2010 Ağustos Anneleri

Ay çokkkk sevindim bir cinsiyet öğrenen annemiz daha oldu..ay aslında kendiminkini merak etmiyorum normalde ama böyle haberler gelince bende de bir heycan başladııı..Hallisnacıımmmmm yaz listeye şekerim :)))

merhaba kızlar iyi akşamlar olsun
allah muhabbetinizi artırsın mşallah geçmiş oku oku bitmedi yaw
çok güzel haberler okudum.. allah nazarlardan saklasın darısı başımıza inş.

çok sık giremiyorum buaralar bebişimle bizi unutmayın emi yerimseniben

geçmişi okumam aynı zamanda ev işleriyle ilgilenmem.karnımı doyurmam yeni bitti:)
tebrik msjları için çok çok teşekkür edyorum daha güzel haberler sizin olsun inş..
mesaileri bitenler size yetişemedim ama hepinize iyi akşamlar..
pınarım ekledim hemencecik.. liste rangarenk oluyor..:)
usg cihazına gelince benim tüpbebek uzmanı haliyle cihazı çok iyi.. kan akışını damarlanmaları vs hepsini renkli gösterdi.. cinsiyet %100 doğru değil ama göründüğü kadarıyla tahmin işte.. 1ay sonraki kontrollerimize inş netlik kazanmış olacaklar..
defne25 canım güzel haberin ve prensin hayırlı sağlıklı olsun.. tebrik ediyorum seni ve eşini..

yaa kızlar 2010 ağustos ayı şimdiden kızlı oğlanlı renkleniyor ne güzel haberler geliyor hayırlısıyla darısı başıma bide ben testi yaptırıp cinsiyetini öğrenseydim ....valla duyunca insanın içi kaynıyo sabırsızlanıyorum bende Allah hepimizin bebişlerini nazardan korusun inşallah

İnşallah bir tanemm..Sağ salim kucağımıza alırız inşallahh..Bu arada ne güzelll bebişlerin cinsiyeti belli olmaya başlamış bilee.

Canımmm kızının gelmesini şimdi öğrendimmm.Gözün gözümüzz aydın hayatım sağ salim gelsin gelişiyle uğur getirsin inşallahhhh...opuyorumnanaktan

hallisnacım tebrik ederim prensesini korusun rabbim

Canımmm kızının gelmesini şimdi öğrendimmm.Gözün gözümüzz aydın hayatım sağ salim gelsin gelişiyle uğur getirsin inşallahhhh...opuyorumnanaktan
saolun canlarım.. en kısa sürede güzel haberlerinizi merakla bekliyorum..

OYY OYY OYY TEŞEKKÜR EDERıM CANIM SAĞOLASIN,ŞIMARIRIM VALLA HEMENopuyorumnanaktan
hakettin ama a.s.

ayy nasıl moralim bozuldu kızlar yaa allah kimsenin başına vermesin
başka bi topicde canım bi arkadaşım kaç zamandır hamile kalmak için uğraşıyordu az ağlayıp sızlamadı eşiyle bebek için az uğraşmadılar ama bugün eşinin onu aldattığını öğrenmiş senağlama nasıl şok oldum bebek için uğraşan 2 senelik evli bi adam neden aldatır kafamçokkarıştı

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımm..buarada senin grip geçti mi, hani boğaz ağrıların filan vardı yaa. Onu da bi sorayım dedim. fisfisfis

Sağol canım boğaz ağrım şükür geçti antibiyotik kullanmak zorunda kaldım Hamilelerin kullanabileceği bi antibiyotikmiş şimdi şükür gün geçtikçe daha iyi oluyorum

Bugün içimdeki o küçük canımın kıpırtılarını izledim çok güzeldi kuzum benim hiç bitmesin istedim o an
Gelişimi güzelmiş hatta iki gün önde gidiyormuş boyu 64.23mm olmuş ense kalınlığı 1.4 çıktı kanımızı verdik haftaya sonucunu alcağız
27 şubatta da 3lü taramamız yapılacak
Doktora cinsiyeti konusunda ısrar ettim ama belli olmaz diye bakmadı sonra %50 ihtimalle erkek dedi ben sazan gerçekten mi diye atıldım Doğal olarak %50erkek %50 kız başka şansımız yok
Neyse önemli olan bebeğimin sağlıklı olması biraz daha sabredeceğim

Hallisna teşekkür ederim canım.Listeyede yazmışsın maviş maviş ama erkek yazmıyooooo((((((( Bu arada sana ayrıca teşekkür ederim iyiki bu topiği açmışsın.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…