2010 Ağustos Anneleri

bişi sorabilir miyim? hani 2li test yaptırcaz ya bu haftalarda randevu alarak gitmek şart mı? bn doktoruma diğer muayenelerde hiç randevu almadan direkt gidebiliyodum o yüzden bu hafta gitsem 2li testi yaptırırım diyodum gidip de yaptıramama ihtimalim olablir mi? 3 haftadır gitmedim doktoruma bu haftalar tam 2li test zamanım eğer gittiğide yaptıramazsam randevu ile tarihi kaçırır mıyım diye korktum şimdi açıkçasıeyvahedigeldismile

merhaba canım
çok geçmiş olsun
baş ağrısı felaket arada bende de oluyor çok fena
hapta içemediğimiz için geçmiyorda
en iyisi dinlenmek

merhaba canımcım hoşgeldin
duaların için sağol hepimiz birbirimize dua edelim iyi oluruz inşallahopuyorumnanaktan
sen nasılsın canım

merhaba canım hoşgeldin

canım bana doktorum bri dahaki geldiğinde bebeğin testlerini yapıcaz dedi.. 15 gün sonra çağırdı ben ne olur ne olmaz diye randevu almıştım.. sonra bebeğime baktı tmm dedi test yapılabilir iyiki de randevu almışım hiç beklemeden aynı gün içerisinde testimi yaptırdım...

Kızlar ne güzel cinsiyetlerde belli olmaya başlamış. Keşke benim bebeğimde yaşasaydı belki bende öğrenmiş olurdum.

Kızlar herkese merhaba,

Gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz maşallah ben de bugün randevumu aldım ama 2'li test için değil rutin kontroller için artık. Test temiz çıkınca başka teste gerek yok dedi. Herhalde şeker yüklemesi yapar(ona da daha çok var) başka test kalıyor mu kızlar ya? Benim özel sigorta limitim azaldı o yüzden merak ediyrum muayenelere 15 günde bir çağırsa da yeter ama başka ne tyestler kaldı?Çok pahalı test var mı? Biliyorsanız yazın bir zahmet...

canım çok teşekkür ederim iyiyim ya da ikimizde iyiyiz çok şükür ama cuma yazmıştım arkadaşım 26 haftalık bebeğini (hiç sebep yokken erken doğum yaptı) kaybetti sonra buradaki kızları okuyorum endişe düzeyim arttıkça arttı sürekli ağlamak gelyor içimden

bnm doktorum pek test yapmaya taraftar biri değil bn demesem teklif bile etmez bn kendim biliyorum 2li test olcağını zamanı falan. bana söylemedi bile. aldırmıcaksanız yapmaya gerek yok falan diyomuş hastalarına. o yüzden ben kaçırmak istemiyorum yani.

internette satıma göre 2li test zamanım 2 şubat ta başlıyor. çok sıra oluor mu ben gittiğimde randevu almalısın deseler 1 hafta içinde alabilir miyim?

Kızlar ne güzel cinsiyetlerde belli olmaya başlamış. Keşke benim bebeğimde yaşasaydı belki bende öğrenmiş olurdum.

Canım benim herşey Allah'tan belki hayırlısı böyledir yaşasa sakat doğardı belli mi olur?Allah sana en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin üzülme demek kolay ama ne diyim her işte bir hayır vardır de, sakın isyan etme canım

ben eryamanda ilk tıp mrekezine gttim hamile olduğumu öğrendim. sonra çok şikayetlerim oldu 2. haftamda uyku,bulantı kendimi iyi hissetmeme,sonra dr.nafize acil olarak gittim sincanda orda 2 gün yattım .serum takıldı. dramamin ilaç yazıldı.şimdide bana atatürk hastanesini önermişlerdi bir gittim.çok kalabalık 1 günde ancak muayne olunur beğenmedim.şimdide lokman hekim hastanesini gidicem.hatta yarın.deniyorum ama böyle olmuyor.herkese dert anlatıyosun.tek doktorum olması tercihimdide.ankara şartları.çok kalabalık bi şehir. doktorlar insanlardan bıkmış hissi uyandı bende.deretlim bu konuda.birde eryamanda sen nerde oturyorsun.ben galaxy iş merkezinin ordayım

Kızlar yok mu caevap veren lütfen ya çok merak ettim duyun beni cevap yazın ya başka ne test var

canım haftaları olarak tam bilgi sahibi değilim ama 2liden sonra 3lü ve 4lü de var diye biliyorum. ama en kapsamlı 2li test onda bişi çıkmadıysa diğerlerine gerek yok diyolar. 2li testte bişi çıkarsa allah korusun amniyosentez var bide. son olarak da şeker hastalığı riski için 20. haftalardan sonra anneye şeker yüklemesi testi yapılıo diye biliyorum. bu testlerin fiyatları da hastaneye göre değişiyo cnm

Kızlar yok mu caevap veren lütfen ya çok merak ettim duyun beni cevap yazın ya başka ne test var

walla canım senin bu sigortaya benzer durum bende de var limit olayı yani o nedenle hangi testler var bilemiyorum ama ben muayeneye ayrı yere gidiyorum testleri ayrı yerde yaptırıyorum benim bildiğim bir oggt (şeker yüklemesi) bir 3lü test var ama bunlar her yerde farklı para medicana da 11-14 haftanın detaylı ultrasonu 500 lira medilife da 90 lira ben de sigortamı kullanmayıp n-bunları cebimden ödüyorum ki limitim 6 milyar onun hepsi doğuma kalsın rahat rahat

valla canım hiç bilmiyorum... hastaneye göre değşiyor bu durum...

Canım benimde özel sağlık sigortam var ama azalması için daha çok erken limitin ne kadar sorması ayıptır
Ben söyle söyleyeyim normal de ayakta tedavi 2.500 YTL daha sonra gebelik için ayrı bir limitim olduğunu öğrendim aile planlaması limiti 7.000 YTL oradan kullanıyorlar
özel sağlık ya mesark ettim bende

Canım senin sigortan %80 limi yani %20 senmi ödüyorsun yoksa hepsini sigortanmı karşılıyor birde doğum için 6000 çok fazla değilmi yani doğum fiyatları okadar attımı
of ya hayat ne kadar pahalı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…