2010 Ağustos Anneleri

Yanlış yazmışım trisomy 18 olacaktı. Bu genetikçinin açıklamasına göre 18. kromozomda oluşan bozukluk. Down sendromundan daha ağır bir hastalık. Toplumda yarık damak, yarık dudak hastalığı diye bilinirmiş ve birey hiçbir yaşamsal fonksiyonunu sağlıklı gerçekleştiremezmiş. tabi zeka geriliği de cabası. Ama dediğim gibi ilk testte bu da normal çıktı. Kan testimde trisomy 1/50 .çıktı.Değerlere baksana biri 1/50 diğeri 1/14 bunlar şimdiye kadar duyduğum en yüksek risk değerleriydi. Sakin olmaya çalışıyorum ama işte. Aklıma yine de kötü şeyler geliyor. ışte o zaman bebeğimle konuşuyorum. Beni duyduğunu, hissettiğini tekrarlıyorum kendi kendime ve rahatlamaya çalışıyorum. Umarım aramızdan kimse bir daha böyle sonuçlar almaz.
Bu arada desteğin için çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Listeye baktım şimdi ; 6 prensimiz ve 3 prensesimiz geliyor inşallah. ınşallah bütün yavrularımız vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olurlar , bizleri hiç üzmezler.

Günaydın şekerim.. Nasılsın, iyisindir umarım...

günaydınnn herkese iyi haftalar . bebişler anneler herkes iyidir umarım. ben çok daha iyiyim hafta sonu dağıttım kafamı artık daha az midem bulanıyor yani mutfağa girebilmeye başladım:)

Senin adına çok sevindim. İnşallah daha iyi olacaksın. Benim de bu kadar şiddetliydi, hiç çıkarmadan paso bulanıyordu. Çok şükür şimdi yalnızca tek bir şeyden tiksiniyorum...

Canım sana da günaydın... Nasıl üzüldüm anlatamam. Ancak bilmelisin ki bu test kesin bir sonuç vermiyor, sadece riski gösteriyor. İnternet, riskin yüksek olmasına rağmen gayet sağlıklı bebekler dünyaya getiren annelerin hikayeleriyle dolu. Umudunu kaybetme arkadaşım....

ladyfog çok geçmiş olsun inşallah diğerlerinde de güzel sonuçlar çıkar hayırlısıyla da rahatlarsın canım
benimde haftaya ikili testim bakalım neler çıkıcak?

amiinn canım amiinn.. Allahın işi bu ama dediğinde haklısın daha 28 yaşındasın.. ailelerde de böyle bir sorun yoksa hiç korkma... Alah korusun.. bol bol dua etmeyi unutma arkadaşım lütfen.. biliyorsun veren de Allah alan da Allah yardımcın olsun kötü şeylerden korusun hepimizi :Saruboceq:

bu arada kızlar bebeğiniz için günlük tutuyormusunuz. ben yazıyorum ama babamız kıskanıyor beni fazla yazmıyorsun diye

bu arada kızlar bebeğiniz için günlük tutuyormusunuz. ben yazıyorum ama babamız kıskanıyor beni fazla yazmıyorsun diye

Ben tutuyordum ama babamız "doğmamış çocuğa don biçme" deyip sinirlendirdi beni. (oysa ki babaannemiz bize patik örmüş beyaz beyaz).
Doğduktan sonra başlayacağım ben de...

günaydın canım.. sağol iyi olmaya çalışıyorum işte bikaç gündür sürekli başım ağrıyor... ve midem bir garip hiçbişey yemek istemiyorum... herkes düzeliyor ben geri gidiyorum sanki :1no2:

Soho,angel, ebru, wild wild cat, teşekkür ederim arkadaşlar. Biliyorum iyi olacak. Sağlıkla alacağız bebeklerimizi kollarımıza.

günaydın canım.. sağol iyi olmaya çalışıyorum işte bikaç gündür sürekli başım ağrıyor... ve midem bir garip hiçbişey yemek istemiyorum... herkes düzeliyor ben geri gidiyorum sanki :1no2:

Yavaş yavaş düzeleceksin, dua et ki bazıları 9 ay bulantı çekiyormuş. Allah korusun sen de öyle olma sakın ohaoldumsmile .
Biz de hafta sonu yeni evimize yepisyeni mobilyalar aldık. Kocam olacak esmer bomba (adolf hitlerin reankarne olmuş hali), "başka yerleri gezmeden tek bir yerden almam mobilya" dedi. O sağanakta mobilyacı gezdik 4 kişi, Allah'tan araba var, yoksa kesin hasta olmuştum.
Neyse sonuçta benim istediklerim alındı. Hiçbir şeyi beğenmedi, bir gördü benim beğendiğimi ağzı açık kaldı...
Cumartesi de kitaplarım geldi. Bu aralar çok görünmezsem merak etmeyin, araştırmalarıma devam edeceğim. Ah ah öğren öğren bitmiyor zemuszemus

cumartesi gunu 2'li testimiz vardi...ense olcumu 1.6 cikti normal dedi doktorum..kanimizi verdik gelldik...insallah kan sonucumuzda iyi cikar...
bebis hareketlenmisel sallamalar,selam vermeler bizi mest etti...saatlerce bakmak istedimopuyorumnanaktan...ben sormadan doktor teyzemiz kiz ufluyorum...soylemiyorum bak dedi...sadece ufledim ...esti gecti...neymisti hatirliyormusun dedi...kaydirigubbakcemile3 kiz mis dedim...oylemi ...esti gecti unut sen 3 hafta sonra kesin belli olur dedi...
bende ben zaten kizim olcagini biliyordum dedimkaydirigubbakcemile3nerden biliyorsun dedi..o kadar ohss oldum yerlerde,sedyelerde ,hastanelerde surundum....dayansa dayansa bu duruma kizlar dayanir...erkekler hep rahatina duskun hazirci degilmidir dedim...esim bi bakis attibilmiyorumkismiledoktor teyzemizle biz gulmekten yerlerde...sakaydi evet ama haksizda degilim...kizlar daha sabirli,daha guclu oluyor..aklinialirimsmile...kizi erkegi guclusu gucsuzu yok saglikla gelsinler yeter...Allahim tum anneleri,bebislerini korusun...

ayyy inş. öyle bişey olmaz...

yeni eşyalarınızı güle güle kullanın şekeriiimm :))

bu arada öle kitaplara mitaplara dalıpta sakın bizi unutmayasın heee olumunekankayizsmile

Soho,angel, ebru, wild wild cat, teşekkür ederim arkadaşlar. Biliyorum iyi olacak. Sağlıkla alacağız bebeklerimizi kollarımıza.

Şekerim bak ne diyeyim ben sana: Benim rahmetli annemle aramda 36 yaş var. Bana hamileyken sağlık sorunları varmış ve devlet memuru olarak çalışıyormuş. O zaman 2'li test yoktu malum. Eğer olsaydı kesin acayip yüksek çıkardı riski.
Şimdi gelelim bana. 1984 senesinde doğdum ben. Oldukça güzelim (hani dünya güzeli değilsem de dikkat çeken bir güzelliğim var), ayrıca IQ 130'un üstünde. Gereğinden fazla bile zekiyim (eşim 6 puan üstünde vay anam ohaoldumsmile ).
Anlatabilmişimdir umarım.... boshayallersmile

ayyy canım yirim yirim.. el salladı demek annesine kaydirigubbakcemile3
çok sevindim canım hayırlı haberler aldığına oohh cinsiyetimizi de öğrenmişiz ne alaaa :))

Allah sonuna kadar böyle hayırlı haberler nasip etsinn :Saruboceq: tebrikler canımmm

inşallah canım:Saruboceq:

hayırlı olsun canım yeni eşyaların
güzel günlerde kullanın inşallahopuyorumnanaktan

ay canım çok sevindim senin adına
herşey yolunda ne güzel darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

Haklısın, sonuçta ihtimal hesabı. 1 sağlıksızlığa karşı 14 sağlıklı. Hepsini biliyorum da işte birileriyle paylaşınca daha da rahatladım. Eşim garibim beni teselli etmekten harab oldu. Kendi duygularını bile gizleye saklaya yaşıyor. Neyse ayın 16 sına kadar kötü düşünmüyorum.:umursamaz: Bebeğim sağlıklı benim.yerimseniben

ayy çok merak ettim seni Çiğdem :)) yok mu bir resmin koysana :)))

ayyy inş. öyle bişey olmaz...

yeni eşyalarınızı güle güle kullanın şekeriiimm :))

bu arada öle kitaplara mitaplara dalıpta sakın bizi unutmayasın heee olumunekankayizsmile

"Allah beterinden saklasın" derdim ben bulantım oldukça...

Teşekkür ederim tatlım....

Hayatımda gençken tek idealim vardı; arkeolog olacaktım, sağolsun katsayı beni bundan alıkoydu. Puanım tuttuğu halde, sırf ticaret lisesindeyim diye almadılar beni ünv.'de istediğim bölüme. 2. sene de kazandım kağıt üzerinde ama yine aynı şeyle karşılaştım. Ben de küstüm öss'ye. O idealim suya düştü.
Şimdiki idealim 45 yaşında antik medeniyetlerle ilgili bir kitap yazmak. Benim branşım antik mısır üzerine. Başka medeniyetlerle ilgileniyorum şu anda ki kitap 300 sayfayı geçsin. Bir de kuvantum mekaniği üzerine araştırma yapıyorum. Çok garip oluyor, dün yatmadan 2 kitabı okudum arka arkaya... Sabaha kadar kuvantum mekaniği rüyaları gördüm, ama kitaptaki hesaplamalar üzerine ve başka örneklerle (kitapta olmayanlar yani) kaydirigubbakcemile3 .
Sizleri unutmak mümkün mü? Okurum yazdıklarınızı ancak çok fazla katılamam.
Koskoca sahilde ancak 1 kum tanesini biliyorum. O kadar çok bilinmeyen var ki... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…