2010 Ağustos Anneleri

canlar ben kaçayıııımmm... akşam evden girebilirsem girerim kendinize iyi bakın efeniimmm :))) hepinizi optmmm optmmmm opuyorumnanaktan

canım bize ilk günden beri yeni çocuk yapma çalışmasında bulunmak yasak o nedenle o öpücükler altın değerinde şu an sırnaşık şey

bak bir bunu sormadım evet kocişim yanımda olsun elimi o tutsun eminim o da çok ister ama aile büyüklerine biraz ters gelecektir bu durum bana ne bana ne kocişim olsun aynımda

ben diyorum yalnız benim çocuğum değil beraber yaptık o anda bana destek olman lazım beni yalnızmı bırakıcaksın diyorum içerde gelirimde düşer bayılırım diyor bilmiyorum artık napıcük o zaman bi gelsinde hayırlısıyla opuyorumnanaktan

ama şekerim dışarda beklemek daha stresli içerdeyken en azından olan biteni görecek

aslı çok soru soruyorum :kedi:ama doğumunu istanbulda nerede yapmayı düşünüyorsun?

aşkolsun çiğdemcim ya biz burada bu nedenle bulunmuyor muyuz tabi sorcaz ben bugün didem sayesinde bir sürü şey öğrendim ben medicana international düşünüyorum kısmetse sen nerdesin nereyi düşüyorsun şekerim

Ben gaziosmanpaşa tarafında oturuyorum.Özel gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum.Heralde doğumumu da orada yapıcam.Tek sebebi yakındaki en iyi hastane olması.Aklımı karıştıransa tek sorun anestezi uzmanlarına güvenebilir miyim? Medicana international dediğin hastane nerede semt olarak?

kuantum'a göre isim ile ilgili mail atmıştım hiç ilginizi çekmedi galiba.... Ben deftere yazdım onlarla ilgili isim oluşturuyorum, mevcut isimleri inceliyorum v.s. evde kendime meşgale çıkarttım.

Pamukselcimmm tatlım allah inşallah hayırlısını versin herşey gönlünce olsun canım üzme kendini. Öptüm

doğuma girmesi kesinleşen baba var mı ben eşime elimi tutucaksın diyorum oda beni kim tutucak diyor

Benimkisi kesinn...her halukarda sezaryen de olsa normal doğum da olsa, doğuma gireceğim diyor. Ben de bu kadar istekliysen neden olmasın diyorum. Hatta ben alamasam bile bebeği ilk onun almasını çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…