walla hayatım ben o kadar yüklenmiyorum kendime sen de yapma bebeğim can taşıyoruz yazık ikinize de ben sabah kahvaltıda kayınvalidemdeydim sonra doktor sonra da ikeaya gidip bebek odasına kanepe baktık şimdilik karyola filan yok oda bebek odası olamazsa bile cici bir kanepe lazımdı.ben artık daha da korkuyorum arkadaşım 26 haftalık bebeğini kaybetti isim bile düşünmekten korkmaya başladım eve geldim hemen yattım hemen eşim maça daldı ben de sizle laflayayım dedim
ben müsadenizi istiyim canım şöyle bi uğrıyım dedim evde 7-24 online dım nerdeyse ama şimdi annemde kalıyorum az gelebliyorum. tekrar görüşmek üzere..öpüyorum sohocum bebişe de kucak dolusu sevgiler..
merhaba kızlar nasılsınız ben çok iyiyim çok şükür bugün bebişimi gördüm kıpır kıpır oynuyordu elleri kolları çok duygulandım ağladım ama çok güzeldi rabbim herkese nasip etsin bizlerinde bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
sizde de öyle mi arkadaşlar içimdeki o canın sıcaklığını mutluluğunu hissettikten sonra ona birşey olacak diye çok korkuyorum Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
sl34 arkadaşına çok üzüldüm
İnsan birşey almaya birşey düşünmeye korkuyo sanki nazar değecekmiş gibi Rabbim hepimizi nazarlardan saklasın İnşallah birlikte başladığımız bu yolculuğu birlikte sonlandırmayı nasip etsin
Merhaba Sevilcim..sana daha önce de yazmak istedim ama hiç online göremedim seni..yanlış hatırlamıyorsam sen de benim gibi karından hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun..ne zamana kadar kullanacaksın biliyor musun ? benim doktorum 12 hafta sonunda bırakıcaz artık plesanta bütün gerekli şeyleri yapıyor dedi..ama ben biraz korkuyorum açıkçası bırakınca ya birşey olursa diye..bende bugün kendime hamile kıyafeti aldım.bu arada ikili testimi 60 tl ye yaptırdım.sgk lıyım.özel bir hastahanede yaptırdım.lcw ye bende ugramayı düşünüyorum.pantolonu merak ettim dogrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?