2010 Ağustos Anneleri

ayy canım ne güzel gözün aydın darısı başıma benim teste daha çok var 19 şubatta çok sabırsızlanıyorum inşallah herşey normal geçer allah bebişlerimizi korusun sağlıcakla kucağımıza alalım

Teşekkürler didemcim.Merak etme iyidir bebişin ben de 3 gündür öyle stres yapmıştım ki bütün belirtiler kayboldu sanki 3 günde.Ama çok şükür kıpır kıpır hoplayan zıplayan bişey var içimde.Benim dr.mda 3lü test yapmiyacağını direk 4 lü test yapıcağını söyledi heralde gerek görmedi.Darısı senin başına inşallah seninde güzel haberlerini alırız buradan.

Teşekkürler damlacım senin bebişin ne kadarlık yani 19 şubat geç olmuyor mu?

Teşekkür ederim canım.amiiin.

çiğdemcim.. gözünaydıınnnn maşallah maşallah... ne güzel haberler bunlaarr :))) çok sevindim canım.. Allah sonuna kadar böyle sağlıklı devam ettirsin.. oğluşunla beraber :)) inş. yanılmamıştır doktorun :)))

tekrar tebrik ederim.. yaptıracak arkadaşlarada nasip olsun inş. ve korkmasınlar... herşey güzel olacak tüm bebekler sağlıklı doğacak Allahın izni ile

benimde daha çok var tekrar bebişimi görmeme şubatın 20si gibi ama kesin eşim dayanamayıp önceden randevu alır:)

Defnecim gozunaydin...oglunun iyi olmasina cok sevindim..darisi bizlere insallah...

teşekkür ederim cansu.İnan ki akşam kendim için dua ederken buradaki bütün anneler ve bebişleri için de dua ettm.çok şükür benim normal çıktı.Sizin de inşallah herşeyi normal çıkar.İnşallah sonuna kadar tek bir anneden bile kötü brşey duymayız.Allah bütün bebişleri korusun.

bu arada mesai bitti kızlar biz gidiyoruz ama korkuyorum eve gitmeye eve girer girmez çıkarmaya başlıyorum çünkü neyse artık bugün dışarda yeriz ordanda bebiş görmeye gidicez arkadaşa eve geldiğimizde allah kerim inşallah çok bulanmaz midem. kendinize bebişleri iyi bakın öpüoruzz

iyi akşamlar canım.. kendinize iyi bakın :)

Canım benim 2'li test temiz çıktı artık down sendromuyla ilgili test yapmıycak bana. Risk grubum çok düşük çıkmış yaşın da geç gerek yok dedi. Fikrini değiştirmezse tabii.. Ama güzel haber dersen valla o kıpırtıları 1 daha görmekten güzeli olamaz bence. Ay yavrum ya ben resmini buzdolabıma koydum iş yerinde de bilgisayarımda masaüstüm hep bakıyorum

Özlem inan öyle korkuyordum ki giderken çok şükür kıpır kıpır gördüm oğluşumu.Dediğin gibi inşallah yanılmamıştır doktor.ne kadarda 100 de 100 değil dese de insan kendini hazırlıyor galiba.Daha şimdiden maviş maviş tulumlar maviş maviş patikler hayal ediyorum.Zaten çocuk odasını boncuk mavisine boyatmıştık.Doğruysa cinsiyeti hiç bozmiycaz rengini odanın.:sm_cool:

:dance: :dance: :dance: :dance: gelsin gelsin mutlu haberler gelsin bekliyoruzzz :teytey:

Biz de çıkıyoruz bebişimlen. eve gidip bi yemek yiyelim, sonra ılık bi banyo yapıp dinlenelim. herkese iyi hafta sonları...

biz de çıkıyoruz kıslaaarr.. kendinize çok iyi bakııınn... her geldiğimde mutlu haberler göreyim inş. hepinizi öptümm.. iyi bir hafta sonu dilerim hepinize.. zemuszemus

Selam kızlaaaaar ben geldiiiim:)))))))))))))))) testimizide yaptırdııık cinsiyetimizide öğrenddiiiiik:)
oyy çok marek ettim
canım ne mutlu sana sonuçların güzel çıkmış ohh oğluş da geliyo tebrik ederim cnm

bugün 9+1 iz canım bilmiyorum ki doktor öyle demişti bu ayın 19 da gittik tam 1 ay sonra gelin test için demişti sanırım geç olmaz

Biz de çıkıyoruz bebişimlen. eve gidip bi yemek yiyelim, sonra ılık bi banyo yapıp dinlenelim. herkese iyi hafta sonları...

biz de çıkıyoruz kıslaaarr.. kendinize çok iyi bakııınn... her geldiğimde mutlu haberler göreyim inş. hepinizi öptümm.. iyi bir hafta sonu dilerim hepinize.. zemuszemus

hepinize iyi akşamlar kzılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…