teşekkürler didemcim.Merak etme iyidir bebişin ben de 3 gündür öyle stres yapmıştım ki bütün belirtiler kayboldu sanki 3 günde.Ama çok şükür kıpır kıpır hoplayan zıplayan bişey var içimde.Benim dr.mda 3lü test yapmiyacağını direk 4 lü test yapıcağını söyledi heralde gerek görmedi.Darısı senin başına inşallah seninde güzel haberlerini alırız buradan.
Teşekkürler damlacım senin bebişin ne kadarlık yani 19 şubat geç olmuyor mu?
çiğdemcim.. gözünaydıınnnn maşallah maşallah... ne güzel haberler bunlaarr :))) çok sevindim canım.. Allah sonuna kadar böyle sağlıklı devam ettirsin.. oğluşunla beraber :)) inş. yanılmamıştır doktorun :)))
tekrar tebrik ederim.. yaptıracak arkadaşlarada nasip olsun inş. ve korkmasınlar... herşey güzel olacak tüm bebekler sağlıklı doğacak Allahın izni ile
Özlem inan öyle korkuyordum ki giderken çok şükür kıpır kıpır gördüm oğluşumu.Dediğin gibi inşallah yanılmamıştır doktor.ne kadarda 100 de 100 değil dese de insan kendini hazırlıyor galiba.Daha şimdiden maviş maviş tulumlar maviş maviş patikler hayal ediyorum.Zaten çocuk odasını boncuk mavisine boyatmıştık.Doğruysa cinsiyeti hiç bozmiycaz rengini odanın.:sm_cool:
Kızlar mesainin sonuna geliyoruz ben yavaş yavaş gidiyorum. Çok öptüm sizi
Biz de çıkıyoruz bebişimlen. eve gidip bi yemek yiyelim, sonra ılık bi banyo yapıp dinlenelim. herkese iyi hafta sonları...
oyy çok marek ettimSelam kızlaaaaar ben geldiiiim:)))))))))))))))) testimizide yaptırdııık cinsiyetimizide öğrenddiiiiik:)
canım ne mutlu sana sonuçların güzel çıkmış ohh oğluş da geliyo tebrik ederim cnmÖnce girdik doktora ve dakika bir gol bir doktorun tlf.çaldı ve doğuma gitti.1 saat sonra gel dedi ve bir buçuk saat sonra geldi.Ben başka bir uzmana yönlendireceğini sanıyordum ama ölçümleri kendisi yaptı.Tabi yine alelacele.Kapıda onca hastası birikmişti çünkü.Neyse bizim zıpır çok ta rahat durmadı.Tam ölçecek ensesini hooop zıplıyor yukarıya ölçtürmüyor.Tekrar tekrar denedi sonunda ölçtü ve çok şükür 1.5 çıktı.Ve normal dedi değer için.Kan tahlili yaptırdık birde.Tam 1 hafta sonra çıkıcak sonuçları.Biraz karnımı falan salladı görebilmek için bacak arasını erkeğe benzetiyorum dedi amaaaa 100 de 100 demedi.Neyse ben de erkek hissediyordum zaten.Ama tabi yanılma payı da olabilir.Tam bir ay sonraya çağırdı tekrar ama tabi bana çok uzun geliyor bir ayda başka bir dr ada görünebilirim.Neyse çok şükür çok iyi tosunum.Elleri ayakları hiç durmuyor.Herşeyini açık açık gördüm.Kollarını bacaklarını.Bisiklet sürer gibi bir hareket yapıordu dr.gösterdi.Çok hoşuma gitti ve çok duygulandım.Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.Darısı testini yaptıracakların başına.Ohhhh çokk MUTLUYUMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bu arada mesai bitti kızlar biz gidiyoruz ama korkuyorum eve gitmeye eve girer girmez çıkarmaya başlıyorum çünkü neyse artık bugün dışarda yeriz ordanda bebiş görmeye gidicez arkadaşa eve geldiğimizde allah kerim inşallah çok bulanmaz midem. kendinize bebişleri iyi bakın öpüoruzz
bugün 9+1 iz canım bilmiyorum ki doktor öyle demişti bu ayın 19 da gittik tam 1 ay sonra gelin test için demişti sanırım geç olmaz
Biz de çıkıyoruz bebişimlen. eve gidip bi yemek yiyelim, sonra ılık bi banyo yapıp dinlenelim. herkese iyi hafta sonları...
biz de çıkıyoruz kıslaaarr.. kendinize çok iyi bakııınn... her geldiğimde mutlu haberler göreyim inş. hepinizi öptümm.. iyi bir hafta sonu dilerim hepinize.. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?