Canım senin sigortan %80 limi yani %20 senmi ödüyorsun yoksa hepsini sigortanmı karşılıyor birde doğum için 6000 çok fazla değilmi yani doğum fiyatları okadar attımı
of ya hayat ne kadar pahalı oldu
offf çokk kötüü nezleyimm.yok mu bir önerisi olan ilaç dışında??????????
cnm ıhlamur kaynatıp içebilirsin dinlenerek atlatırsın daha fazla üstelemeden
Kızlar herkese merhaba,
Gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz maşallah ben de bugün randevumu aldım ama 2'li test için değil rutin kontroller için artık. Test temiz çıkınca başka teste gerek yok dedi. Herhalde şeker yüklemesi yapar(ona da daha çok var) başka test kalıyor mu kızlar ya? Benim özel sigorta limitim azaldı o yüzden merak ediyrum muayenelere 15 günde bir çağırsa da yeter ama başka ne tyestler kaldı?Çok pahalı test var mı? Biliyorsanız yazın bir zahmet...
canım çok teşekkür ederim iyiyim ya da ikimizde iyiyiz çok şükür ama cuma yazmıştım arkadaşım 26 haftalık bebeğini (hiç sebep yokken erken doğum yaptı) kaybetti sonra buradaki kızları okuyorum endişe düzeyim arttıkça arttı sürekli ağlamak gelyor içimden
ben eryamanda ilk tıp mrekezine gttim hamile olduğumu öğrendim. sonra çok şikayetlerim oldu 2. haftamda uyku,bulantı kendimi iyi hissetmeme,sonra dr.nafize acil olarak gittim sincanda orda 2 gün yattım .serum takıldı. dramamin ilaç yazıldı.şimdide bana atatürk hastanesini önermişlerdi bir gittim.çok kalabalık 1 günde ancak muayne olunur beğenmedim.şimdide lokman hekim hastanesini gidicem.hatta yarın.deniyorum ama böyle olmuyor.herkese dert anlatıyosun.tek doktorum olması tercihimdide.ankara şartları.çok kalabalık bi şehir. doktorlar insanlardan bıkmış hissi uyandı bende.deretlim bu konuda.birde eryamanda sen nerde oturyorsun.ben galaxy iş merkezinin ordayım
Bende Aslıcım ile aynı öneriyi vermek istiyorum..Ihlamur, limon, bal ve içine de biraz toz zencefil katarsan boğazlarına da iyi gelir..offf çokk kötüü nezleyimm.yok mu bir önerisi olan ilaç dışında??????????
Canım benimde özel sağlık sigortam var ama azalması için daha çok erken limitin ne kadar sorması ayıptır
Ben söyle söyleyeyim normal de ayakta tedavi 2.500 YTL daha sonra gebelik için ayrı bir limitim olduğunu öğrendim aile planlaması limiti 7.000 YTL oradan kullanıyorlar
özel sağlık ya mesark ettim bende
canım benim ayaktan tedavimin %80 inin karşılıyor walla medicanayı düşünüyorum doğum için orada da 4.5-5.5 arası tutar dediler ama ne kadar yatacağınıza bağlı diye kesin bir rakam vermek istemediler benim aile planlaması limitim 6bin o nedenle sigortam onu karşılar ya da az bir miktar eklemek durumunda kalırım ama bundan ziyade asıl en büyük dert Allah korusun küvöz gerekirse o zaman sorun başlıyor çünkü bildiğim kadarıyla sigortalar çok küçük bir m,ktarını karşılıyor
Canım 2500 tl benim ama 1200 kaldı doğum ayrı tabii. Bu arada detaylı ultrason ücretli mi anlamadım ben? Aslı'cım sen yazmışın sanırım ne ücreti o
Canım 2500 tl benim ama 1200 kaldı doğum ayrı tabii. Bu arada detaylı ultrason ücretli mi anlamadım ben? Aslı'cım sen yazmışın sanırım ne ücreti o
canım benim ayaktan tedavimin %80 inin karşılıyor walla medicanayı düşünüyorum doğum için orada da 4.5-5.5 arası tutar dediler ama ne kadar yatacağınıza bağlı diye kesin bir rakam vermek istemediler benim aile planlaması limitim 6bin o nedenle sigortam onu karşılar ya da az bir miktar eklemek durumunda kalırım ama bundan ziyade asıl en büyük dert Allah korusun küvöz gerekirse o zaman sorun başlıyor çünkü bildiğim kadarıyla sigortalar çok küçük bir m,ktarını karşılıyor
Didemcim ya eminmisin 2500 olduğuna hiç arayıp sordunmu doğum için ayrı limit olup olmadığını çok az çünkü
Aslıcım seninle sigortamız aynı benim de %80 karşılıyor ama doğum 4200 bende ama doğunca bebeğe ayrı sigorta yapılıyor yani onun masrafları ondan karşılanıyor. Ama dediğin gibi küvez olursa yandık. Ben de medicanaya gidiyorum orada doğum yapacağım işallah beylikdüzüne
canım ben mehtap hanıma gidiyorum muayene ücretlerine de zamn gelmi,ş 105 olmuş şimdi sordum detaylı ultrosona 450 dedi ya bu ne napıcaz biz 21-24. haftalar arasında yapılıyormuş
canım ben mehtap hanıma gidiyorum muayene ücretlerine de zamn gelmi,ş 105 olmuş şimdi sordum detaylı ultrosona 450 dedi ya bu ne napıcaz biz 21-24. haftalar arasında yapılıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?