2010 Ağustos Anneleri

Sevgili Ladyfog Cihat Şen gibi Türkiye'nin sayılı perinatologlarından birinin eline düşmüşsün çok şanslısın..şayet kendisi sorun yok dediyse artık içini ferah tut..Güvenebileceğin birkaç riskli gebelik uzmanından birtanesidir..canım çokkkkk geçmiş olsun sana ..rahatla artık bebeğini üzme annesi ...

Bu arada çok sevgili güzel anneler ve bebekleri size harika bir hafta diliyorum..bebişlerini görenler var , bu hafta görecekler var ( mesela ben yarın ) ..herkese mutlu günlerrrrrrrrrrrrrrrr

Ayyyy çokkkkk güldüm valla ...:))))) geçen gün ben de istem dışı kız neler yapıyorsun anneye dedim..sonra dedimk ayyyy demiyim bi de çocuğum erkek kırması bişey olur falan...şimdi sen de aynı şeyi yazmışsın..ay bizler çok komiğizzzzz..

kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz. ben sadece su içiyorum galiba başka sıvı almıyorum neyse artık mutfağa girebiliyorum süt içerim akşamları

kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz. ben sadece su içiyorum galiba başka sıvı almıyorum neyse artık mutfağa girebiliyorum süt içerim akşamları

ben elimden geldiğince çok içmeye çalışıyorum.. yanımda 1,5 lt lik su şişesi var iş yerinde onu bitiyorum.. evde de biraz biraz iştee

sohocum benim ikinci bebegim olacak , ilk bebegim su an 16 yasında ablası :)

neeeeeee anaammm yarebbiiimmm akannehir annesi bu nasıl karardır böyle 16 sene sonra şaşırdım kaldıımm .... maşallah maşallah... koskocaman olmuş ilk çocuğun daha niye korkuyorsun hayatım sen boşveerrr :))) herşey çok iyi olacak şuan çok emin konuştum nedense

canım tüm kalbimle dua ediyorum sana şimdi okudum dün girememiştim nete sakın üzme kendini çok zordur biliyorum ama mümkünse stres yapma ve dua et bol bol tüm kalb,mle yanındayım dualarım da seninle

cok gecmis olsun canim ense kalinligi ve burun kemigi olustuysa gerisini hic dusunup bosuna uzulme .. bu testlerin hic bir zaman yuzde yuz kesin sonucu yok bize ne kadar bebeklerimiz saglikli deselerde yada ne kadar riskli gebelik deselerde ancak dogumda bilebilicez bebislerimizin saglikli olup olmadigini ..
ben ense ve burun kemigi olcumunu yaptirdim ama kan testini yaptirmadim uzman doktor eger bebegini aldirmayi dusunmuyorsan yaptirmana gerek yok dedi bende onayladim .. ama jinekologum her seferinde basimin etini yiyor yaptirmam icin ya aklim almiyor onda bir risk olsa bile ben nerden biliyim o bebegin benimki olduguna nasil emin oluyum nasil kiyayim saglikli bi cana .. ben bu yuku tasiyamayacagim icin yaptirmadim testleri .. herseyi allaha havale ettim biliyorum ki bebisim saglikli bi sekilde gelicek annesine .. bebeginle konus canim butun korkularini sesli bi sekilde anlat ona butun hissettiklerini herseyini anlat onlar bizi duyuyor .. gucunu ondan al .. dunyanin en buyuk mucizesiymis annelik bir bedende iki kalbin atmasi en buyuk mucize ..

Bu arada çok sevgili güzel anneler ve bebekleri size harika bir hafta diliyorum..bebişlerini görenler var , bu hafta görecekler var ( mesela ben yarın ) ..herkese mutlu günlerrrrrrrrrrrrrrrr

disarida hala kar yagiyor .. her yer bembeyaz muthis bi goruntu var ... guzel bi manzara guzel bi gun guzel bi hafta olsun senin icinde canim .. heycanin mesajina yansimis .. nasil sevincle bekliyorsun yarini .. nasil buyuk bi umutla .. insallah bebisin yarina kocaman olmus bi sekilde karsilayacak annesini ..

kızlar benim 2. evliligim o nedenle bu kadar uzun zaman sonra tekrar bebek yaptım :)

hoşgeldin Meral iyiyiz çok şükür sen nasılsın?Bebiş nasıl?

hoşbulduk cnm umarım bebişim iyidir bakalım cumayı iple çekiyorum bebişmi görmek için
bu sabah hastaneyi arayıp randevu aldım cuma sabahı 09,30 da doktoruma gidicem
umarım bende güzel haberler veririm sizlere

inş. canım inş. :))) herkes hep mutlu haberlerle gelsin buraya inş... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…