umarım yavrularınızı sağ sağlim kucaklarınıza alırsınız inş.
bende 2009 ağustos annesiyim yüce rabbim hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
bugün kimseler yokmus galiba :)))
merhaba özlemcim eşim maça dalmışkeb ben de bir bakayım kimler var diye geldim seni gördüm bahtiyar oldun sen yeni yaptırdın 2li testi iki sorum olacak bir devlet bu ultrasonun parasını karşılıyor mu, iki ne kadar tutmuştu ultrason
merhaba Aslıcım, ben de seni görünce mutlu oldum :))) canım bi kısmını karşılıyor normal SSK ben 105TL ödedim kan ve ultrason ikisi için normalde sigortam olmasa kaça yaptırabildim dedim 165 dediler bilmiyorum doğru bilmiyorum yalan...
canım biliyorsun ben iki hastaneye gidiyorum normalde kontrolüm 12 şubatta sabah eşim kurtlandı hadi bir gidelim bebeği görelim diye gittik öyle kafamıza esince kolon hospital`e gidiyoruz doktor 2li test yaptırmayı düşünüyor musunuz dedi ben de çok istekli değilim deyince en azından ultrason yapalım dedi sorduk sgk karşılamıyor dediler ben 60 anlamışım eşim 160 anlamış pazartesi gerçi randevu için aradığımda tekrar sorarım ama o zamana kadar fikir alayım senden dedim bu arada bebiş 4.5 cm olmuş çok tatlıydı
siz neler yapıyorsunuz
merhaba nasılsınız?
aşkolsun yaaa niye kimse selamımı almıyoo mafoldumben
merhaba nasılsınız?
şimdi gördümmm afedersin sohocum:kedi: hoşbuldumm inş ne var ne yok topicte boshayallersmile
canım fiyatı hakkında yorum yapamıyorum çok farklılık gösteriyor çünkü... ama bebğini gördüğüne sevindim maşallah maşallah annesi :)))
valla belim fena ağrıyor bugün çok gezdim.. yine de rahat batıyor geçtim bilgisayarın başına kocamın zevki beni sarmadı bu akşam herkes tek takılıyor :)))
bugün yine kursa gittim bitirme ödevimi vermeye.. oradan yemeğe gittik hepberaber.. oradan çıktık cevahir avm ye gittik... çatal bıçak takımlarının bıçaklarında pas oluşmuştu onları vermiştim değiştirmişler onları aldım... sonra arkadaşımla mağazalara bakındık biraz LCW den bir hamil epantolonu aldım kendime acayiiip rahat 35 TL... sonra metrobüse bin minibüse bin eve gel.. 5 dk yat.. kalk yemek yap derken bu saatlere geldim... belim biraz haklı sanırım ağrımakta ama kendim ettim çekiyorum :))))
siz neler yapıyorsunuz? nasıl geçti bugünün?
ne demek canıımm buyrunnnnnnnnn ne olsun herşey yolunda çok şükür.. herkes mutlu herkes sağlıklı maşallah şimdilik çok güzel günler geçiriyoruz.. yalnız bir arkadaşımız için dr ense ölçümünden sonra 1/386 dı sanırım oranın bir risk olduğunu söylemiş... ona üzüldük.. ama o da hayırlı haberle dönecek inş. aramıza mutlu multu herkes sağlıklı bebeişler doğuracak Allahın izni ile :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?