doğuma girmesi kesinleşen baba var mı ben eşime elimi tutucaksın diyorum oda beni kim tutucak diyor
doğuma girmesi kesinleşen baba var mı ben eşime elimi tutucaksın diyorum oda beni kim tutucak diyor
sen var ya seeeeennnnnn :kedi: valla ben de hiçbir atraksiyon yok... hizmet isteyene herhangi bir hizmet verme isteği de yok... :CüvCüv: ahh ahh hamile kalmadan önce vardı az da olsa ne güzel ciciler almıştım kendime onları da giyip kocama defile yapmak kısmet olmadı.. neyse başka türlü mutlu ettik o ayrı tabi :kedi: kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile
canlar ben kaçayıııımmm... akşam evden girebilirsem girerim kendinize iyi bakın efeniimmm :))) hepinizi optmmm optmmmm opuyorumnanaktan
canlar ben kaçayıııımmm... akşam evden girebilirsem girerim kendinize iyi bakın efeniimmm :))) hepinizi optmmm optmmmm opuyorumnanaktan
bak bir bunu sormadım evet kocişim yanımda olsun elimi o tutsun eminim o da çok ister ama aile büyüklerine biraz ters gelecektir bu durum bana ne bana ne kocişim olsun aynımda
ben diyorum yalnız benim çocuğum değil beraber yaptık o anda bana destek olman lazım beni yalnızmı bırakıcaksın diyorum içerde gelirimde düşer bayılırım diyor bilmiyorum artık napıcük o zaman bi gelsinde hayırlısıyla opuyorumnanaktan
kımseler yok galıba neyse bye..
kımseler yok galıba neyse bye..
aslı çok soru soruyorum :kedi:ama doğumunu istanbulda nerede yapmayı düşünüyorsun?
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar size opuyorumnanaktan
aşkolsun çiğdemcim ya biz burada bu nedenle bulunmuyor muyuz tabi sorcaz ben bugün didem sayesinde bir sürü şey öğrendim ben medicana international düşünüyorum kısmetse sen nerdesin nereyi düşüyorsun şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?