2010 Ağustos Anneleri

Demetciimmmm ikili testimiz aynı gün..inşallah ikimizde çok güzel haberler ile geliriz buraya ..

merhaba arkadaşlar....çok nadir giren ağustos annesinden size sevgiler...
oğlum rahat vermiyor pc başında oturmama o yüzden pek giremiyorum (uyuması dışında)

dün doktora gitttim hersey çok güzel dedi 12 haftalık hamileliğim devam ediyor
cinsiyet konusunda kesin sonuç alamadık ama kız gibi
doktor çok gelişmiş bir bebek pipisi olsa görürdük dedi ama kız da demedi
eşimle biz kız dedik kesin doktor da güldü daha erken bişey demek için dedi

neyse bizim içim önemli olan sağlığı ne kız ne erkek farketmez

hepinizi öpüyorum sağlıkla kalın

selam kızlar öncelikle doruk arkadaşıma geçmiş olsun diyorum bende yaşadım o acıları bilirim kalkma canım yat bebişlerin seni üzmez inşallah bend yarın sabah ikili teste gidiyorum kızlar dua edin bana olur muuu iyi haberlerle geleyim inşallah

dorukk çok çok çok büyük geçmiş olsun.. ALLAH.ım yavrularınızı ayırmasın hiç sizden.. şükürler olsun onlar iyiler.. RABBıM birdaha yaşatmasın.. enkısa sürede sağlığına kavuşmanı diliyorum..
beyaz16 herşey üstüste gelmiş.. RABBıM feraha çıkarsın sizi.. ALLAH ailene sağlık sıhhat acil şifalar nasip etsin.. eşin kısa sürede hatasını anlayacaktır.. ne olur takılmamaya çalış bu konuya.. meleklerinin güçlü annesisin sen.. onlara ve kendine çok dikkat et.. herşey yoluna girecek inş..

hayırlı olsun canım inşallah Allah gönlüne göre verir seninki belli olmaya başladıgına göre bende ikiliden sonra dr gittigimde benimkide belli olur heralde artık parca parca bişiler alayım diyorum valla ya önce saglıklı olsunda hayırlısı ile kucagımıza alalım inşallah bende kac gündür grip oldum yatıyordum ilaçda kullanamadıgım için ihlamur bal ile gecti biraz siz siz olun kendinize dikkat edin

Demetciimmmm ikili testimiz aynı gün..inşallah ikimizde çok güzel haberler ile geliriz buraya ..

inşallah canım benim. ya 7. haftanın başından beri görmedim bebeğimi merak ediyorum ne kadar büyüdü diye. yattığım zaman bazen bir hareket hissediyorum gece acaba hareketleri mi kıslar yaa....???kaydirigubbakcemile2

bagırsak hareketleridir canım onlar bende ilk öyle zannediyordum kızımda ama sonradan tekmeler geldikce anladımki onlar barsak hareketleriymiş 15 16 haftada başlarsın hissetmeye

Ah canım yaaa nasıl dayandın o kadar zaman ?? ben geçen cumartesi gördüm ve bu salı yine gideceğim :)))

ya ben doguma kadar kullanacagım..ama bugün kullandıktan sonra iki gün kullanmayacam persembe günü serklaj olacam o nedenle doktaor kesmemi söyledi.ameliyattan sonra tekrar kullanmaya devam edecem.ama doktor sana öyle dediyse emin ol bir bildigi vardır.içini rahat tut sen.inşallah bişey olmaz..

bagırsak hareketleridir canım onlar bende ilk öyle zannediyordum kızımda ama sonradan tekmeler geldikce anladımki onlar barsak hareketleriymiş 15 16 haftada başlarsın hissetmeye

ay cnm ya ben onu düşünmemiştim bak olabilir. zaten bu aralar gaz deposu gibi geziyorum. ama ilaçlarımı çok içemiyorum. içtiğim anda istifra ediyorum. kan ilaçları kullanıyordum. ama bulantılarım baya gitti kokulardan tiksinmiyorum artık. acıkıyorum ve deli gibi yemek yiyiyorum karnım top gibi oldu yaa....bu hafta giderim doktora dedim ama eşim full çalıştı işleri çok yoğun. açıkçası bende küçük görmek istemedim büyüsün elleri ayakları olsun iyice dedim çok üstüne düşmedim yani. şimdi 12. haftada gördüğümüzde baya büyümüş olacak dimi? eli ayağı belli oluyor mu hareketleri belli olur mu acaba yaa

selam cici anneler
oncelikle doruk arkadasim cok gecmis olsun .. sakin uzulme miniklerimiz bizden gucluler onlar bizi asla birakmiyacaklar ..
yeni gelen arkadaslarimiz var galiba yada ben yeni goruyorum hepiniz hosgeldiniz ..
bi kac gundur takip edemiyordum yogun bi hafta sonu gecirdim daha yeni dinleniyorum ..
dun almanyada bize 280 km uzaklikta bi sehirde seminer vardi .. bizim cemiyettende esimle ben katilimci olarak secilmis oldugumuz icin gitmek zorunda kaldik .. gidis iki bucuk saat surdu ama gece tam 6 saatte geri donduk .. feci bi kar vardi 110 luk otobanda 30 u gecemedik her yer buz pisti gibiydi .. biraz esim biraz ben surduk sarsintidanmi bilmiyorum ne karnim cok agriyo aksam 9 da seminer bitmeden yola ciktik gece 3 te evdeydik .. geldigimizden beri bugun evde dinlyiorum .. biz hamileler icin en tehlikeli yolculuk sekli araba yolculuguymus gecen seferde doktorum demisti ama ben yinede gittim .. iste boyle subatin 24 undede turkiyeye gelicez bakalim nasil olcak insallah bebisime birsey olmaz .. herseyin hayirlisi ...

ooo hemde nasil hareketli oluyorlar canim ben 9 + 1 de bide 12 + 4 de gitmistim her gidisimizde acayip fark oluyo 9 uncu haftadada herseyi belliydi ama 12 haftada baya hareketlenmisti .. ayrintili ultrasona girmistim minigimin idrar kesesini bile gorduk migdesini ellerini kollarini herseyini .. yavrum oyle sekilden sekile giriyorduki esimde bende duygulandik .. sende yasayacaksin bu duygulari bir an once gitmeni tavsiye ederim :))

ya burda birde chat sayfası vardı yanlış hatırlamıyorsam ama şimdi bulamıyorum mesala agustos anneleri için bir chat odası olsa ne süper olurdu. varmı acaba..

ya burda birde chat sayfası vardı yanlış hatırlamıyorsam ama şimdi bulamıyorum mesala agustos anneleri için bir chat odası olsa ne süper olurdu. varmı acaba..

herkese selam kızlar gelemedim hep dışardaydım bu hafasonu şimdi de uyumam lazım birazgeçmiş okuyup yat5cam.biz iyiyiz diyelim dedik:)

hoşgeldin demetcim, evinize net bağlanmasına çok sevindim hayırlı olsun artık seni sık sık burada görmek isteriz.. bizler iyiyiz çok şükür herşey yolunda sallan yuvarlan yaşıyoruz :))) :dance:

canlar ben inanıyorum herkes çook ama çook mutlu haberlerle gelecek yazacak bize.. biz de burada mutluluğu arttıracağız :))) bayanssulusmile

hem de ne hareketler demetcim sen bile inanamayacaksın :))) kıpır kıpır yüzüyor resmen :))))

yavru kuşum nasıl geçti bakiyim pazar günün ?? ben o kadar da çok yemediğim halde akşam yemeğinde, şu anda inanılmaz bir şişkinlik hissediyorum yani nefes alamıyorum desem yeridir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…