2010 Ağustos Anneleri

Sohocum bu sanaydı :)))

pardon canım daha yeni gördüm.. doğum yapan ocak ve şubat anneleri bebeklerinin resimlerini koymuşlarda dalmış şaşkııın şaşkın onlara bakıyordum :)))

iyi diyelim iyi olsun.. saat 12 gibi kalktım kahvaltı et ortalığı topla oyalan 12 de kalkmama rağmen 4 de yattım 5,30 dan kalktım yine de mışıl mışıl uyumuşum hayret ediyorum kendime.. arada buraya baktım ne var ne yok diye.. fena değildi diyelim.. sıkıcı bir pazardı bunaldım... canım ben de doğru dürüst yiyemiyorum artık neden bilmiyorum hiçbir şekilde iştahım yok.. az az yiyip sürekli acıkıyorm anlamadım ki fisfisfis pilav bile koktu bugün.. o yüzden herhangi bir şişkinlik hissedemiyorum.. seninki de çok fazla su içiyorsanbelkim ondandır.. yada gazz.. yada kabızlıık.. ben de hepsi mevcut :) iyice uzaklaştım ev yemeklerinen ne olacak halim bilmiyorum.. öyleydi yanii kooskoca bir hafta sonu daha bitti :)) yarın yine iş başı..

senin nasıldı Pınarcım? sen neler yaptın? gittin gezmelere? :)))
yok Özlemcim yaa valla bizde bütün gün evdeydik..eşim sabah spora gitti geldi o yokken bende biraz evle ilgilendim..sonra bütün gün miskin miskin yattım..Bizim buralar istanbul gibi değil..aklına gelebilecek her yer ama heryer kapalı..bir tek açık dükyan falan bulamazsın..yani pazar günü yapabileceğin tek şey sinemaya veya akşam bir yemeğe gitmek. ahhh ahhhh kurban olayım benim güzel istanbuluma..bağdat caddem her daim kalabalık her daim dükyanlar açık..her daim bir alışveriş merkezine gidip vakit geçirebilirsin..Burası tam anlamı ile ölüüüü...canım yarın sana iyi bir iş günü diliyorum allah kolaylık versin..tüm çalışan hamişlere tabii...

çok sağol cnm inş. hmmm anlıyorum ama olsun boşver bizim burada var ama gidebilene herşeyden uzak yaşıyouz valla.. gitmeye kalkasan en 1 saat yol sürüyor biz de en iyisimi evde oturalım deyip biyere gitmiyoruz ama zaten vücutta bunu istiyor sanırım.. bazen çok şeyi kaldıramıyor...

Doğru diyorsun canım..desene sanki bağdat caddesi kapının önü olsa çıkıp dolaşacak mısın ? benim de halim yok bakma..yaşlı hamişim ben zemuszemus...canım ben üst kata çıkıp bir kocama bakayım ne yapıyormuş diye ..yarın yine konuşuruz bol bol..çok sevgiler ..

tmm canım iyi akşamlar.. çok optmm opuyorumnanaktan

selam kzılar
hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için
eşimle tartıştık gerçi ben haksızdım am yinede surat yaptım sinirlerim bozuk bu aralar neyse hallettik barıştık akşam
eşimin kardaşı bizdeydi çok yoruldum gidemedim anneme bugün gidiyorum inşş birazdan
bi bakayım size dedim
midem de felaket
ne yapıcam bilmiyrum çok fenayım

günaydınnn herkese iyi haftalar . bebişler anneler herkes iyidir umarım. ben çok daha iyiyim hafta sonu dağıttım kafamı artık daha az midem bulanıyor yani mutfağa girebilmeye başladım:)

günaydıın günaydıınn günaydıın kısslaaarrr :)))

ben de tüm arkadaşlarım gibi çok ama çok iyi bir hafta geçirmenizi , çalışan arkadaşlarım içinse pazartesi gününün çabucak geçmesini dilerim :)))

Merhaba arkadaşlar,
Hayatımda geçiridiğim en kötü hafta en sonunda bitti.
Ölüp ölüp dirilmek ne demekmiş geçen hafta öğrendim.
Desteğinize çok ihtiyacım var.
Geçen hafta cuma günü ikili test için randevum vardı.
Bazı olaylar sonucu prof. dr Cihat Şen testimi bizzat yaptı.
Test sonucunu duyduğumda dünyam başıma yıkıldı.
Bebeğimin ense kalınlığı normal bir değerde 1.6mm çıktı. Burun kemiği de oluşmuştu.
Fakat drların anlayamadığı bir nedenle risk 1/14 çıktı. Ayrıca tromsy 18 çok riskli görünüyordu.
Düşünsenize daha 28 yaşındayım ve çok büyük bir riskle karş karşıyayım.
Cihat bey cvs yaptırmak istediğim takdirde operasyonu bizzat yapacağını söyledi.
Kabul ettik. Beş farklı iğneyle karnımdan parça aldı ve derhal incelemeye gönderdi.
Bu parçalarla iki test yapıldı. Kısa olanda 1,13,18,21,vexy kromozomları, uzun olanda ise bütün kromozomlar ayrıntılı incelemeye alındı.
Kısa olanın sonucunu cuma günü aldık. Saydığım 5 kromozomda anormal bir durum yok. Nasıl rahatladım anlatamam. Kısa olanın güvenilirliği %98, uzun olanın%99.99.
Şimdi uzun olanın sonucunu bekliyorum. Ayın 16 sı hiç gelmeyecekmiş gibi.
Kusura bakmayın, bu günesli güzel sabahta böyle bir haberle günaydın demek istemezdim. Ama inanın çok rahatladım.

ladyfog geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim umarım ayın 16sında da güzel haberler alırsın moralini yüksek tut.

günaydııın canım...

ürperek okudum yazdıklarını ... ama çok şükür iyi çıkmış ilk sonucun ben diğerinin de iyi çıkacağını düşünüyor ve inanıyorum... 1/14 risk deyince aklım başımdan gitti... eyvahedigeldismile

oohhh çok sevindimm... çok ama çok geçmiş olsun... bir de biliyorsun bu testlerin aslında çokda tutarlılığı yok...ama insanız işte bişeye bel bağlamadan yaşayamıyoruz...

çoook ama çok sevindim iyi olduğunuza. sonuçların iyi çıkmasına bundan sonra inş. senin de dualarınla 2. testte iyi çıkacaktır kötü düşünme emi?...
herşeyi anladımda tromsy 18 demişsin o nedir onu anlayamadım.. aklım ermedi :uhm:

ladyfog geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim umarım ayın 16sında da güzel haberler alırsın moralini yüksek tut.

Teşekkür ederim. Ummaktan başka bir şey yapamıyorum zaten şimdilik. Ama hissediyorum bebeğim sağlıklı. Benimle ilgili bir durumdan dolayı riskimizin yüksek çıktığını düşünüyorum.Şimdilik iyiyim evet. Bu kısa testin sonuçları biraz olsun rahatlattı beni.

gunaydin kizlar...nasilsiniz?
Dorukcum...cok gecmis olsun cnm..tupbebek bolumunden hastanede yattigin haberini almistim...Aklim dualarim sendeydi....neyse ki sukurler olsun atlatmissin...bebislerin iyi olmasina sevindim...
Ladyfog cok cok gecmis olsun....insallh son testinde temiz cikar saglikla kucagina alirsin bebisini...

Günaydın arkadaşlar,

Biz de haftasonu pek dışarı çıkmadık evde uyukladık, film seyrettik dinlendik... Herkese çok güzel bir hafta diliyorum. Biz de cumartesi günü dr'a gideceğiz. Dorukçum çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra rahat ve güzel geçer. Ladyfog sen de gerçekten zor bir olay atlatmışsın , şükür ilk sonuç iyi çıkmış , inşallah öbür test de güzel gelir. Hepinizi çok öpüyorum, herkese kolay gelsin. Sevgiler

ayy şimdi benide heycan bastı 15 gün sonra bizde ikili test yaptırıcaz sonucumuz istanbula gidicek kim bilir ne zaman gelir inşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…