Sevgili Ladyfog Cihat Şen gibi Türkiye'nin sayılı perinatologlarından birinin eline düşmüşsün çok şanslısın..şayet kendisi sorun yok dediyse artık içini ferah tut..Güvenebileceğin birkaç riskli gebelik uzmanından birtanesidir..canım çokkkkk geçmiş olsun sana ..rahatla artık bebeğini üzme annesi ...Haklısın, sonuçta ihtimal hesabı. 1 sağlıksızlığa karşı 14 sağlıklı. Hepsini biliyorum da işte birileriyle paylaşınca daha da rahatladım. Eşim garibim beni teselli etmekten harab oldu. Kendi duygularını bile gizleye saklaya yaşıyor. Neyse ayın 16 sına kadar kötü düşünmüyorum.:umursamaz: Bebeğim sağlıklı benim.yerimseniben
Ayyyy çokkkkk güldüm valla ...:))))) geçen gün ben de istem dışı kız neler yapıyorsun anneye dedim..sonra dedimk ayyyy demiyim bi de çocuğum erkek kırması bişey olur falan...şimdi sen de aynı şeyi yazmışsın..ay bizler çok komiğizzzzz..ozlemcim sagol cnm..cinsiyetimiz tam belli olmadigi icin kizim diye sevemiyorum sevinemiyorum...en dogrusu kesin sonuc gununu beklemek...kiz kiz diye severmisim...3 hafta sonra erkek dermis doktorumuz...dogunca bi bakarmisim...Fatih urek gibi birseykaydirigubbakcemile3tovbee
bebisin saglikli oldugunu gordum ya nasilda havalara girdim...birde ustunden kafa buluyorumbilmiyorumkismile...saglikla gelsinler...
angel cnm cok sagol...darisi sana insallh...
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım
biz iyiyiz bebişimle elektrikler kesilmişti ancak geldi bende hemen girim dedim nete
bi geçmişe bakım
kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz. ben sadece su içiyorum galiba başka sıvı almıyorum neyse artık mutfağa girebiliyorum süt içerim akşamları
sohocum benim ikinci bebegim olacak , ilk bebegim su an 16 yasında ablası :)
merhaba kızlar...
6 gündür yokdum. beni merak eden oldumu bilmiyorum... anlatayım...
salı öğlen saatlerinde ne olduğunu bilemeiğim ama bardakdan dökülürcesine kanamambaşladı..apar topar en yakın hastaneye koştuk.onları kaybrdiyorum sandım ağlaya ağlays drun odasına daldım... geçen haftaserklaj ameliyatı olmuştum...dr hemen karnımdan baakdı bebeklerimçokşükür iydi... peki bu kanama neydi?ameliyatımıkontrol etti. ondada sorun yokdu...hemen odaya aldılar serum tskıldı. dr. önce bebeklerin suyunun gelmesinden şüphelendi.o kadar zor saatlerdiki anlatamam... neyse 2 gün hastanede kaldım sürekli serum takıldı tahliller yapıldı. wc ye bile kaldırmadılar kanamam azaldı. sonunda öğrendikkikan sulandırı iğne kullanmıştım meğer kanım zaten suluymuş...ameliyatın etkisiyle kanama başlamış... şimdi evdeyim 10 gün wcdışında ayağa kalkmak yasak...
bana dua edermisiniz?
yaşadığım bu günler çok zordu... rabbim düşmanıma ysşatmasın....
Merhaba arkadaşlar,
Hayatımda geçiridiğim en kötü hafta en sonunda bitti.
Ölüp ölüp dirilmek ne demekmiş geçen hafta öğrendim.
Desteğinize çok ihtiyacım var.
Geçen hafta cuma günü ikili test için randevum vardı.
Bazı olaylar sonucu prof. dr Cihat Şen testimi bizzat yaptı.
Test sonucunu duyduğumda dünyam başıma yıkıldı.
Bebeğimin ense kalınlığı normal bir değerde 1.6mm çıktı. Burun kemiği de oluşmuştu.
Fakat drların anlayamadığı bir nedenle risk 1/14 çıktı. Ayrıca tromsy 18 çok riskli görünüyordu.
Düşünsenize daha 28 yaşındayım ve çok büyük bir riskle karş karşıyayım.
Cihat bey cvs yaptırmak istediğim takdirde operasyonu bizzat yapacağını söyledi.
Kabul ettik. Beş farklı iğneyle karnımdan parça aldı ve derhal incelemeye gönderdi.
Bu parçalarla iki test yapıldı. Kısa olanda 1,13,18,21,vexy kromozomları, uzun olanda ise bütün kromozomlar ayrıntılı incelemeye alındı.
Kısa olanın sonucunu cuma günü aldık. Saydığım 5 kromozomda anormal bir durum yok. Nasıl rahatladım anlatamam. Kısa olanın güvenilirliği %98, uzun olanın%99.99.
Şimdi uzun olanın sonucunu bekliyorum. Ayın 16 sı hiç gelmeyecekmiş gibi.
Kusura bakmayın, bu günesli güzel sabahta böyle bir haberle günaydın demek istemezdim. Ama inanın çok rahatladım.
Bu arada çok sevgili güzel anneler ve bebekleri size harika bir hafta diliyorum..bebişlerini görenler var , bu hafta görecekler var ( mesela ben yarın ) ..herkese mutlu günlerrrrrrrrrrrrrrrr
maşallahhhhhh maşallahhhhhhhhhh..valla iyi cesaret o kadar sene sonra ...tebrik ederiimmmm...zemuszemussohocum benim ikinci bebegim olacak , ilk bebegim su an 16 yasında ablası :)
hoşgeldin Meral iyiyiz çok şükür sen nasılsın?Bebiş nasıl?
maşallahhhhhh maşallahhhhhhhhhh..valla iyi cesaret o kadar sene sonra ...tebrik ederiimmmm...zemuszemus
Ay benim de ikinci evliliğim ve iyiki ilkinden çocuk mocuk yapmamışım diyorum..ıyykkk neredeyse boşanalı 10 yıl geçti ama düşününce bile nefretle anıyorum ....kızlar benim 2. evliligim o nedenle bu kadar uzun zaman sonra tekrar bebek yaptım :)
hoşbulduk cnm umarım bebişim iyidir bakalım cumayı iple çekiyorum bebişmi görmek için
bu sabah hastaneyi arayıp randevu aldım cuma sabahı 09,30 da doktoruma gidicem
umarım bende güzel haberler veririm sizlere
Ben de diyordum ki bal böcüğüm beni görmedi mi acaba ....opuyorumnanaktanayy şekerim sen de hoşgeldiinn.. allah mutluluğunu daim etsin inş. hep gül hep oyna hep mutlu oolll zemuszemus
Ben de diyordum ki bal böcüğüm beni görmedi mi acaba ....opuyorumnanaktan
kızlar benim 2. evliligim o nedenle bu kadar uzun zaman sonra tekrar bebek yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?