kuantum'a göre isim ile ilgili mail atmıştım hiç ilginizi çekmedi galiba.... Ben deftere yazdım onlarla ilgili isim oluşturuyorum, mevcut isimleri inceliyorum v.s. evde kendime meşgale çıkarttım.
Pamukselcimmm tatlım allah inşallah hayırlısını versin herşey gönlünce olsun canım üzme kendini. Öptüm
Ben gaziosmanpaşa tarafında oturuyorum.Özel gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum.Heralde doğumumu da orada yapıcam.Tek sebebi yakındaki en iyi hastane olması.Aklımı karıştıransa tek sorun anestezi uzmanlarına güvenebilir miyim? Medicana international dediğin hastane nerede semt olarak?
kıslar kıslar gelemm miii
yanağızdan öpem miiii
gel canikom gel
kıslar kıslar gelemm miii
yanağızdan öpem miiii
GELDİM VALLA CNM NASILSINIZ? NASIL BEBEİŞLER?
ya kıslar bişi dicim... benim dokrotum beni en spn gittiğimden 5 hafta sonra çağırdı sizce bu normal mi? ben 4 haftadır gitmedim bebeğimi görmeye ama 3. ayına kadar gitmemek normal mi sizce? bu arada madicana avcılara gidiyorum. ama çapaya gitmemi tavsiye ediyorular ben küçükçekmece de oturuyorum s:teytey::teytey::teytey:boshayallersmileiz ne diyorsunuz?
GELDıM VALLA CNM NASILSINIZ? NASIL BEBEıŞLER?
ya kıslar bişi dicim... benim dokrotum beni en spn gittiğimden 5 hafta sonra çağırdı sizce bu normal mi? ben 4 haftadır gitmedim bebeğimi görmeye ama 3. ayına kadar gitmemek normal mi sizce? bu arada madicana avcılara gidiyorum. ama çapaya gitmemi tavsiye ediyorular ben küçükçekmece de oturuyorum s:teytey::teytey::teytey:boshayallersmileiz ne diyorsunuz?
karnım çoook ağrıyorrr
günaydııın günaydıın günaydıınn kıslaarr :))
ben de çalışan annelere kolay gelsin demek istiyorum... bben de hiç ayrılmak istemedim yatağımdan ama saat kolumdan tutup zorla kaldırdı yahuu:) napalıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?