öle canım napalım sağlık olsunda:)
şunun şurasında çalışacağımız 4 aykaydirigubbakcemile2
sonrasında rahatız inşallah
günaydınnn güzel anneler tatlı bebişler :))
valla ben sabahın 6sında kalktım annemden bi şeler istemiştim onları yollamış otobüsle kocişi yolladım sabahın köründe kaybolur koli diye zavallım tam 1 buçuk saat otobüs bekledi suratı beş karış şu anda ama ben akşam yiyeceklerimi düşünüyorum inşallah midem bulanmaz:))
günaydınnnnnnnnnnnn, allaha şükür karnımın ağrısı geçti. Şimdi bebişimle kahvaltımızı yapıyoruz, teyzeleri de kalkmışlarrr güzel günler olsun hepimize. Bugün yine kar yağacakmış istanbulda akşama doğru başlayacakmış hayırlısı bakalım. Allah aç açıkta olanlara yardımcı olsun. Hepinizi öptüm
günaydınnn güzel anneler tatlı bebişler :))
valla ben sabahın 6sında kalktım annemden bi şeler istemiştim onları yollamış otobüsle kocişi yolladım sabahın köründe kaybolur koli diye zavallım tam 1 buçuk saat otobüs bekledi suratı beş karış şu anda ama ben akşam yiyeceklerimi düşünüyorum inşallah midem bulanmaz:))
ben de öyle diyorum canım :) dün isyan ettirdiler yine... eşime ben artık çalışmak istemiyorum yeter daralıyorum gelemiyorum diyorum o da aynı şeyi söyledi... az kaldı biraz daha sabredeceksin sonra zaten izne çıkacasın ondan sonrasını ozaman düşünürsün dedi.. ama ciddi bir şekilde düşünmeyi düşünüyorum... aslında çoook uzun yıllardır çalışmıyorum.. ama okadar genç yaşta başladım ki çalışmaya çok çabuk bıktımm.. çok yoruldum insanların kaprisleri ile uğraşmaktan mafoldumben
günaydınnnnnnnnnnnn, allaha şükür karnımın ağrısı geçti. Şimdi bebişimle kahvaltımızı yapıyoruz, teyzeleri de kalkmışlarrr güzel günler olsun hepimize. Bugün yine kar yağacakmış istanbulda akşama doğru başlayacakmış hayırlısı bakalım. Allah aç açıkta olanlara yardımcı olsun. Hepinizi öptüm
Kızlar ben 1991 yılından beri is hayatının icindeyim :) sadece 4 sene ara verdim sonra tekrar calıstım hep
ben 2.5 senedir çalışıyorum evlendikten 1 sene sonra başladım işe eşimlede aynı iş yerindeyiz o yüzden sıkıcı değil eğlenceli benim için bazen çok yoruluyorum ama olsun
Günaydın kızlarr ..nasılsınızz?
eee kızlar daha daha nasılsınız? aranızda çirkinleşeniz var mı :))))
Günaydın kızlarr ..nasılsınızz?
Kızlar bebeginin kıpırtılarını hisseden var mı?
günaydıın canımm :)) hoşgeldiiiinn :)) biz iyiyiz asıl sen nasılsın? yine goktun kaç gündür... ya da biz denk gelmiyorduk :)))
Kızlar bebeginin kıpırtılarını hisseden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?