bir bebis daha gostermis kendini neguzel defnecigim sana soylemisler biz ayni gozukuyoruz yaa bana niye demediler merak ediyorum cok cok
Bugün içimdeki o küçük canımın kıpırtılarını izledim çok güzeldi kuzum benim hiç bitmesin istedim o an
Gelişimi güzelmiş hatta iki gün önde gidiyormuş boyu 64.23mm olmuş ense kalınlığı 1.4 çıktı kanımızı verdik haftaya sonucunu alcağız
27 şubatta da 3lü taramamız yapılacak
Doktora cinsiyeti konusunda ısrar ettim ama belli olmaz diye bakmadı sonra %50 ihtimalle erkek dedi ben sazan gerçekten mi diye atıldım Doğal olarak %50erkek %50 kız başka şansımız yok
Neyse önemli olan bebeğimin sağlıklı olması biraz daha sabredeceğim
çok şükür bir güzel haber daha... devamıda gelsin inş... gözünaydın canım maşallah diyelim tosununa.. benim içimden de seninkinin erkek olduğu geçiyor hayırlısı inş.. az kaldı kesinleşecek bir daha ki kontrollerimizde inş..Bugün içimdeki o küçük canımın kıpırtılarını izledim çok güzeldi kuzum benim hiç bitmesin istedim o an
Gelişimi güzelmiş hatta iki gün önde gidiyormuş boyu 64.23mm olmuş ense kalınlığı 1.4 çıktı kanımızı verdik haftaya sonucunu alcağız
Doktora cinsiyeti konusunda ısrar ettim ama belli olmaz diye bakmadı sonra %50 ihtimalle erkek dedi ben sazan gerçekten mi diye atıldım Doğal olarak %50erkek %50 kız başka şansımız yok
pardon canım unutmuşum ekledim şimdi.. sizin o güzel haberlerinizi merakla bekleyip listeye eklemek süper... 100 kişi birbirini takip ediyor,dua ediyor..Hallisna teşekkür ederim canım.Listeyede yazmışsın maviş maviş ama erkek yazmıyooooo((((((( Bu arada sana ayrıca teşekkür ederim iyiki bu topiği açmışsın.:1hug:
inan şok oldum çok da üzüldüm yazıkk çok yazık bu erkekleri anlamak çok zorayy nasıl moralim bozuldu kızlar yaa allah kimsenin başına vermesin
başka bi topicde canım bi arkadaşım kaç zamandır hamile kalmak için uğraşıyordu az ağlayıp sızlamadı eşiyle bebek için az uğraşmadılar ama bugün eşinin onu aldattığını öğrenmiş senağlama nasıl şok oldum bebek için uğraşan 2 senelik evli bi adam neden aldatır kafamçokkarıştı
Bugün içimdeki o küçük canımın kıpırtılarını izledim çok güzeldi kuzum benim hiç bitmesin istedim o an
Önce girdik doktora ve dakika bir gol bir doktorun tlf.çaldı ve doğuma gitti.1 saat sonra gel dedi ve bir buçuk saat sonra geldi.Ben başka bir uzmana yönlendireceğini sanıyordum ama ölçümleri kendisi yaptı.Tabi yine alelacele.Kapıda onca hastası birikmişti çünkü.Neyse bizim zıpır çok ta rahat durmadı.Tam ölçecek ensesini hooop zıplıyor yukarıya ölçtürmüyor.Tekrar tekrar denedi sonunda ölçtü ve çok şükür 1.5 çıktı.Ve normal dedi değer için.Kan tahlili yaptırdık birde.Tam 1 hafta sonra çıkıcak sonuçları.Biraz karnımı falan salladı görebilmek için bacak arasını erkeğe benzetiyorum dedi amaaaa 100 de 100 demedi.Neyse ben de erkek hissediyordum zaten.Ama tabi yanılma payı da olabilir.Tam bir ay sonraya çağırdı tekrar ama tabi bana çok uzun geliyor bir ayda başka bir dr ada görünebilirim.Neyse çok şükür çok iyi tosunum.Elleri ayakları hiç durmuyor.Herşeyini açık açık gördüm.Kollarını bacaklarını.Bisiklet sürer gibi bir hareket yapıordu dr.gösterdi.Çok hoşuma gitti ve çok duygulandım.Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.Darısı testini yaptıracakların başına.Ohhhh çokk MUTLUYUMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Merhaba bende aranıza yeni katıldım listeye girebilmek içinde Hallisna sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama sanırım başarılı olamadım:)
cpyrus canım bugün yanlışlıkla senin ismini de mavi yaptım erkek yazdım:) farkına varıp sildim..:) haberlerini mutlaka yaz olurmuu..
herkese iyi geceelr tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?