2010 Ağustos Anneleri

Aslı'cım muayene aldı hevesini kırmak istemem 100tl + muayene dedim ya canım. benim muayenem 105 senin 150 sanırım + 100 lira yani senin için 250tl ben sigortamı kullandım 200tl'nin %80'i yani 40tl verdim

Bu arada belli mi olur Aslı'cım belki 1 gün muayenede karşılaşırız ya da beraber doğurur yan odalarda yatarız belli mi olur :)

Aslı'cım muayene aldı hevesini kırmak istemem 100tl + muayene dedim ya canım. benim muayenem 105 senin 150 sanırım + 100 lira yani senin için 250tl ben sigortamı kullandım 200tl'nin %80'i yani 40tl verdim

yok şeşerim yine de kırmadın 500 ün yanında dediğin gibi 180 nin lafı olmaz

Bu arada belli mi olur Aslı'cım belki 1 gün muayenede karşılaşırız ya da beraber doğurur yan odalarda yatarız belli mi olur :)

aaa ne güzel olur ben 12 şubatta gidiyorum selman beye evet olabilir gerçi sen benden 2 hafta öndesin ama hiç belli olmaz biraz sen gyret edersin biraz ben aynı günde buluşuruz :)))

kızlar 1-2 saat yoktum valla iyi kaynatmışsınız. sağlık ocağına gittik bizde bebişimle kayıt yaptırdık her ay dr kontrolünden sonra gel bizede bilgi ver dediler bende tamam dedim o işide halletmiş oldum. şimdi kaldı 2'li test inşallah onda da sorun çıkmaz

aaaa çok iyi yapmışssın canım.. vaktim olsa ben de gidip kayıt olucam ama ben eve gidene kadar kapanıyor sağlık ocakları...

eee kızlar daha daha nasılsınız? aranızda çirkinleşeniz var mı :))))

walla canım ben çirkinleşmedim herkes ne kadar güzelleşmişsin diyor cumartesi sabah kaynanam iki kez okudu Allah nazardan saklasın sen ne kadar güzelleşmişsin diye bir haftadır görmüyordu beni ya bana yağ yakıyorlar ya da gerçekten güzelleştim ama bence de ben güzelleştim :))))) delikafadulden

Ya ben acaip çirkinleştiğimi hissediyorum ( ay normalde de fena değilimdir ama aynaya bakıp bakıp ay ne oldu bana böyle diyorum..makyaj bile kesmiyor beni ..

Ya ben acaip çirkinleştiğimi hissediyorum ( ay normalde de fena değilimdir ama aynaya bakıp bakıp ay ne oldu bana böyle diyorum..makyaj bile kesmiyor beni ..

Pınarcım ozaman senin kızın, Aslıcım senin de oğlun olacak :)))) benim ne olacak hala çözemedim ben ayrı ben ne çirkinleştim ne güzelleştim arada gidiorum hep :))

ben kendimi çirkin buluyorum ama eşim güzel olduğumu söylüyor hatta sivilcilerin yok yüzünde duruluk var falan diyip duruyor

Pınarcım ozaman senin kızın, Aslıcım senin de oğlun olacak :)))) benim ne olacak hala çözemedim ben ayrı ben ne çirkinleştim ne güzelleştim arada gidiorum hep :))
ağzından bal damladı valla özlemcim..eşim herhalde mutluluktan ne yapacağını şaşırır..zemuszemus....canım sen o kadar güzelsinki sen ne yaparsan yap çirkinleşemezsin....:))

bu arada kızlar bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı 15 gün önce siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…