2010 Ağustos Anneleri

günaydınnn güzel anneler tatlı bebişler :))
valla ben sabahın 6sında kalktım annemden bi şeler istemiştim onları yollamış otobüsle kocişi yolladım sabahın köründe kaybolur koli diye zavallım tam 1 buçuk saat otobüs bekledi suratı beş karış şu anda ama ben akşam yiyeceklerimi düşünüyorum inşallah midem bulanmaz:))

öle canım napalım sağlık olsunda:)
şunun şurasında çalışacağımız 4 aykaydirigubbakcemile2
sonrasında rahatız inşallah

ben de öyle diyorum canım :) dün isyan ettirdiler yine... eşime ben artık çalışmak istemiyorum yeter daralıyorum gelemiyorum diyorum o da aynı şeyi söyledi... az kaldı biraz daha sabredeceksin sonra zaten izne çıkacasın ondan sonrasını ozaman düşünürsün dedi.. ama ciddi bir şekilde düşünmeyi düşünüyorum... aslında çoook uzun yıllardır çalışmıyorum.. ama okadar genç yaşta başladım ki çalışmaya çok çabuk bıktımm.. çok yoruldum insanların kaprisleri ile uğraşmaktan mafoldumben

günaydın canım... inş. miden bulanmazsa rahaaat rahaatt yiyebilirsin.. ama canın istediyse midenin bulanacağını düşünmüyorum ben :)))

günaydınnnnnnnnnnnn, allaha şükür karnımın ağrısı geçti. Şimdi bebişimle kahvaltımızı yapıyoruz, teyzeleri de kalkmışlarrr güzel günler olsun hepimize. Bugün yine kar yağacakmış istanbulda akşama doğru başlayacakmış hayırlısı bakalım. Allah aç açıkta olanlara yardımcı olsun. Hepinizi öptüm

günaydın Ebrucumm :)) oohh yarasın afiyetler olsun bebeişinle sana :)) evet biz de öyle duyduk ama bakalım... Allahtan evim işime yakın ama yine de yağdığında eziyet oluyor...

günaydın canım
yersin merak etme bişey olmaz anneciğinin gönderdiklerini yarasın sana ve bebişine:))

evet canım inan bende zorla geliyorum şu işe ben 8 yıldır burdayım
18 yaşında okul bitince başladım ve artık çürüdüğümü düşünüyorum:))
ben ayrılınca geri dönmücem buraya 2 3 sene evde olucam inşallah sonrada daha düzgün bir iş bulucam inşallah:))

ayy ebru dün benimde çook karnım ağrıyordu birazda belim ağrıdı çok korktum sonra bi düşündüm ben 3 gündür tuvalete çıkmadım çözdüm sebebini sabaha karşı falan rahatladım aslında kayısı yemek lazım ama ben nefret ederim kuru kayısıdan. bana en iyi yeşil çay geliyor bitki çaylarıda zaralı diye içmek istemiyorum sonuçta poşet çay yapay bi şey.

günaydın ebrucum nasılsın
sevindim sancılarının geçmesine olmaz inşallah bi daha hiçbirimize:)

Kızlar ben 1991 yılından beri is hayatının icindeyim :) sadece 4 sene ara verdim sonra tekrar calıstım hep

ben 2.5 senedir çalışıyorum evlendikten 1 sene sonra başladım işe eşimlede aynı iş yerindeyiz o yüzden sıkıcı değil eğlenceli benim için bazen çok yoruluyorum ama olsun

Kızlar ben 1991 yılından beri is hayatının icindeyim :) sadece 4 sene ara verdim sonra tekrar calıstım hep

canım Allah kolaylık versinn... o yılda ben daha 3 yaşımdaydım :))) ben de 2004 den beri iş hayatındayım... yaklaşık 16 yaşımdan beri yaniii :)) ama sıkıldım artıkk ciddi ciddii

ben 2.5 senedir çalışıyorum evlendikten 1 sene sonra başladım işe eşimlede aynı iş yerindeyiz o yüzden sıkıcı değil eğlenceli benim için bazen çok yoruluyorum ama olsun

eminim güzeldir :)) özellikle işe beraber gidip gelmek :)) en güzeli bu olsa gerek biz eşimle çoook uzak mesafelerde çalışıyoruz :))

günaydıın canımm :)) hoşgeldiiiinn :)) biz iyiyiz asıl sen nasılsın? yine goktun kaç gündür... ya da biz denk gelmiyorduk :)))

Hoş buldum hayatım.Evet canım yoktum.Annemlerdeyiz kaç gündür.Kardeşimin sınavları var bilgisayarı o kullanıyor ben mani olmadım ona...O yüzden gelemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…