ağzından bal damladı valla özlemcim..eşim herhalde mutluluktan ne yapacağını şaşırır..zemuszemus....canım sen o kadar güzelsinki sen ne yaparsan yap çirkinleşemezsin....:))
ben kesinlikle epidural istiyorum..arkadaşın memnun kalmış mı canım ?bu arada kızlar bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı 15 gün önce siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
bu arada kızlar bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı 15 gün önce siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
eee kızlar daha daha nasılsınız? aranızda çirkinleşeniz var mı :))))
allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.....
kızlar 1-2 saat yoktum valla iyi kaynatmışsınız. sağlık ocağına gittik bizde bebişimle kayıt yaptırdık her ay dr kontrolünden sonra gel bizede bilgi ver dediler bende tamam dedim o işide halletmiş oldum. şimdi kaldı 2'li test inşallah onda da sorun çıkmaz
valla konuşamadık bebek görmeye gitmiştik ama yanlız kalamadığım için soramadım internetten araştırdım biraz güzel bir şeye benziyor gerçi ben doğumdan korkmuyorum yani normal doğumdan sezeryandan daha çok korkuyorum nedense bi daha uyanamazsam diye :)
bişe sorucam arkadaşlar çatlak kremi kullanan varmı aranızda bende başladı çatlamaya da ne kullanabiliriz ki acaba?
ben yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan hastaneyi tercih edicem .bu konuya önem veren varmıbende bi dğeişiklik yokama yüzüm hep solgun renksiz:))amin canım inşallahevet ya benimde gitmem lazım ama taşınacağım ve işten ayrılacağım için ne yapcağımı bilemedim:)canım ben ameliyat oldum tam 1 sene çnce aynen bende çok korkuyodum uyanamazsam diye ama çok şükür ayaktayım ve demişlerdi ki genel anestezi epidürale göre daha sağlıklı :)ama belkide beni alıştırmak için yaptılar:)ama ben şimdi %90 sezeryan olucam ve genel anestezi isticem çünkü acı yok ama his var yani herşeyi hissedeceğiz:gitme:
Ben de aynısını sorucaktım.Çatlaklar daha yok ama kuruduğuu görüyorum karın bölgesinde cildimin.Bilgisi olan var mı acaba ne kullanmak gerekli?
walla eğer benim myomlar izin verirse ben de kesinlikle epidural anestezi ve normal doğum istiyorum bana göre adı üstünde bu işin normali
Ben de aynısını sorucaktım.Çatlaklar daha yok ama kuruduğuu görüyorum karın bölgesinde cildimin.Bilgisi olan var mı acaba ne kullanmak gerekli?
canlar ben bebek yağı kullanmaya başladım... Nivea üzerinde doğal badem yağı yazıyor.. ve gerçekten etkili...
canlar ben bebek yağı kullanmaya başladım... Nivea üzerinde doğal badem yağı yazıyor.. ve gerçekten etkili...
ben yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan hastaneyi tercih edicem .bu konuya önem veren varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?