eee kızlar daha daha nasılsınız? aranızda çirkinleşeniz var mı :))))
walla eğer benim myomlar izin verirse ben de kesinlikle epidural anestezi ve normal doğum istiyorum bana göre adı üstünde bu işin normali
Yaaa benim de cildimde olumlu yönde bir değişme var ama makyaj bile yapmak istemiyorum artık açıkçası.Kendimi makyajsız daha çok beğenmeye başladım hatta bu bir aya yakın bir zamandır kendi kendime diyorum yüzümde bir güzelleşme var ama erkek mi olacak acaba çocuğum diyorum hatta erkek hissetmemin bi sebebide budur.Tabi kimseye demiyorum aa ben güzelleşiyorum diye:roflol::roflol:
Yaaa benim de cildimde olumlu yönde bir değişme var ama makyaj bile yapmak istemiyorum artık açıkçası.Kendimi makyajsız daha çok beğenmeye başladım hatta bu bir aya yakın bir zamandır kendi kendime diyorum yüzümde bir güzelleşme var ama erkek mi olacak acaba çocuğum diyorum hatta erkek hissetmemin bi sebebide budur.Tabi kimseye demiyorum aa ben güzelleşiyorum diye:roflol::roflol:
benim sivilcelerim çıktı hep fisfisfis
kızlaarr :)) testimden sonra şirkettekilere söyleidm hamile olduğumu artık yavaş yavaş yayılıyor... :)))
burda bir kız var pek hazetmem kendisinden o da öğrenmiş olacak ki lavaboya giriyorum nasıl bakıyor göbeğime anlatamam size :roflol: artık eminim göbeğim bayağı dikkat çekecek hale gelmiş... ne varsa artık dışarıdan bebeği göreceklerini mi düşünüyorlar nedir yarebbim yaabu insanlara akıl sır ermiyor nasıl baktığını görseydiniz eminim siz de gülerdiniz :roflol:
benim sivilcelerim çıktı hep fisfisfis
bende çiğdemcim makyaj yapmak bile istemiyorum ama geçen kar yürüyüşlerinde dudaklarım çok çatlamıştı o nedenle akşamları iç gıcıklayıcı kırmızı bir rujum var onu sürüyorum sonra da aynada kendime bakıp düşünüyorum hakkaten ben bu kadar güzel miydim diye lülülülülülü
hayatım biliyorsan içinden "nas ve felak surelerini" oku nazara birebir kem gözler için
Aslı anestezi doktorunu kendin mi seçiceksin yoksa doğum yapacağın hastaneye güvenir misin?
buna bakmıştım daha önce hastanenin anestezisti yapacak canım ben insanlar korkuyor ama ben epidural anesteziye güveniyorum sadece belinden alt tarafı anestezili olacağı için hemen bebeğimin göğsüme konulmasını istiyorum hatta bunu hayal ediyorum kaydirigubbakcemile3
hiii ozaman senin kesin kızın olacak :))) kaydirigubbakcemile3
O dudak çatlaması benim hamileliğimin başından beri var.Koruyucu stik kullanıyorum ben de napiym.
buna bakmıştım daha önce hastanenin anestezisti yapacak canım ben insanlar korkuyor ama ben epidural anesteziye güveniyorum sadece belinden alt tarafı anestezili olacağı için hemen bebeğimin göğsüme konulmasını istiyorum hatta bunu hayal ediyorum kaydirigubbakcemile3
biliyordum canım ama unutmuşum.. tekrar ezberlesem iyi olacak.. çok saol canım..
doğuma girmesi kesinleşen baba var mı ben eşime elimi tutucaksın diyorum oda beni kim tutucak diyor
walla ben kırmızı rujumu sürüp kocişe öpücükler yollayıp hizmet kalitesini artırıyorum :CüvCüv: aşkım portakal mı yesek mucuk aşkım çay mı içşek mucuk aşkım şu mucuk çok etkili walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?