Demetciimmmm ikili testimiz aynı gün..inşallah ikimizde çok güzel haberler ile geliriz buraya ..huuu huuu merhaba kıslar
nasılsınız?
ben ve bebeğim çok iyiyiz. 12 şubatta 2li test için doktora gideceğiz. ya internetimiz baqğlandı fakat bu seferde bilgisayar bozuldu. daha doğrusu hiç kullanmadığımız çin bozulmuş çıldırdım.
sizler nasılsınız?
merhaba arkadaşlar....çok nadir giren ağustos annesinden size sevgiler...
oğlum rahat vermiyor pc başında oturmama o yüzden pek giremiyorum (uyuması dışında)
dün doktora gitttim hersey çok güzel dedi 12 haftalık hamileliğim devam ediyor
cinsiyet konusunda kesin sonuç alamadık ama kız gibi
doktor çok gelişmiş bir bebek pipisi olsa görürdük dedi ama kız da demedi
eşimle biz kız dedik kesin doktor da güldü daha erken bişey demek için dedi
neyse bizim içim önemli olan sağlığı ne kız ne erkek farketmez
hepinizi öpüyorum sağlıkla kalın
Demetciimmmm ikili testimiz aynı gün..inşallah ikimizde çok güzel haberler ile geliriz buraya ..
inşallah canım benim. ya 7. haftanın başından beri görmedim bebeğimi merak ediyorum ne kadar büyüdü diye. yattığım zaman bazen bir hareket hissediyorum gece acaba hareketleri mi kıslar yaa....???kaydirigubbakcemile2
Ah canım yaaa nasıl dayandın o kadar zaman ?? ben geçen cumartesi gördüm ve bu salı yine gideceğim :)))inşallah canım benim. ya 7. haftanın başından beri görmedim bebeğimi merak ediyorum ne kadar büyüdü diye. yattığım zaman bazen bir hareket hissediyorum gece acaba hareketleri mi kıslar yaa....???kaydirigubbakcemile2
ya ben doguma kadar kullanacagım..ama bugün kullandıktan sonra iki gün kullanmayacam persembe günü serklaj olacam o nedenle doktaor kesmemi söyledi.ameliyattan sonra tekrar kullanmaya devam edecem.ama doktor sana öyle dediyse emin ol bir bildigi vardır.içini rahat tut sen.inşallah bişey olmaz..Merhaba Sevilcim..sana daha önce de yazmak istedim ama hiç online göremedim seni..yanlış hatırlamıyorsam sen de benim gibi karından hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun..ne zamana kadar kullanacaksın biliyor musun ? benim doktorum 12 hafta sonunda bırakıcaz artık plesanta bütün gerekli şeyleri yapıyor dedi..ama ben biraz korkuyorum açıkçası bırakınca ya birşey olursa diye..
bagırsak hareketleridir canım onlar bende ilk öyle zannediyordum kızımda ama sonradan tekmeler geldikce anladımki onlar barsak hareketleriymiş 15 16 haftada başlarsın hissetmeye
çok geçmiş olsun umarım bişey olmaz tez zaman da düzeliverirsin ve bebişi kucagına alırsın..çok teşekkürler canım.......
ay cnm ya ben onu düşünmemiştim bak olabilir. zaten bu aralar gaz deposu gibi geziyorum. ama ilaçlarımı çok içemiyorum. içtiğim anda istifra ediyorum. kan ilaçları kullanıyordum. ama bulantılarım baya gitti kokulardan tiksinmiyorum artık. acıkıyorum ve deli gibi yemek yiyiyorum karnım top gibi oldu yaa....bu hafta giderim doktora dedim ama eşim full çalıştı işleri çok yoğun. açıkçası bende küçük görmek istemedim büyüsün elleri ayakları olsun iyice dedim çok üstüne düşmedim yani. şimdi 12. haftada gördüğümüzde baya büyümüş olacak dimi? eli ayağı belli oluyor mu hareketleri belli olur mu acaba yaa
huuu huuu merhaba kıslar
nasılsınız?
ben ve bebeğim çok iyiyiz. 12 şubatta 2li test için doktora gideceğiz. ya internetimiz baqğlandı fakat bu seferde bilgisayar bozuldu. daha doğrusu hiç kullanmadığımız çin bozulmuş çıldırdım.
sizler nasılsınız?
Demetciimmmm ikili testimiz aynı gün..inşallah ikimizde çok güzel haberler ile geliriz buraya ..
inşallah canım benim. ya 7. haftanın başından beri görmedim bebeğimi merak ediyorum ne kadar büyüdü diye. yattığım zaman bazen bir hareket hissediyorum gece acaba hareketleri mi kıslar yaa....???kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?