2010 Ağustos Anneleri

Bende de arada oluyor, olurmuş endişelenme çok şiddetlenirse dr'u ararsın tatlım .

inşallah canım
şimdi azaldı gibi ama artarsa sabahtan giderim doktora

bence de telaş etme canım... benim de oluyor bazen biraz yatıp uzan.. tabi iş yerinde falan değilsen :))

malesef işyerindeyim canım ve uzanabilme şansım hiç yok
inş kötü bişey yoktur

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım
biz iyiyiz bebişimle elektrikler kesilmişti ancak geldi bende hemen girim dedim nete
bi geçmişe bakım

merhaba canım hoşgeldin
benim azcık bi ağrım var o nedenle moralim bozuk gibi
ama onun dışında iyiyim şükür
sen nasılsın neler yapıyosun

Bu arada çok sevgili güzel anneler ve bebekleri size harika bir hafta diliyorum..bebişlerini görenler var , bu hafta görecekler var ( mesela ben yarın ) ..herkese mutlu günlerrrrrrrrrrrrrrrr

sağol canım sanada güzel bir hafta olur inşallah hepimizede:))

kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz. ben sadece su içiyorum galiba başka sıvı almıyorum neyse artık mutfağa girebiliyorum süt içerim akşamları

ben 2 litreye yakın içiyorum canım işte 1,5 kadar içiyorum şişeden sürekli:)
birazda evde
çok az çay içiyorum ama süt içemiyorum
onun yerine yoğurt ayran vs.ile idare ediyorum:))

Gittiğimiz laboratuvardaki uzman da Cihat Bey için aynı yorumu yaptı. İşin ilginci aslında benim doktorum o olmayacaktı. Takibimi yapan doktor birkaç talihsizlik yaşadı. Neticede benim testlerimi cvs'yi Cihat Bey yaptı.Bundan sonrada kendisinin takip edeceğini söyledi. Ben doktor konusunda çok rahatım. Beni düşündüren risk oranlarydı. Ama neyse 16 sına kadar bu konuyu zihnimin en gerisine atacağım. Kararlıyım.

kızlar sizde de bel ağrısı oluyomu
bazen benim belim çok ağrıyo yaa

hem de ne ağrılaaarr ne ağrılaarrr... bazen omurgam yerinden çıkmış gibi oluyorum.. bazen birden bir ağrı vuruyor korkutuyor ama ben bebeğimin büyüdüğünü düşündüğüm için hiiiç ama hiiç telaş etmiyoruumm :)))

Canım cuma günü ikili testin mi var? yoksa normal kontrol mü?İnşallah iyi haberlerle dönersin.

hee iyi o zaman demek bitek bende bel ağrısı yok desenize
defne cnm benim cuma 2'li testim var ondan da çok heyecanlıyım

kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım kayınvaldem bize geliyomuş
o gelince girebilirsem tekrardan girerim
kendinize ii bakın

canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim diğeri de çok güzel çıkacak sen içini ferah tut burada hepimizin duları seninle ve dorukla sevgilerimle

merhabalar herkese..birbirinden güzel bebişlere ve sevgili annelerine kucak dolusu öpücükler

Bu arada çok sevgili güzel anneler ve bebekleri size harika bir hafta diliyorum..bebişlerini görenler var , bu hafta görecekler var ( mesela ben yarın ) ..herkese mutlu günlerrrrrrrrrrrrrrrr

pınar hoşgeldinnhihoyyyt Umarım bebişin sağlıkla büyüyordur vee kocaman olmuş seni bekliyordur.

kızlar sizde de bel ağrısı oluyomu
bazen benim belim çok ağrıyo yaa

off hemde ne ağrı oluyor
özelliklede sabahları canım
Allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah bu ağrıların sıkıntıların sonucunda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız:Saruboceq

merhabalar herkese..birbirinden güzel bebişlere ve sevgili annelerine kucak dolusu öpücükler

selam canım hoşgeldin nasılsın

Desteğin için teşekkürler Aslı. Kaç gündür konuşamamaktan şişmişim resmen. Nasıl rahatladım bilemezsin.

merhaba kızlllarrrr ınsallah hepınız ıyısınızdırr..bn cok ıyı ldugumu soyleyemıycemmm 4 gundur bir baş agrısıı cekıyorum sormayınnn tansıyonumda dusuk cıktı dun artık dayanamayıp olctrduk neyapıcam bılemıyorum hapta ıcemıyorum yatıp dınlenmeklede gecıcege benzemıyorr( zonkluyor resmen sag gozum cıkcak gıbı beynım yerındn oynuyor offf dayanamıyorum ınsallah bebıse bı etkkısı yoktur

selam canım hoşgeldin nasılsın

hoşbuldum inş. tşk ederim iyi sayılırım çok şükür. her zamanki bulantılarım haricinde bişiyimiz yok. sen nasılsın?

bişi sorabilir miyim? hani 2li test yaptırcaz ya bu haftalarda randevu alarak gitmek şart mı? bn doktoruma diğer muayenelerde hiç randevu almadan direkt gidebiliyodum o yüzden bu hafta gitsem 2li testi yaptırırım diyodum gidip de yaptıramama ihtimalim olablir mi? 3 haftadır gitmedim doktoruma bu haftalar tam 2li test zamanım eğer gittiğide yaptıramazsam randevu ile tarihi kaçırır mıyım diye korktum şimdi açıkçasıeyvahedigeldismile

geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin.içini ferah tut rabbim korur bebişini. evham stres melekleri daha çok etkiliyor. dua et kendine dikkat et yeter inş.

hoşgeldin canım... o ağrıdan bende de var.. aynı bahsettiğin gibi ağrı da deülsanki böle danki kulağımın dibinde davul çalıyorlar.. gözüm kulağım başımın sağ tarafı şaun hala zonkluyor

merhaba arkadaşlar tam 2 saattir eskileri okudum dün girememiştim bugün de geç gelebildim maşallah sizler kaynatmişsınız
çok güzel haberler okudum tüm arkadaşların gözü aydın diyelim darısı hepimizin başına
endişeli arkadaşlar yemin ediyorum ağlayarak dua ediiyorum size o kadar içten yani nolur merak etmeyin herşey güzel olacak hepinizi tekrar tekrar öpüyorum canlarım benim üzülmeyin nooooooolur

Herkese merhabalar,
Dorukk ve ladyfog arkadaşlarım ikinizede geçmiş olsun...
laydfog bende ambiyosentez yaptırmıştım bana doktorum ilk çıkan sonuçların çok önemli olduğunu
söylemişti sende atlattın zannedersem fazla kafana takma herşey güzel olacak

benimde biraz kasık ağrım var onun dışında iyiyim çok şükür canım

ben en son 3 hafta önce gittim 8 haftalıktı 1 ay sonra gel dedi doktorum 12.hafta oluyor işte haftaya
bu testi 11-14 hafta arası yapıcaz çok önemli dedi
şimdi giderken randevu almıcam tabi direk gidicem haftaya perşembe inşallah
eğer her zaman randevu almıyosan yine almana gerek yok bence ama en son gittiğinde dr sana bahsetmemişmiydi?
bahsetmese bile sen git bu hafta veya önümüzdeki hafta yaptır canımcım

ankardaki ağustos anne adayları sizler doğum için hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz

merhaba canım ben ankara eryamanda oturuyorum:)
ilk 2 defasında etliğe gittim doğumevine şimdi keçiören hastanesinde tanıdık doktorum var oraya gidiyorum doğum içinde keçiören hastanesi olcak inşallah bi aksilik olmazsa
sen nereye gidiyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…