2010 Ağustos Anneleri

Arkadaşlar testleri neden üniversite hastanelerinde yaptırmıyorsunuz?

11-14 arasında ultrason yapılmıyor muymuş onu anlamadım ama ben 13 haftalık olucam şkşlş testin ultrasonu diye sordum 21-24. haftada da vercez yani 500 daha yok o zaman çok olacak

İkilide ultrason var. Hem de öyle beş dakika değil. Her şeyine bakıyor bebeğin.

kızlar merhaba benimde ikizlerim olacak allahın izniyle doktorum çapayı önerdi deteylı ult. için bu konuda bilgi sahibi olan varmı

11-14 arasında ultrason yapılmıyor muymuş onu anlamadım ama ben 13 haftalık olucam şkşlş testin ultrasonu diye sordum 21-24. haftada da vercez yani 500 daha yok o zaman çok olacak

Canım 2'li testte notrmal ultrasona sokuyor onda fiyat farkı almıyor sadece kan tahlili için para veriyorsun

Ya şimdi drum hadi detaylı ultrson dese ben yok burada yaptıramam diyemem ki hem ben daha ssk'mı aktive bile ettirmedim

canım ben beylikdüzündeyim bize en yakın yer çapa ya da cerrahpaşa ikisi de çok uzak her seferinde o kadar yol gitmeyi gözüm yemiyor

Evet uzakmış.
Ben bütün testlerimi Cerrahpaşa'da yaptırdım. Sadece cvs sonuçlarım özel labaratuvara götürdüm.

serdemm sağol canım ilk değil 4. kayıbım nerdeyse her mevsimde doğacak şekilde bebek kaybettim. Allah ne derse o olur sağlığım el verdikçe Allah izin ettikçe deneyeceğim.
Canımmmmm ben de tam 4 gebelik kaybı yaşadım ve ilk defa bu haftaları görebildim..benim sorunum kan pıhtılaşması çıktı..her gün karından olduğum iğne sayesinde bebeğim tutundu bana..istanbuldaysan sana benim doktoruma gitmeni öneriyorum..Prof Birgül sarıkamış..çokkkk harika bir kadın ve onun sayesinde bu günleri gördüm ben..

Canım 2'li testte notrmal ultrasona sokuyor onda fiyat farkı almıyor sadece kan tahlili için para veriyorsun

ben anlatamadım galiba ya da oradaki sercan hanım anlamadı ben ikili test ve detaylı ultrason diye sordum ama eğer fiyat farkı alınmıyorsa çok iyi çok sevindim ben o kan testlerini yaptırmıycam sadece kan grubuyla ilgili testleri yaptırcam
ama bizim buradaki kızlar hep detaylı ultrasona girdiler orada detaylı ultrasona bir profesör bakıyor onun da ücreti 500 lira dediler kafam karıştı neyse ben medilife`tan aldım 11-14 detaylı ultrason randevusu belki cinsiyetini de öğrenebilirim 13+1 olucam o gün

Canım ben 3 hafta önce gittim muayene sırasında rutin ultrasona soktu orda ölçtü enseyi vs sonra lab.a inmeden ücreti aldı 100 tl mı ne tabii + muayene aşağıda da kan verdim(2'li test için kan vermen lazım-orada değerlere bakması lazım değerlerle ense kalınlığını karşılaştırıyor) kan verirken başka para vermedim yani toplam muayene +100tl

Aslı'cım valla ben ne olsa artık o hastaneden şaşmam yoksa beynim bulanıyor kadın ne derse kuu kuzu yaptırıyorum sigorta yetmezse de son ay para ile giderim napıyım?Ancak erken doğüum vs olursa Allah korusun küvez çok tututtuğu için başka hastaneye giderim. Neyse umarım öğrenirsin bebiş iyidi,r önemli olan o. neyse canlarım ben öptüm çıkmam lazım işler çok yoğun

ohhhhhhhhh beeeeeeeeee içimi rahatlattın o zaman ben de sadece 100 lira kan parası vercem öyle mi muayene de mi almadılar yaaa inanamıyorum bir de ben coombs testi yaptırcam o da 30 lira ya nasıl sevindirdin beni Didemcim ya

Canımmm çok iyiyim..çok acıktım da ayıptır sölemeesii hani italyanların devamlı yediği şeyden pişirdim kendime şimdi onu yiyeceğim canım..ama sizleri takipteyim :)))

şeker sen bize ara ara yemek tarifi de yazsana bizim bebeler de alsın italyan yemeğinin tadını

ayy sıkıldım bunaldım.. ne zor günmüş bugün geçmek bilmedi... ben de acıktımm burada nebulupta ne yiyeyim kiii mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…