2010 Ağustos Anneleri

pazartesi benim için büyük gün:) dr.randevumuz var inşallah herşey güzel ve yolunda görünür.
bugün sire gideceğim inşallah.gebeyken ilk gitmiş olacağım.canım çok yanacak kesin

umarım yavrularınızı sağ sağlim kucaklarınıza alırsınız inş.
bende 2009 ağustos annesiyim yüce rabbim hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Sağol canım ne güzel sen bizim geçtiğimiz bütün yolları aşıp bebeğine sağ salim kavuşmuşsun. Ne güzel bir duygudur kimbilir, ben çok heyecanlıyım. Kızım ve oğlum derken bile içim bir garip oluyor gözlerim doluyor. Hala anne olacağıma inanamıyorum ama ben inanmaya çalışayım bebeklerim hızla içimde büyümeye devam ediyorlar. allah herkese bu yollardan geçmeyi ve anne olmayı nasip etsin özelliklede bebek hasreti ile yanıp tutuşanlara inşallah...

Son düzenleme:
ii akşamlar arkadşlar.bende dün doktora gittim ikili test için ense kalınlığı 1,6 mm çıktı.doktor gayet sağlıklı dedi.kan verdik bi de.cinsiyeti öğrenen arkadaşlar nasıl öğreniolar.doktor 17.haftadan önce belli olmaz dedi.bebeğimi görseniz ne kadar hareketli el salladı bana.çok güzel bir duyguydu

Merhaba Arkadaşlar,

Ben topiğe çok sık giremiyorum. Hepimiz, Allah'ın izniyle bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah. Şöyle bir baktım da ikili testten sonra pek çok arkdaş cinsiyetleri öğrenmiş tam olarak kaçıncı haftadan itibaren görülebiliyor. Benim daha 12 Şubat'ta ikili test yapılacak ve ense pilisi ölçülecek umarım her şey yolundadır. ıyi sonuçlarını alan arkadaşlara keyifli bir hamilelik diliyorum bu aylar bir kadının hayatında yaşayacağı çok özel ve güzel aylar..

bugün kimseler yokmus galiba :)))

merhaba özlemcim eşim maça dalmışkeb ben de bir bakayım kimler var diye geldim seni gördüm bahtiyar oldun sen yeni yaptırdın 2li testi iki sorum olacak bir devlet bu ultrasonun parasını karşılıyor mu, iki ne kadar tutmuştu ultrason

merhaba Aslıcım, ben de seni görünce mutlu oldum :))) canım bi kısmını karşılıyor normal SSK ben 105TL ödedim kan ve ultrason ikisi için normalde sigortam olmasa kaça yaptırabildim dedim 165 dediler bilmiyorum doğru bilmiyorum yalan...

canım biliyorsun ben iki hastaneye gidiyorum normalde kontrolüm 12 şubatta sabah eşim kurtlandı hadi bir gidelim bebeği görelim diye gittik öyle kafamıza esince kolon hospital`e gidiyoruz doktor 2li test yaptırmayı düşünüyor musunuz dedi ben de çok istekli değilim deyince en azından ultrason yapalım dedi sorduk sgk karşılamıyor dediler ben 60 anlamışım eşim 160 anlamış pazartesi gerçi randevu için aradığımda tekrar sorarım ama o zamana kadar fikir alayım senden dedim bu arada bebiş 4.5 cm olmuş çok tatlıydı
siz neler yapıyorsunuz

canım fiyatı hakkında yorum yapamıyorum çok farklılık gösteriyor çünkü... ama bebğini gördüğüne sevindim maşallah maşallah annesi :)))

valla belim fena ağrıyor bugün çok gezdim.. yine de rahat batıyor geçtim bilgisayarın başına kocamın zevki beni sarmadı bu akşam herkes tek takılıyor :)))

bugün yine kursa gittim bitirme ödevimi vermeye.. oradan yemeğe gittik hepberaber.. oradan çıktık cevahir avm ye gittik... çatal bıçak takımlarının bıçaklarında pas oluşmuştu onları vermiştim değiştirmişler onları aldım... sonra arkadaşımla mağazalara bakındık biraz LCW den bir hamil epantolonu aldım kendime acayiiip rahat 35 TL... sonra metrobüse bin minibüse bin eve gel.. 5 dk yat.. kalk yemek yap derken bu saatlere geldim... belim biraz haklı sanırım ağrımakta ama kendim ettim çekiyorum :))))

siz neler yapıyorsunuz? nasıl geçti bugünün?

şimdi gördümmm afedersin sohocum:kedi: hoşbuldumm inş ne var ne yok topicte boshayallersmile

ne demek canıımm buyrunnnnnnnnn ne olsun herşey yolunda çok şükür.. herkes mutlu herkes sağlıklı maşallah şimdilik çok güzel günler geçiriyoruz.. yalnız bir arkadaşımız için dr ense ölçümünden sonra 1/386 dı sanırım oranın bir risk olduğunu söylemiş... ona üzüldük.. ama o da hayırlı haberle dönecek inş. aramıza mutlu multu herkes sağlıklı bebeişler doğuracak Allahın izni ile :)))

walla hayatım ben o kadar yüklenmiyorum kendime sen de yapma bebeğim can taşıyoruz yazık ikinize de ben sabah kahvaltıda kayınvalidemdeydim sonra doktor sonra da ikeaya gidip bebek odasına kanepe baktık şimdilik karyola filan yok oda bebek odası olamazsa bile cici bir kanepe lazımdı.ben artık daha da korkuyorum arkadaşım 26 haftalık bebeğini kaybetti isim bile düşünmekten korkmaya başladım eve geldim hemen yattım hemen eşim maça daldı ben de sizle laflayayım dedim

oohh ohhh :lepi: çok şükürrr allah nazarlardan saklasın. iyiliğimizi artırsın inş. allah o arkadaşımızın da hakkında hayırlısını versin inş güzel haberlerle geldiğini görelim. ne güzel en güzel anlarımız anılarımız birlikte geçiyo birbirimzin en anlamlı günlerine şahit oluyoruz.. rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…