2010 Ağustos Anneleri

Ben biraz baktım canım ama daha sonra inceliycem bebişimin ismi de kesin gibi aslında

canım beylikdüzünde ben de yakındaki en güvenilir yer olduğu için seçtim anestezinin de başkanı hüseyin öz diye bir profösor zaten uzun yıllar zeynep kamilde kalmış o nedenle bana çok güvenilir olduğunu düşünüyorum

GELDİM VALLA CNM NASILSINIZ? NASIL BEBEİŞLER?

ya kıslar bişi dicim... benim dokrotum beni en spn gittiğimden 5 hafta sonra çağırdı sizce bu normal mi? ben 4 haftadır gitmedim bebeğimi görmeye ama 3. ayına kadar gitmemek normal mi sizce? bu arada madicana avcılara gidiyorum. ama çapaya gitmemi tavsiye ediyorular ben küçükçekmece de oturuyorum s:teytey::teytey::teytey:boshayallersmileiz ne diyorsunuz?

canımcım eğer endişelenecek bir sorunun yoksa zaten kontrollerin normali 4 haftada bir o nedenle hiç endişelenme çapayı sen bilirsin tabi ama uzak değil mi ben sırf yakın diye gidiyorum medicana internationale

merhabalaarr kıslaarr :))) ben evime geldiiimm :))

kociş yarım saat içerisinde gelir o zamana kadar sizinleyimm.. kimler var???

selam demetcim hoşgeldiiinnn ama çok çabuk gitmişssin olmas ki ... canım çok yakın oturuyoruz sanırım.. ben de sefaköyde oturuyorum :))) ben yenibosnaya gidiyorum Nisa'ya.. ama geçmişten okuduğum kadarı ile sen pek güvenmiyorsun nisaya benneyaptımki :))

bu arada kıslar canlar herşeyi de çok fazla araştırmamak lazım ne kadar çok bilirsen okadar çok şey arıyorsun altında.. bazen cahil kalmak en iyisi oluyor.. öylelerinin çocuklarına (sizinde çevrenizde mutlaka vardır ) hiçbişey olmuyor...

yani aslıcım, çiğdemcim beni sakın yanlış anlamayın ama bu kadar düşünmeyinn :) anestezi uzmanı vs.. bunlar çooook sonra düşünülmesi gereken şeyler :)) durun hele bir ilk ayların tadını çıkarıın demi ama :)))sositososito

neysee.. kimseler gook galiba.. yarın görüşmek üzere canlar optm hepinizi iyi akşamlar,,,

Bugün günün ilk günaydını benden olsun bakalım. Herkese günaydın. Benim gibi işte olanlara kolay gelsin, bu soğuk kış gününde sıcacık yataklarında mışıl uyuyan annelere de Allah rahatlık versin...

günaydın kıslarrr
güzel bir gün geçiririz hep birlikte inşallah:)

ozzyy cim sanada günaydın cnm nasılsın bu arada sana katılıyorum bu kış gününde üşüyerek geldim şu işe:) yatağım benden ayrılmak istemedi bende yatağımdan:))

günaydııın günaydıın günaydıınn kıslaarr :))

ben de çalışan annelere kolay gelsin demek istiyorum... bben de hiç ayrılmak istemedim yatağımdan ama saat kolumdan tutup zorla kaldırdı yahuu :) napalıımm

öle canım napalım sağlık olsunda:)
şunun şurasında çalışacağımız 4 aykaydirigubbakcemile2
sonrasında rahatız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…