2010 Ağustos Anneleri

cnm çok geçmiş olsun
umarım şimdi daha iyisindir dualarım seninle tatlım

buarda yatarak yazdım hatalı yzdıysam affola.....

Dorukcum canım okurken tüylerim diken diken oldu gerçekten..Büyük geçmiş olsun canım..gerçekten yaşadığın ciddi bir travma..ama Allaha şükürler olsunki meleklerin seninle beraber..Canım dualarım seninle allah tez zamanda sağlığını geri versin ve hiçbir tehlike kalmasın inşallah..hepimiz için diliyorum bunu..

Ay Beyazcım canım kötü bir gün yaşamışsın gerçekten..Eşinle inşallah barışırsınız hemen..ama asıl önemlisi allah babana sıhhat sifa versin inşallah..zor bir dönem olmuş senin için ama canım bebeğine de dikkat et lütfen..

Dorukcum sen neden kan sulandırıcı iğne kullandın canım..ben de hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri kullanıyorum..sanıyorum önmüzdeki hafta sonu bırakacağım doktorum 12. haftada bırakacaksın demişti. Şimdi ben de merak ettim neden böyle bir kanama geçirdin canım ?

canım benim bebeklerim tüp bebek. dr um vermişti. bende 12. hafdada bırakdım. fakat ben serklaj oldum yani dikiş attılar..yane ameliyat onun etkisiyle olduğunu söledi dr.

serklaj olduğunu okumuştum canım ..anladım demek ameliyat olunca kanın zaten sulanmıştı bu sefer fazlalık olunca vücut attı herhalde..ahh bi tanem çokkkkkkkkkkk geçmiş olsun gerçekten yaşadıklarını düşünemiyorum gerçekten..

çok teşekkürler canım.......

merhaba canlar yine kimseler gok ama olsun :)

doruk cum çook ama çok geçmiş olsun... yazının sonunu korkarak bekledim inan ama çok şükür kötü bişey okutmadın bize.. çok geçmiş olsun tekrar gerçekten zor bişey atlatmışssın... dikkat et canım.. Allah bir daha yaşatmasın... Allah bebeklerine ve sana bol sağlık versin...

ayy canım Allah sabır versin... bu ruh hali ile hem küçücük bir bebeğe bakmaya çalışıyorsun hem koca ile hem anne baba.. Allah kolaylık versin.. sabır versin.. kendine dikkat et... çok yorma kendini hamile olduğunu unutma sakın... çok optmm :)

Güzelim çoook geçmiş olsun Şükür ki bebişler ve sen iyisiniz dualarımız sizinle
Dinlen sen annecik on gün sonra birşeyciğin kalmaz inşallah

Güzelim canını sıkma biz daha hassas olduğumuz için alınganız git anneciğine kafanı dağıt gel ,Anne ve babana da çok geçmiş olsun
Güzel günler gelecek kızını ve bebişini düşün canım benim dualarımız seninle Allah yardımcın olsun

Dorukcum geçmiş olsun..ben de korkarak okudum yazdıklarını ama neyseki bebişler sağlammış..inşallah şu on gün de hemencik geçiverir de sıkıntıların biter. Dualarımız seninle cnmmç

Ayrıca beyaz 16, allah yardımcın olsun..gerçekten sıkıntı ve stres dolu günler yaşıyorsun gibi. Ama bu streste hiç iyi gelmez bebişciğe..umarım bir an önce atlatırsın bu günleri. Allahtan sabır diliyorum senin için canım. Anne ve babana da acil şifalar inşallah.

canım benım cok gecmıs olsun allah yardımcın olur ınsallah bısey olmaz dualarım senınle

geçmiş olsun canım aman eşinide salla erkekler arada deliriyor emınım sonra hatasını anlar ve senden ozur dıler sen bebısını dusun bosver gerısıni aılenede allah saglk versın

onatcım ya sen ikili tarama yaptırmışsın. benm bulunduğum yerde hastane problemi var. yaptırmam biraz zor olacak. sen ne düşünüosun bu test konusunda. mutlaka yaptırayımmı dersin

yani bizim karnemiz emekli sandığına bağlı iki tane özel hastane var emekli sandığına yüzde almıo. direk özel olarak yapılacak 2 li tarama. ve çok yüksek fiyatlar tutabilir diolar. bilemedim napsam.

huuu huuu merhaba kıslar

nasılsınız?
ben ve bebeğim çok iyiyiz. 12 şubatta 2li test için doktora gideceğiz. ya internetimiz baqğlandı fakat bu seferde bilgisayar bozuldu. daha doğrusu hiç kullanmadığımız çin bozulmuş çıldırdım.

sizler nasılsınız?

dorukcum gerçekten çok büyük geçmiş olsun yazını korka korka okudum neyse ki bebeklerin de sen de gayet iyisiniz. bendebde geçen de 1 damla kan geldi kafayı yiyodum seni çok çok iyi anlıyorum. kendine çok dikkat et.

beyaz 16 seninde öncelikle ailene acil şifalar diliyorum. canını sıkma eşin içinde biz ne kadar çok değişiyosak onlarıda bebek psikolojisi ister istemez değiştiriyor. bu aralar problemlerin olması gayaert doğal diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…