canım sana maşallah diyor ve bunu takıyorummmlistemiz renklenmeye başladı ne güzelalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Canımmm lütfen pozitif düşün..biliyorsun ben de bebek kayıpları yaşadım ama hep dedimki bu sefer bebeğim beni bırakmayacak..seninkilerde seni bırakmayacak..en başta ne kadar kokrktun hatırlasana..kanaman oldu yine korktun ama meleklerin seni bırakmadı..ve orada olduklarına dair en güzel hatırlatmalarını yapıyorlar :))) inşallah yarın en güzel haberler ile geleceksin bize..dualarımız seninle..
geçmişi okumam aynı zamanda ev işleriyle ilgilenmem.karnımı doyurmam yeni bitti:)
tebrik msjları için çok çok teşekkür edyorum daha güzel haberler sizin olsun inş..
mesaileri bitenler size yetişemedim ama hepinize iyi akşamlar..
pınarım ekledim hemencecik.. liste rangarenk oluyor..:)
usg cihazına gelince benim tüpbebek uzmanı haliyle cihazı çok iyi.. kan akışını damarlanmaları vs hepsini renkli gösterdi.. cinsiyet %100 doğru değil ama göründüğü kadarıyla tahmin işte.. 1ay sonraki kontrollerimize inş netlik kazanmış olacaklar..
defne25 canım güzel haberin ve prensin hayırlı sağlıklı olsun.. tebrik ediyorum seni ve eşini..
canım sana maşallah diyor ve bunu takıyorummm
hem kızınla uğraş hem temizliğini yap,hemde börek çörek...
hamarat insanın hali bir başka canııımmmm
hallisnacım tebrik ederim prensesini korusun rabbim
saolun canlarım.. en kısa sürede güzel haberlerinizi merakla bekliyorum..Canımmm kızının gelmesini şimdi öğrendimmm.Gözün gözümüzz aydın hayatım sağ salim gelsin gelişiyle uğur getirsin inşallahhhh...opuyorumnanaktan
hakettin ama a.s.OYY OYY OYY TEŞEKKÜR EDERıM CANIM SAĞOLASIN,ŞIMARIRIM VALLA HEMENopuyorumnanaktan
saolun canlarım.. en kısa sürede güzel haberlerinizi merakla bekliyorum..
hakettin ama a.s.
Teşekkür ederim canım.amiiin.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımm..buarada senin grip geçti mi, hani boğaz ağrıların filan vardı yaa. Onu da bi sorayım dedim. fisfisfis
oyy çok marek ettim
canım ne mutlu sana sonuçların güzel çıkmış ohh oğluş da geliyo tebrik ederim cnm
Teşekkür ederim canım:)
geçmişi okumam aynı zamanda ev işleriyle ilgilenmem.karnımı doyurmam yeni bitti:)
tebrik msjları için çok çok teşekkür edyorum daha güzel haberler sizin olsun inş..
mesaileri bitenler size yetişemedim ama hepinize iyi akşamlar..
pınarım ekledim hemencecik.. liste rangarenk oluyor..:)
usg cihazına gelince benim tüpbebek uzmanı haliyle cihazı çok iyi.. kan akışını damarlanmaları vs hepsini renkli gösterdi.. cinsiyet %100 doğru değil ama göründüğü kadarıyla tahmin işte.. 1ay sonraki kontrollerimize inş netlik kazanmış olacaklar..
defne25 canım güzel haberin ve prensin hayırlı sağlıklı olsun.. tebrik ediyorum seni ve eşini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?