2010 Ağustos Anneleri

ağzından bal damladı valla özlemcim..eşim herhalde mutluluktan ne yapacağını şaşırır..zemuszemus....canım sen o kadar güzelsinki sen ne yaparsan yap çirkinleşemezsin....:))

:kedi: :asigim: bilmiyorumkismile çok teşekkür ederim efendim.. o sizin güzel görmeniz... ama var bende de değişiklikler.. de hangisine yönelik anlayamadım henüz...

bu arada kızlar bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı 15 gün önce siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

canım ben gidebildiğim son noktaya kadar uyuşturulmadan gitmeyi düşünüyorum... belki ama belki dayanamadığım yerde epidural yaptırabilirim.

he tabi bu sezaryen olursa iş değişir.. ozaman ben de kesinlikle epidural isterim :)))

doğum ağrını düşünencede insan normal doğumdan korkuyor. ağrı çeken gördüm ben görmeye bile dayanamıyorum bide kendim nasıl çekerim bi diye düşünüyorum.epidurli doktorla konuşup bi sakınca sı yok der ise düşünülebilir

valla konuşamadık bebek görmeye gitmiştik ama yanlız kalamadığım için soramadım internetten araştırdım biraz güzel bir şeye benziyor gerçi ben doğumdan korkmuyorum yani normal doğumdan sezeryandan daha çok korkuyorum nedense bi daha uyanamazsam diye :)

ben gitgide daha da heycanlanmaya başladım önceleri bulantıdan bebişimi düşenemiyordum artık düşünebiliyorum hayal kuruyorum ve heycanla 3 ayın dolmasını testimizin iyi çıkmasını bekliyorum. bu arada mesai bitti babamız gelir şimdi akşama yemek yapıcak unutmadıysa tabi hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

eee kızlar daha daha nasılsınız? aranızda çirkinleşeniz var mı :))))

bende bi dğeişiklik yok
ama yüzüm hep solgun renksiz:))

allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.....

amin canım inşallah

evet ya benimde gitmem lazım ama taşınacağım ve işten ayrılacağım için ne yapcağımı bilemedim:)

canım ben ameliyat oldum tam 1 sene çnce aynen bende çok korkuyodum uyanamazsam diye ama çok şükür ayaktayım ve demişlerdi ki genel anestezi epidürale göre daha sağlıklı :)
ama belkide beni alıştırmak için yaptılar:)
ama ben şimdi %90 sezeryan olucam ve genel anestezi isticem çünkü acı yok ama his var yani herşeyi hissedeceğiz:gitme:

walla eğer benim myomlar izin verirse ben de kesinlikle epidural anestezi ve normal doğum istiyorum bana göre adı üstünde bu işin normali

mrb kizlar..
2'li test icin cumartesi gunu gittigimde...bebisin boyunu ense kalinligini olctu doktorum...ellerini ayaklarini hareketlerini gozlemledi...20 dk bakti...idrar kesesine v.s baktimi bilmiyorum...sanirim bakmadi bakmis olsa bilgi verirdi bende sormadim simdi aklima geliyor...bebisis gorunce kilitleniyorum...soracaklarimi unuttum...neyse...bana 14-15.hafta arasi detayli ultrason icin alan doktoruna gozukmemi soyledi...kadin dogum doktoru degil...ultrason doktoru ayrintili bakacakmis..yarim saat sonrada kendi doktorum gorcekmis...detayli derken ne gibi dedim...omurilik v.s dedi...sizin bebisinizde bu omurulik v.s 2'li test lemi bakildi?ben mi gec kaldim acebaCADIARZU

bişe sorucam arkadaşlar çatlak kremi kullanan varmı aranızda bende başladı çatlamaya da ne kullanabiliriz ki acaba?

ben yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan hastaneyi tercih edicem .bu konuya önem veren varmı

Ben de aynısını sorucaktım.Çatlaklar daha yok ama kuruduğuu görüyorum karın bölgesinde cildimin.Bilgisi olan var mı acaba ne kullanmak gerekli?

canlar ben bebek yağı kullanmaya başladım... Nivea üzerinde doğal badem yağı yazıyor.. ve gerçekten etkili...

walla eğer benim myomlar izin verirse ben de kesinlikle epidural anestezi ve normal doğum istiyorum bana göre adı üstünde bu işin normali

En güzeli Aslıcım normal doğuma herkes evet evet diyip onaylıyor ama epidural anestezi kısmına pek kimse ikna olmuyor.Çok şükür benim aklıma takılan hiçbirşey yok bu konuda ve yeterince hatta fazlasıyla da araştırma yaptım ama işte şu epidural anesteziye herkes çok büyük tepkilerle yaklaşıyor.bakalım asıl olucak????

Ben de aynısını sorucaktım.Çatlaklar daha yok ama kuruduğuu görüyorum karın bölgesinde cildimin.Bilgisi olan var mı acaba ne kullanmak gerekli?

ben öle duymuştum bende 3 aylık hamileyim öle yapıcam.lavanta yağınla da karıştılabilir. googgleden aramanı tavsiye ederim .bu konuyla ilgili bende bir ara merak ettim bakmıştım

canlar ben bebek yağı kullanmaya başladım... Nivea üzerinde doğal badem yağı yazıyor.. ve gerçekten etkili...

badem yağını duymuştum zaten olmazsa bi deniyim bende kızarıklıklarım cıktı valla basen bölgesinde doktor sitesinde kakao yagı diye yazmıs ama bide özel kremler var tabi zaten adım atsak masraf cıkarıyoruz maşallah o hale geldik bayanssulusmile

ben yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan hastaneyi tercih edicem .bu konuya önem veren varmı

hayatım ben en baştan beri ilk bunu araştırdım hatta sadece yenidoğan bakım ünitesi var demeleri de yetmiyor kaç tane kuvöz var çocuk cerrahi var mı kim araştırdım zaten hastane seçiminde en önemli kriterim bu idi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…