ozlemcim sagol cnm..cinsiyetimiz tam belli olmadigi icin kizim diye sevemiyorum sevinemiyorum...en dogrusu kesin sonuc gununu beklemek...kiz kiz diye severmisim...3 hafta sonra erkek dermis doktorumuz...dogunca bi bakarmisim...Fatih urek gibi birseykaydirigubbakcemile3tovbee
bebisin saglikli oldugunu gordum ya nasilda havalara girdim...birde ustunden kafa buluyorumbilmiyorumkismile...saglikla gelsinler...
angel cnm cok sagol...darisi sana insallh...
Görünüyor mu diyeceğim, çok küçük olmuş...
ya benim bulantılarım geçti acaba bi şey mi oldu çok mu erken bulantı geçmesi için kafama takıldı şimdi yani ne biliyim geçen haftaki gibi çok kötü değil off ne zor ya
maşallah maşallah... esmer güzeli arkadaşım benim :)))) yani ben öle gördüm boya mı bilmem ama maşallahın var
inşallah ya kötü şeyler düşünmeyeyim diyorum sonra bi bakıyorum manyaklaşmışım.:)) kızlar sizde de oldumu bilmiyorum ama fark ettim ben eşimden kaçıyorum sarılmasını bile istemiyorum nedense( oda küsüyor napıcağımı şaşırdım valla gece yatarken hele sarılıpta yatarsa saatlerce uyuyamıyorum
inşallah ya kötü şeyler düşünmeyeyim diyorum sonra bi bakıyorum manyaklaşmışım.:)) kızlar sizde de oldumu bilmiyorum ama fark ettim ben eşimden kaçıyorum sarılmasını bile istemiyorum nedense( oda küsüyor napıcağımı şaşırdım valla gece yatarken hele sarılıpta yatarsa saatlerce uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?