- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
11-14 arasında ultrason yapılmıyor muymuş onu anlamadım ama ben 13 haftalık olucam şkşlş testin ultrasonu diye sordum 21-24. haftada da vercez yani 500 daha yok o zaman çok olacak
Arkadaşlar testleri neden üniversite hastanelerinde yaptırmıyorsunuz?
11-14 arasında ultrason yapılmıyor muymuş onu anlamadım ama ben 13 haftalık olucam şkşlş testin ultrasonu diye sordum 21-24. haftada da vercez yani 500 daha yok o zaman çok olacak
canım ben beylikdüzündeyim bize en yakın yer çapa ya da cerrahpaşa ikisi de çok uzak her seferinde o kadar yol gitmeyi gözüm yemiyor
Canımmmmm ben de tam 4 gebelik kaybı yaşadım ve ilk defa bu haftaları görebildim..benim sorunum kan pıhtılaşması çıktı..her gün karından olduğum iğne sayesinde bebeğim tutundu bana..istanbuldaysan sana benim doktoruma gitmeni öneriyorum..Prof Birgül sarıkamış..çokkkk harika bir kadın ve onun sayesinde bu günleri gördüm ben..serdemm sağol canım ilk değil 4. kayıbım nerdeyse her mevsimde doğacak şekilde bebek kaybettim. Allah ne derse o olur sağlığım el verdikçe Allah izin ettikçe deneyeceğim.
Canım 2'li testte notrmal ultrasona sokuyor onda fiyat farkı almıyor sadece kan tahlili için para veriyorsun
Canımmm çok iyiyim..çok acıktım da ayıptır sölemeesii hani italyanların devamlı yediği şeyden pişirdim kendime şimdi onu yiyeceğim canım..ama sizleri takipteyim :)))özlem hiç sesin çıkmıyor nasılsın?
pınar sen nasılsın şekerim?
Canım ben 3 hafta önce gittim muayene sırasında rutin ultrasona soktu orda ölçtü enseyi vs sonra lab.a inmeden ücreti aldı 100 tl mı ne tabii + muayene aşağıda da kan verdim(2'li test için kan vermen lazım-orada değerlere bakması lazım değerlerle ense kalınlığını karşılaştırıyor) kan verirken başka para vermedim yani toplam muayene +100tl
Canımmm çok iyiyim..çok acıktım da ayıptır sölemeesii hani italyanların devamlı yediği şeyden pişirdim kendime şimdi onu yiyeceğim canım..ama sizleri takipteyim :)))
canım yazayım ama ben yine de türk yemeklerini yemek istiyorum hep ..ve elimden geldiğince de yapıyorum..valla eşimde afiyetle yiyor :))şeker sen bize ara ara yemek tarifi de yazsana bizim bebeler de alsın italyan yemeğinin tadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?