2010 Ağustos Anneleri

uzaktan seçmeye çalıştık:) bu arada ikili teste ense kalınlığı 4 boyutlu usgde bakılıyor değil mı?

ozlemcim sagol cnm..cinsiyetimiz tam belli olmadigi icin kizim diye sevemiyorum sevinemiyorum...en dogrusu kesin sonuc gununu beklemek...kiz kiz diye severmisim...3 hafta sonra erkek dermis doktorumuz...dogunca bi bakarmisim...Fatih urek gibi birseykaydirigubbakcemile3tovbee
bebisin saglikli oldugunu gordum ya nasilda havalara girdim...birde ustunden kafa buluyorumbilmiyorumkismile...saglikla gelsinler...
angel cnm cok sagol...darisi sana insallh...

merhaba annişler,

ne güzel gene cıvıl cıvıl olmuş burası geçen gün bi yerde okudum 13. hafta gebeliğin balayı olurmuş bugün 3. gün kusmam yok bazen kokularda falan bulantım oluyor ama inş. geçti galba kendime nazar değdirmiyimde bilmiyorumkismile

inşallah canımcım
Allah ım bi sağlıklı haberlerini alayım birde sağlıkla kucağıma alayım başka bişey istemiyorum

eee neler yapıyolar ikili testte anlat birazda bende havaya gireyim dermişimm:))))

ya benim bulantılarım geçti acaba bi şey mi oldu çok mu erken bulantı geçmesi için kafama takıldı şimdi yani ne biliyim geçen haftaki gibi çok kötü değil off ne zor ya

ya benim bulantılarım geçti acaba bi şey mi oldu çok mu erken bulantı geçmesi için kafama takıldı şimdi yani ne biliyim geçen haftaki gibi çok kötü değil off ne zor ya

Hiçbir şeyin yok, benim ki %99 geçti. Normal yani... 2'li teste giderken bulantım yoktu. Bebişim kıpır kıpırdı.

ayy burdayım burdayımm.. ben sizden kaçar mıyım hiiiçç zemuszemus yanıma bri arkadaşım geldide ascık onunla sohbet ettimm :)))

maşallah maşallah... esmer güzeli arkadaşım benim :)))) yani ben öle gördüm boya mı bilmem ama maşallahın var

Evet boyaydı bir zamanlar... Annem hakiki esmerdi, onu kıskanmıştım ne yalan söyleyeyim aklinialirimsmile . Beyaz tende dehşet durmuştu ama... Neyse aslen kumralım. Allah yaratmış öyle, yapacak bir şey yok. Sen gelmeyince korkudan kaçtın sandım sempatiksalakcinni .
Neyse kaldırayım artık resmimi....

inşallah ya kötü şeyler düşünmeyeyim diyorum sonra bi bakıyorum manyaklaşmışım.:)) kızlar sizde de oldumu bilmiyorum ama fark ettim ben eşimden kaçıyorum sarılmasını bile istemiyorum nedense ( oda küsüyor napıcağımı şaşırdım valla gece yatarken hele sarılıpta yatarsa saatlerce uyuyamıyorum

akannehir akannehir inanmıyoruuuummm, ben sapıkmışımmm :roflol: . Vallahi biz sürekli yapışık uyuyoruz. Geceleri çok kalkıyorum lavaboya, onun da uykusu bölünüyor " nereye gidiyorsun" diyor. Evin içinde nereye gideceksem sabahın 3'ünde kaydirigubbakcemile3 .
Diğer meselelere gelince, o benden kaçıyor resmen. Düşük tehlikesi oldu ya, korkuyor adam. 2 haftada bir "yarabbi şükür" demek zorunda kalıyorum. kaydirigubbakcemile3
Eşin üzülüyorsa makul bir şekilde anlatabilirsin, ilk 3 ayın tehlikeli dönem olduğunu. Daha da devam ederse küslük, artık söyleyecek bir şey yok...

içini ferah tut bebişlerimiz iyi güvendeler gecen gün bende biraz yüksege uzandım sonra ay bişe oldumu diye kendimi yedim Allah'a emanet dikkat etmemiz lazım...

ilk 3 ay sen eşinden kaçarsın sonrasında o senden kaçar kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…