Günaydın arkadaşlar. Keyfiniz bol olsun.
Biz gidip kahvaltımızı edelim.
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
drgünay bi kız bi erkek olursa tam süper olur ama aynı zamanda yorucuda birbirlerini azdırıp yaramazlık yapıyorlar çünkü bi arkadaşımızın bi kız bi erkek ikizleri var ordan biliyorum:)
beni de beni deee... hatta geçen gün bir şey aldım kasaya kadar gittim.. ama geri döndüm sonra :)) ben istiyorum ki erkekse erkek için olan şeylerden alayım renkli resimli.. kızsada renkli renkli pembe pembe şeylerden alayım ama bilmeyince zor oluyor seçim yapmak :))
1 ay daha beklicem gibi geliyor bana.. hayırlısı artık :))
ne güzel canım cinsiyet öğreneceksin demek
hayırlısı bakalım
bende 11 şubatta 2 li test için gidicem acaba o zaman öğrenirmiyim ki cinsiyetini:))
birde bende bu vitamin şişkinlik yapıyor midem o kadar şişki sanki bi kuzu yemişim:)
gibi oluyor:)
bende hiç bir şey almadım bebişime annem sıkı sıkı tembihliyor 3 ay olmadan alma diye ama bende cinsiyeti öğrenmeden almayı düşünmüyorum zaten allah nasip ederse 6 hafta sonra kesinleşicek cinsiyetimiz gerçi bize kızımız olucak gibi geliyor ama etrafımdaki herkes oğlun olucak diyor anlamadım
Dün hamile olan bir arkadaşım benimle bir şey paylaştı kızlar bilmiyorum biliyorsunuzdur ya değil.1 bardak sütün içine 20 qr gibi ıdrar koyub kaynatıyorsunuz.Eğer süte bir şey olmuyorsa oğlun olucakmış eğer çürürse kız olucakmış...
Ben düşünüyorum ki bende ikiz biri kız biri erkek olursa ne olucak...Ama bende çürümedi.Yani doğru olursa erkek bebeklerim geliyormuş ...
Canım benim bir arkadaş da 11 haftada öğrenmişti.Belki de öğrenirsin canım.Benimm de test günüm 10 şubat bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinn..
Dün hamile olan bir arkadaşım benimle bir şey paylaştı kızlar bilmiyorum biliyorsunuzdur ya değil.1 bardak sütün içine 20 qr gibi ıdrar koyub kaynatıyorsunuz.Eğer süte bir şey olmuyorsa oğlun olucakmış eğer çürürse kız olucakmış...
Ben düşünüyorum ki bende ikiz biri kız biri erkek olursa ne olucak...Ama bende çürümedi.Yani doğru olursa erkek bebeklerim geliyormuş ...
süte idrar koyup kaynatıyorlar mı ilk defa duydum bana kayınvalidem bi şeler yaptı kızın olucak dedi:))
kafama ben görmeden tuz dökmüş bende dudağıma dokunmuşum burnumu dokunsam oğlan dudağıma dokunduğum için kız
sonra eline noldu dedi bende elimin içini gösterdim kızın olucak dedi dışını gösterseydim oğlum olucakmış:))
kayınvalidm kız istiyorda:)))
Hadi canım yaptın mı gerçekten bunu???
Kızlar bence deneyin ya.Bakalım kimde ne çıkıcak.Doğru olucakmı falan hadiiiiiiiiiiiiii
ya arkadaşlar şu işi bir cinsiyeti belli olan arkadaşlardan istesek :)) onlar bir denese tutuyorsa hepimiz yapalım :)))
Süper fikir bence...Bunu bana söğleyen arkadaşım şu an 17 haftalıkk onda tutmuş.Ama buradakı arkadaşlardan cinsiyeti çıkan varsa yaparsa süperr olur..
Süper fikir bence...Bunu bana söğleyen arkadaşım şu an 17 haftalıkk onda tutmuş.Ama buradakı arkadaşlardan cinsiyeti çıkan varsa yaparsa süperr olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?