2010 Ağustos Anneleri

bir bebis daha gostermis kendini neguzel defnecigim sana soylemisler biz ayni gozukuyoruz yaa bana niye demediler merak ediyorum cok cok

bir bebis daha gostermis kendini neguzel defnecigim sana soylemisler biz ayni gozukuyoruz yaa bana niye demediler merak ediyorum cok cok

inşallah arkadaşım sana da söyler benimki de 100 de 100 demedi aslında ama benim drumda öyle bişeyler görmeden söyleyecek bir dr.değildi o yüzden inanıyorum erkek olacağına yani.Senin ilk randevun ne zaman?

Ne güzel canımm..gözün aydın çok sevindim. Darısı başımıza inşallah. Sağlıklı olduktan sonra kız erkek hiç farketmez..allahım hayırlı olanını versin.

çok şükür bir güzel haber daha... devamıda gelsin inş... gözünaydın canım maşallah diyelim tosununa.. benim içimden de seninkinin erkek olduğu geçiyor hayırlısı inş.. az kaldı kesinleşecek bir daha ki kontrollerimizde inş..

Hallisna teşekkür ederim canım.Listeyede yazmışsın maviş maviş ama erkek yazmıyooooo((((((( Bu arada sana ayrıca teşekkür ederim iyiki bu topiği açmışsın.:1hug:
pardon canım unutmuşum ekledim şimdi.. sizin o güzel haberlerinizi merakla bekleyip listeye eklemek süper... 100 kişi birbirini takip ediyor,dua ediyor..
hadi büyüyelim göbişlerin resmini ekleyelim.. cinsiyetler kesinleşsin isimleri yazalım....

cpyrus canım bugün yanlışlıkla senin ismini de mavi yaptım erkek yazdım:) farkına varıp sildim..:) haberlerini mutlaka yaz olurmuu..

inan şok oldum çok da üzüldüm yazıkk çok yazık bu erkekleri anlamak çok zor

kzı ehmen düşmüşssün sendekaydirigubbakcemile3

Merhaba bende aranıza yeni katıldım listeye girebilmek içinde Hallisna sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama sanırım başarılı olamadım:)

canım çok sevindim sonucun güzel çıkmasına darısı bizim başımıza inş.:Saruboceq:
hem ne güzel cinsiyetinide söylemiş
off yaa hemen haftaya cuma olada bende gidip görsem bebişimide bi rahatlasam bende

cpyrus canım bugün yanlışlıkla senin ismini de mavi yaptım erkek yazdım:) farkına varıp sildim..:) haberlerini mutlaka yaz olurmuu..

hallisnacım içine doğmuş ne güzel benim bir kızım var 5 yaşında bu bebişide oğlan istiyoruz hayırlısı ama banada oğlum olacakmış gibi geliyor.. bu arada bende ikili tarama testine pazartesi gidiyorum hayırlı haberler alırım inşallah...sizlerde haberdar ederim tabii .allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin......

beyz2 canım bilgilerini yaz buraya ben kaydederim..
yaş ? hamiş kaldığın kilo? son adet tarihi? beklenen doğum tarihi? kalp atışı?

günaydın bayanlar sabah erkenden bakiyim neler yazılmış dedim ama doğal olarak kimse yok. uzuuun aradadan sonra kocacığımla şöyle güzel kahvaltı yapabilicem. ufaklığın sayesinde kahvaltıyı unutmuştum her sabah krakere talim.

bu arada hallisna benim de güncellememi yapabilir misin? cinsiyet erkek ben de yaptırdım 2 li testimi.

herkese iyi hafta sonları :)

günaydın canlarr
uzun bi aradan sonra geldim yine
inş artık hiç gitmicem çünkü işyerindeki yasaklar kalktı heryere girebiliyorum tekrar

ee sizler nasılsınız bebişler iyidir inşallah
ben sizi ve sohbetinizi çok özledim:)))

günaydın canlar mersinde yine hava cok soguk..insanın hiç yataktan kalkas gelmiyor..

umarım yavrularınızı sağ sağlim kucaklarınıza alırsınız inş.
bende 2009 ağustos annesiyim yüce rabbim hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…