2010 Ağustos Anneleri

Canım senin sigortan %80 limi yani %20 senmi ödüyorsun yoksa hepsini sigortanmı karşılıyor birde doğum için 6000 çok fazla değilmi yani doğum fiyatları okadar attımı
of ya hayat ne kadar pahalı oldu

canım benim ayaktan tedavimin %80 inin karşılıyor walla medicanayı düşünüyorum doğum için orada da 4.5-5.5 arası tutar dediler ama ne kadar yatacağınıza bağlı diye kesin bir rakam vermek istemediler benim aile planlaması limitim 6bin o nedenle sigortam onu karşılar ya da az bir miktar eklemek durumunda kalırım ama bundan ziyade asıl en büyük dert Allah korusun küvöz gerekirse o zaman sorun başlıyor çünkü bildiğim kadarıyla sigortalar çok küçük bir m,ktarını karşılıyor

merhaba canım hoşgeldin nasılsınız:ecrin_bebek:
ben ssk hastanesine gittiğim için herşey ücretsiz zaten:))
o nedenle ne kadar test var ve ücreti ne kadar bilemiyorum:)

anladım canım Allah arkadaşına sabır versin ve inşallah en kısa zamanda yeni meleğini versin bizlerede göstermesin o sıkıntıları :Saruboceq:

ben eryaman evlerinde oturuyorum canım
lokman hekim hastanesini duydum ama gitmemiştim
etlik hastanesine de gidebilirsin eğer istersen çünkü tamamiyle kadın doğum üzerine ben orda ameliyat oldum ve defalarca da gittim çok memnun kaldım ama şimdi dr bulduğum için gidiyorum keçiörene yoksa etlikten memnuniyetsizliğimden değil

Canım 2500 tl benim ama 1200 kaldı doğum ayrı tabii. Bu arada detaylı ultrason ücretli mi anlamadım ben? Aslı'cım sen yazmışın sanırım ne ücreti o

Allah korusun canım ya inşallah küveze falan gerek kalmaz ama tabi insan bunlarıda düşünmeden edemiyor ben 2008 ekimde doğum yaptım ozaman 2500 tu sezeryan bir de oğlum 36 haftanın bitiminde doğdu küveze falan gerek kalmadı ama sarılıktan dolayı fototerpi (tam adını bilmiyorum) gördü çıkışta nerden baksan 1-2 milyar para kendimizden ödemiştik sigortadan da geri alamadık daha sonra parayı

Canım 2500 tl benim ama 1200 kaldı doğum ayrı tabii. Bu arada detaylı ultrason ücretli mi anlamadım ben? Aslı'cım sen yazmışın sanırım ne ücreti o

canım detaylı ultrason ücretli ben 3 hastaneden 3 farklı fiyat aldım biri 90 lira diğeri 170 lira ve 500 lira ben de 90 lira olandan randevu aldım umarım doktorum buna itiraz etmez çünkü 500 lira sadece ultrason buna kan ücreti ve bizim kan grubumuz farklı olduğu için yapılacak test dahil değil

Didemcim ya eminmisin 2500 olduğuna hiç arayıp sordunmu doğum için ayrı limit olup olmadığını çok az çünkü

Aslıcım seninle sigortamız aynı benim de %80 karşılıyor ama doğum 4200 bende ama doğunca bebeğe ayrı sigorta yapılıyor yani onun masrafları ondan karşılanıyor. Ama dediğin gibi küvez olursa yandık. Ben de medicanaya gidiyorum orada doğum yapacağım işallah beylikdüzüne

bende medicanaya gidiyorum sen yaptırmış mıydın 2li testini canım sabah aradım 500 lira dediler ben selman beye gidiyorum medilife`dan aldım randevuyu orada sgk geçiyor ve 88 lira dediler umarım selman bey illa burada olacak demez sen kime gidiyordun canım

canım ben mehtap hanıma gidiyorum muayene ücretlerine de zamn gelmi,ş 105 olmuş şimdi sordum detaylı ultrosona 450 dedi ya bu ne napıcaz biz 21-24. haftalar arasında yapılıyormuş

benim sigortamın ilk yılı martta doluyor o nedenle şu anda gebelikle ilgili masrafları zaten karşılamıyor ama marttan sonra da kullanmayı düşünmüyorum hepsi doğuma kalsın stiyorum limitimin

serdemm sağol canım ilk değil 4. kayıbım nerdeyse her mevsimde doğacak şekilde bebek kaybettim. Allah ne derse o olur sağlığım el verdikçe Allah izin ettikçe deneyeceğim.

canım ben mehtap hanıma gidiyorum muayene ücretlerine de zamn gelmi,ş 105 olmuş şimdi sordum detaylı ultrosona 450 dedi ya bu ne napıcaz biz 21-24. haftalar arasında yapılıyormuş

ben geçen selman beye 150 vermiştim ona da zam gelmiş yani belki bana kan tahliliyle söylemişlerdir bilemiyorum bu sabah aradım daha gerçi 450 de olsa çok o nedenle eğer selman illa burası derse ben hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum umarım gerek kalmaz

Ya kızlar detaylı ultrason herkese yapılmasına gerek yok diyorlar doğru mu şart mı yaptırmak?Sorun olmasa da doktor ister mi?

11-14 arasında ultrason yapılmıyor muymuş onu anlamadım ama ben 13 haftalık olucam şkşlş testin ultrasonu diye sordum 21-24. haftada da vercez yani 500 daha yok o zaman çok olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…