inşallah ya kötü şeyler düşünmeyeyim diyorum sonra bi bakıyorum manyaklaşmışım.:)) kızlar sizde de oldumu bilmiyorum ama fark ettim ben eşimden kaçıyorum sarılmasını bile istemiyorum nedense( oda küsüyor napıcağımı şaşırdım valla gece yatarken hele sarılıpta yatarsa saatlerce uyuyamıyorum
Neyse kızlar, ben kaçıyorum. Malumunuz bilim beklemez. Kendinize çok iyi bakın... opuyorumnanaktan
Neyse kızlar, ben kaçıyorum. Malumunuz bilim beklemez. Kendinize çok iyi bakın... opuyorumnanaktan
eşimde istek arttığı kesin hamile kalmadan önce ben onun peşinden koşuyordum şimdi delirdi resmen adam ya illa sarılıcak öpücek durup dururken bende hiç istemiyorum ve sanırım belli ediyorum surat yapıyor laf sokmaya başlıyor bende hemen hormonları bahane ediyorum neyse inşallah kısa zamanda geçer. beni sperm babası olarak kullandın demez mi bide:))
canım hep bebişime bişeler almak istiyor ama cinsiyeti belli olmadan hiç bişe almıycam zaten hamile kalmadan önce bir sürü kız erkek karışık kıyafetler almışım geçen bi çıkarttım bi hurç dolusu acaba hangilerini kullanıcam pembeleri mi mavilerimi çok merak ediyorum zemuszemus
kızlar ikili teste 4 boyutlu usg demi bakılıyor??
Günaydın kızlaaar:teytey: ben bu gün iyiyim ama sabah bir vukuatım oldu ne yazık ki.Kalkar kalkmaz istifra ettim.eee siz nasılsınız bakalım?
Ayy kıza kimse cevap vermemiş.
Canım ben de ayrıntılı ultrason detaylı ultrason falan gibi bişey zannediyordum.Ya da 3 boyutluda ölçümler yapılır diye biliyordum.Ama ne yazık ki benim herzaman girdiğim ultrasonda ölçüm yaptı.Hatta kalp atışı sesini bile dinletemiyor o cihazdan.ses özelliği yokmuş.Anlamadım bende.Yani 3 ya da 4 boyutlu usg filan değildi canım.
günaydıın herkese.
doktordan geliyoruz.elhamdulillah çok iyiymişiz.ikili test için kan verdim.10 gün sonmra sonuç alacağım.kıpır kıpırdı miniğim.kalbide çok güzel atıyormuş ritmi düzenliymiş çok şükür.
çok yemek yiyemediğimi beslenememekten korktuğumu söyledim.hiç kafana takma daha bebek çok küçük sen 1 muz yesen 1 hafta beslenir ondan bebek dedi.debgeli ye yeterli dedi.folbiolden maltofere geçtik.aşama aşama değişecekmiş ilaçlar.henüz vitamin vermiyorum bulantını artırır dedi.
çok mutluyum çook.
canım hep bebişime bişeler almak istiyor ama cinsiyeti belli olmadan hiç bişe almıycam zaten hamile kalmadan önce bir sürü kız erkek karışık kıyafetler almışım geçen bi çıkarttım bi hurç dolusu acaba hangilerini kullanıcam pembeleri mi mavilerimi çok merak ediyorum zemuszemus
günaydıın herkese.
doktordan geliyoruz.elhamdulillah çok iyiymişiz.ikili test için kan verdim.10 gün sonmra sonuç alacağım.kıpır kıpırdı miniğim.kalbide çok güzel atıyormuş ritmi düzenliymiş çok şükür.
çok yemek yiyemediğimi beslenememekten korktuğumu söyledim.hiç kafana takma daha bebek çok küçük sen 1 muz yesen 1 hafta beslenir ondan bebek dedi.debgeli ye yeterli dedi.folbiolden maltofere geçtik.aşama aşama değişecekmiş ilaçlar.henüz vitamin vermiyorum bulantını artırır dedi.
çok mutluyum çook.
kızlar selam gecmisi okuyamadım sadece ladyfog un yazdıklarını okudum..
banada cihat sen yaptı ikili taramayı usg de ve riskim 1/386 cıktı aminyosentez veya cvs yaptırın dedi ben ikisinide yaptırmayacagım.
ense kalınlıgı ve burun kemigi normal bebegimin..
cihat bey tuhaf bir dr biraz anlatmıyor gerci ben ozeline gitmedim cerrahpasaya gittim. islem bitti bana diyorki soracagin bisi varmı dedim bebegim saglıklımı evet dedi sadece baska bir acıklama yok.. benim bildim1/200 den asagi oldugu zaman dr lar aminyosentez istiyorlar ama sanırım yasımdan ötürü istedi .
ama sonucta ben yaptırmak istemiyorum cunku bebegimin saglıklı olduguna gonulden inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?