2010 Ağustos Anneleri

Neyse kızlar, ben kaçıyorum. Malumunuz bilim beklemez. Kendinize çok iyi bakın... opuyorumnanaktan

canım ben de öyleyimm.. kocam benim sağ tarafımda yatıyor... ben de sağa dönük uyuyamıyorum.. e arkamı dönsem küsüyor.. e o arkadan sarılsa ben daralıyorum daha orta yolu bulamadık :)) en iyisimi ayrı köşelerde yatmak deyip dönüyoruz birbirimize sırtımızı :))) e napalım.. katlansınlar birazcık ama dimi.. hoş bazı kadınlarda istek artıyormuş ama bende daha hissemedim o istek fazlalığını

eşimde istek arttığı kesin hamile kalmadan önce ben onun peşinden koşuyordum şimdi delirdi resmen adam ya illa sarılıcak öpücek durup dururken bende hiç istemiyorum ve sanırım belli ediyorum surat yapıyor laf sokmaya başlıyor bende hemen hormonları bahane ediyorum neyse inşallah kısa zamanda geçer. beni sperm babası olarak kullandın demez mi bide:))

:roflol: :roflol: :roflol:

ayy canım ne güldüm yahuuuu.... bizimki de ben daha çocuk istemezken beni spermlerini sperm bankasına vermekle tehdit ediyordu sonra oldu neyse bu sefer ben böyle uzaklaşınca o da aynı şeyiii söledi bana beni kullandın dimi çocuk için diyor

canım hep bebişime bişeler almak istiyor ama cinsiyeti belli olmadan hiç bişe almıycam zaten hamile kalmadan önce bir sürü kız erkek karışık kıyafetler almışım geçen bi çıkarttım bi hurç dolusu acaba hangilerini kullanıcam pembeleri mi mavilerimi çok merak ediyorum zemuszemus

Günaydın kızlaaar:teytey: ben bu gün iyiyim ama sabah bir vukuatım oldu ne yazık ki.Kalkar kalkmaz istifra ettim.eee siz nasılsınız bakalım?

ayy sorma benim de öyle... ama kararda veremiyorumm.. zaten orta karar bişi bulmakta zor.. en iisi biraz daha bekleyip cinsiyetine göre almak :)))

kızlar ikili teste 4 boyutlu usg demi bakılıyor??

Ayy kıza kimse cevap vermemiş.
Canım ben de ayrıntılı ultrason detaylı ultrason falan gibi bişey zannediyordum.Ya da 3 boyutluda ölçümler yapılır diye biliyordum.Ama ne yazık ki benim herzaman girdiğim ultrasonda ölçüm yaptı.Hatta kalp atışı sesini bile dinletemiyor o cihazdan.ses özelliği yokmuş.Anlamadım bende.Yani 3 ya da 4 boyutlu usg filan değildi canım.

günaydıın herkese.
doktordan geliyoruz.elhamdulillah çok iyiymişiz.ikili test için kan verdim.10 gün sonmra sonuç alacağım.kıpır kıpırdı miniğim.kalbide çok güzel atıyormuş ritmi düzenliymiş çok şükür.

çok yemek yiyemediğimi beslenememekten korktuğumu söyledim.hiç kafana takma daha bebek çok küçük sen 1 muz yesen 1 hafta beslenir ondan bebek dedi.debgeli ye yeterli dedi.folbiolden maltofere geçtik.aşama aşama değişecekmiş ilaçlar.henüz vitamin vermiyorum bulantını artırır dedi.

çok mutluyum çook.

Günaydın kızlaaar:teytey: ben bu gün iyiyim ama sabah bir vukuatım oldu ne yazık ki.Kalkar kalkmaz istifra ettim.eee siz nasılsınız bakalım?

günayydıııınnnn :))) hoşgeldin çiğdemcim... olsun artık alışkınız biz bu vukuatlara sağlıklı olsunlar onlar yeter bize dimi annesi :))

aaa litfenn amaaa ben vermiştim cevap... beni başka doktora yönlendirdi doktor tüüümmm şeylerini gördüm ve kalp atışlarını duydum onun sayesinde normalde gittiğim doktorunkinin çok çok üstü bir cihazdı bu...

Son düzenleme:

Gözün aydın. Ne güzel haberler almışsın. Darısı diğer annelerimizin başına.

Yaaa ben de almak istiyorum.Hatta dün eşimle Foruma gittik.Alt katında bebişler için bir sürü mağaza var.Herşey var çeşit çeşit.Baktım baktım ama hiçbir şey almadan geri döndüm.Hepsi çok güzeller.Çok çeşit var a dan z ye herşey.Bir de şu milletin dediği erken almak uğursuzluk getirir lafı da sinirimi bozuyor.Onlara inat almak istiyorum herşeyini aslında:roflol: Cinsiyetide belli sayılır ama kesinleşsin o zaman kimse tutamaz beni:dance::dance:

canıımm ne güzel haberler getirdinnn maşallahhh Allah sonuna kadar böyle devam ettirsin... :)))

Allah mutluluğunu daim etsin

ısim seçerken kuantum'a göre aşağıdakilere dikkat etmemiz gerekiyormuş, güzel harflerden isim çalışması yapacağım. Herkese kolay gelsin.

Harflerin bilinmeyen anlamları
A: Atılgan-enerjik
B: Ön sezileri kuvvetli
C: Konuşma ve yazma yetenekleri olan
Ç: Zevk sefa düşkünü
D: Üstün güçlere sahip
E: Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden
F: Uysal, güvenilir
G: ınatçı kişilik, gerginlik
H: Sakin ve durağan
I: Hassas
ı: Kırılgan
J: Kaprisli ve kıskanç
K: Başarılı, unvan sahibi
L: Sanatsal yeteneğe sahip
M: Ticarete yatkınlık
N: Sağduyulu
O: Gizliliği sever
Ö: ıçine kapalı
P: Kendinden emin
R: Sert yapıya sahip
S: Hayalperest
Ş: Çok üretken ve güçlü
T: Duygularını zor açabilen
U: Durgun, çok ağır hareket eden
Ü: Başarısı sürekli engellenen
V: Kendi içine dönük, umursamaz
Y: Geçmiş üzüntüleri sürekli yaşarlar
Z: Bilimsel açıdan, okumayı seven.
ısminizdeki harflere dikkat
Bazı harfler isim içinde yan yana geldiğinde ortaya çıkan anlamları da kişilikler hakkında bilgi veriyor;
Rh: Hayatta zor koşullarla karşılaşma
Sa : Para konusunda olumlu ve proje üretebilen
La ve lu: Proje üretebilen
Da ve du: Sağlıklı ve işte başarılı
Çe ve çi: Para kazanan ama elinde tutamayan
Lu ve bu: Aşkta güzellikler yaşayan
Cu: Önü açık ve şanslı
Ku ve ka: Kariyerinde çok yükselen

kızlar selam gecmisi okuyamadım sadece ladyfog un yazdıklarını okudum..

banada cihat sen yaptı ikili taramayı usg de ve riskim 1/386 cıktı aminyosentez veya cvs yaptırın dedi ben ikisinide yaptırmayacagım.

ense kalınlıgı ve burun kemigi normal bebegimin..

cihat bey tuhaf bir dr biraz anlatmıyor gerci ben ozeline gitmedim cerrahpasaya gittim. islem bitti bana diyorki soracagin bisi varmı dedim bebegim saglıklımı evet dedi sadece baska bir acıklama yok.. benim bildim1/200 den asagi oldugu zaman dr lar aminyosentez istiyorlar ama sanırım yasımdan ötürü istedi .

ama sonucta ben yaptırmak istemiyorum cunku bebegimin saglıklı olduguna gonulden inaniyorum

canlarr... madem ikiniz de aynı doktora gidiyorsunuz... ikinize de böyle dedi bu doktor onda bir sorun olmasın sakınn :S:S dünya da herşey mümkün prof olmasına kanmayın... öyle olupta boş olan bi sürü insan var... böyle bişey olduğunu duysam.. anında başka bir hastaneden 2li test için randevu alırdım ben... hem de hiç şüphe etmeden ki bana kalırsa sanki o risk oranı da çıkmayacak gibi sizlerde... bu olan çok düşündürücü...

efsanur gözünaydın canım, darısı bizlerin de başına. Esterya canım istersen başka bir dr'a daha gözük, benim dr'um amniyosentez yapmadıklarını tehlikeli olduğunu söylemişti. ınşallah sonuçlar güzel çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…