2010 Ağustos Anneleri

Halisna
Birmelek
Beyaz16
ılginiz için teşekür ediyorum inşallah bütün annişler bebişlerini sağlıklı olduğunu öğrenir
Esterya canım bence kafana takma genelde ikili testler doğru sonuç vermiyo bence bütün kalbinle bebeğini sağlıklı olduğuna inan ben inanıyorum ki çok sağlıklı bi yumurcak olacak

ben müsadenizi istiyim canım şöyle bi uğrıyım dedim evde 7-24 online dım nerdeyse ama şimdi annemde kalıyorum az gelebliyorum. tekrar görüşmek üzere..öpüyorum sohocum bebişe de kucak dolusu sevgiler..

haklısın canım ama ne yapim böyle çıkmışken yapacaklarımı yapmazsam bir daha yapamıyorum.... zaten artık kursda yok bişey de hiçbişey de :)) sadece işe gidip geleceğim... işlerimi hallettim bitti :)))

aklına kötü şeyler getirmeeee... tabi kaderde varsa çekicez ama olacak korkusu ile de yaşanmıyor ki.... insanlar 9 ay taşıyor doğum yaptığı gün ölüyor çocukları herşey kader kısmet canım sen hep olumlu düşün.. şimdi testini yaptırınca daha da mutlu olacaksın.. herşeye daha pozitif bakacaksın emin ol :)))

güle güle canım siz de iyi bakın kendinize :)) iyi akşamlar... :gitme:

sizde de öyle mi arkadaşlar içimdeki o canın sıcaklığını mutluluğunu hissettikten sonra ona birşey olacak diye çok korkuyorum Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
sl34 arkadaşına çok üzüldüm
ınsan birşey almaya birşey düşünmeye korkuyo sanki nazar değecekmiş gibi Rabbim hepimizi nazarlardan saklasın ınşallah birlikte başladığımız bu yolculuğu birlikte sonlandırmayı nasip etsin

kızlarr ben artık izninizle gideyim biraz şu belim yer görsün... :))) en kısa zamanda görüşmek üzere... :)) iyi geceler tatlı rüyalar bebeişlerinizle beraber şimdiden zemuszemus

merhaba kızlar nasılsınız ben çok iyiyim çok şükür bugün bebişimi gördüm kıpır kıpır oynuyordu elleri kolları çok duygulandım ağladım ama çok güzeldi rabbim herkese nasip etsin bizlerinde bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

amiin canım cümlemize... herzaman herkes hayırlı haberler alır inş. tek temenimiz bu :)))

maşallah maşallah bebeğine de :))) sonuna kadar hep böyle inş.

hallisna ama yaaaa.. hep ben gidiyorum sen geliyorsun bu nassı iştir.. nasılsın iyi misin? :))))

hayatım nazar da değil de Allah korusun bişey olursa ne kadar çok umutlanırsam sonuçta daha çok üzülürüm gibi geliyor walla sevinmeye bile korkuyorum eşim sabah zorla götürdü

neyse ben oturdukça oturuyorum.. gittim öptüm hepinizi bi sürü bisürü :)))

neyse kızlar kociş sesleniyor maç bitti bu akşam sinema akşamı yapıcaz mısır kokuları da geldi kondüktör beni çağırıyor :)) öptüm hepinizi

özlemim gitme yettim:)
laluz24z gözünaydın....:)
aslım klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
isim düşün bebeğine.. doğuşunu hayal et.. sarılıp öptüğünü,kokladığını.. düşün ki mutlu ol.. düşün ki umutlu ol..
bunları yap ki bebişin huzur içinde sağlıkla büyüsün...
bunları yap ki çevrendekilerde seninle birlikte mutlu olsun...

bende bugün kendime hamile kıyafeti aldım.bu arada ikili testimi 60 tl ye yaptırdım.sgk lıyım.özel bir hastahanede yaptırdım.lcw ye bende ugramayı düşünüyorum.pantolonu merak ettim dogrusu..

bende bugün kendime hamile kıyafeti aldım.bu arada ikili testimi 60 tl ye yaptırdım.sgk lıyım.özel bir hastahanede yaptırdım.lcw ye bende ugramayı düşünüyorum.pantolonu merak ettim dogrusu..
Merhaba Sevilcim..sana daha önce de yazmak istedim ama hiç online göremedim seni..yanlış hatırlamıyorsam sen de benim gibi karından hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun..ne zamana kadar kullanacaksın biliyor musun ? benim doktorum 12 hafta sonunda bırakıcaz artık plesanta bütün gerekli şeyleri yapıyor dedi..ama ben biraz korkuyorum açıkçası bırakınca ya birşey olursa diye..

merhaba kızlar...
6 gündür yokdum. beni merak eden oldumu bilmiyorum... anlatayım...
salı öğlen saatlerinde ne olduğunu bilemeiğim ama bardakdan dökülürcesine kanamambaşladı..apar topar en yakın hastaneye koştuk.onları kaybrdiyorum sandım ağlaya ağlays drun odasına daldım... geçen haftaserklaj ameliyatı olmuştum...dr hemen karnımdan baakdı bebeklerimçokşükür iydi... peki bu kanama neydi?ameliyatımıkontrol etti. ondada sorun yokdu...hemen odaya aldılar serum tskıldı. dr. önce bebeklerin suyunun gelmesinden şüphelendi.o kadar zor saatlerdiki anlatamam... neyse 2 gün hastanede kaldım sürekli serum takıldı tahliller yapıldı. wc ye bile kaldırmadılar kanamam azaldı. sonunda öğrendikkikan sulandırı iğne kullanmıştım meğer kanım zaten suluymuş...ameliyatın etkisiyle kanama başlamış... şimdi evdeyim 10 gün wcdışında ayağa kalkmak yasak...
bana dua edermisiniz?
yaşadığım bu günler çok zordu... rabbim düşmanıma ysşatmasın....

kızlar öyle çok cvp yazamadım kusura bakmayın lütfen nm çok sıkkın
eşimle tartıştık dün saba
kapıyı bacyı çarptı zeynebi uyandırdı sinir oldum bende iyice konuşmuyorum dünden beri
konuşmaya da niyetim yok akaşam misafirlerim kalabalık geldi baya beklediğimden kalabalık neyseki atlattık
eşimin halasının kzı da hamilyemiş aramızda 3-4 gün var aynı zamanda doğacaklar çok şaşırdık hemde sevindik
anneme de çok üüzldüm belini incitmiş yatıyomuş
ona gidicem sanırım bi kaç gün kalmaya evi faklan toplarım en azından
neti kesmişler orda giremem sanırım
haber vereyim dedim
babamda bu hafta ameliyat olacaktı artık nasıl olur bilmiyorum işler birbirinie girdi iyice
neyse çokı vaktim yok işleri bitirip kaçayım ben hoşçakalın
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…