2010 Ağustos Anneleri

aaa litfenn amaaa ben vermiştim cevap... beni başka doktora yönlendirdi doktor tüüümmm kalp atışlarını duydum onun sayesinde normalde gittiğim doktorunkinin çok çok üstü bir cihazdı bu...

Pardon cnm görmemişim.İki defa sormuş ta cevap göremedim ondan yazıym dedim.Ya benim de çok aklıma takıldı.Ne organlarına bakıldı ne bişiy.siyah beyaz ses özelliği bile olmayan usg idi.Neyse 1 ay sonra 4 lü testim var zaten.bu bir ay içinde de 3 boyutlu usg si olan bir başka dr a gidicem.Senin bebişinin heryerine baktı mı yani bütün organlarına?

günaydın canım seninde gözün aydın
Allah ım darısı hayırlısıyla başımıza bende heycanlanıyorum
böyle haberlerinizi aldıkça

Günaydın kızlaaar:teytey: ben bu gün iyiyim ama sabah bir vukuatım oldu ne yazık ki.Kalkar kalkmaz istifra ettim.eee siz nasılsınız bakalım?

günaydın canım
iyi olmana sevindim bende hiç kusma olmadı ama akşamları bulantı oluyor o kadar
umarım bende de herşey yolundadır:))
10 gün kaldı meleğimle 4.randevuma ve ben çok heycanlıyım:)

günaydın canım
önemli olan senin inanman ve içinin rahat olması zaten bi sıkıntıda gözükmüyor gibi
Allah ım yardımcımız olsun ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bir hamilelik geçirip meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

hı hıı tabi ki baktı.. böyle renkli olarak gösterdi... en az 3 kez kalp atışlarını dinledi.. damarlarına bile baktı diye hatırlıyorum ben... kırmızı mavi noktalarla...hatta rapor verildi bana orada herşey yazıyor.. mide, bağırsaklar,mesana görüldü vs.. burun kemiği oluşmuş.. falan filan diye...

valla ben niye yalan söylim bastan sona hepsini okuyorum.şimdiyide geçmişide hergün mutlaka takip ediyorum..

Benim kafama takılan tek sey raporda üç nokta görünümü izlendi yazmıs dr ne demek bu anlamadım ir acıklam yapmadı

sağ kasığımda bir ağrı var kızlar yaa
normalmidir sizce
yarım saattir var
gelip giden sancılar batmalar şeklinde

Kızlar ikili test yaptırıp risk çıkan arkadaşlar, bebişlerinizin ense kalınlığı normal ve burun kemiğide oluşmuşsa bence gerisini kafanıza takmayın. 2'li test çok doğru sonuç veren bir test değilmiş. Mesela kendimden örnek veriyim, benim bebeklerim ikiz olduğu için sadece ense kalınlıklarına ve burun kemiklerine bakıldı o kadar, kan testi yapılmıyor ikiz gebelikde yani bende risk oranı X2 iki tane bebiş olduğu için ama içim o kadar huzurluki benim bebeklerim çok sağlıklı diyorum kendi kendime ve buna gönülden inanıyorum.

off sinir oldum gıcık biri yüzünden öğlen yemeğe çıkamadım sonra eşime kızdım şimdi kraker yiyorum eşim yedi bir güzel valla ağlıyıcam sinirden. bu arada ikili testle ilgili cvpler için tşk ederim dr bana aşağı katta başka usgye gidiceksin demişti bakıcaz artık kaç boyutlu dr kendisi bakmıyıcakmış başka biri bakıcakmış yani o konuda uzmanmış ne biliyim işte

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım
biz iyiyiz bebişimle elektrikler kesilmişti ancak geldi bende hemen girim dedim nete
bi geçmişe bakım

iyi bişi mi kötü bişi mi anlamaıdm

ben de anlamadım canım hala bakıyorum..bu sefer 3 damar görüntüsü yazdım google a bişiler yazıyor bakiimm düzgün bişi bulursam göndericem.. bu arada senin 2. çocuğun mu olacak esteryacım bu bebek? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…