2010 Ağustos Anneleri

bende hiç bir şey almadım bebişime annem sıkı sıkı tembihliyor 3 ay olmadan alma diye ama bende cinsiyeti öğrenmeden almayı düşünmüyorum zaten allah nasip ederse 6 hafta sonra kesinleşicek cinsiyetimiz gerçi bize kızımız olucak gibi geliyor ama etrafımdaki herkes oğlun olucak diyor anlamadım

drgünay bi kız bi erkek olursa tam süper olur ama aynı zamanda yorucuda birbirlerini azdırıp yaramazlık yapıyorlar çünkü bi arkadaşımızın bi kız bi erkek ikizleri var ordan biliyorum:)

Evet hayatım bence de öğle olucak.Ama yardım eder artık anneanneleri babaanneleriii..

Sağ salim gelsin annesiii.Alırız zamanımız bol ne de olsaa..

Canım benim bir arkadaş da 11 haftada öğrenmişti.Belki de öğrenirsin canım.Benimm de test günüm 10 şubat bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinn..

Dün hamile olan bir arkadaşım benimle bir şey paylaştı kızlar bilmiyorum biliyorsunuzdur ya değil.1 bardak sütün içine 20 qr gibi ıdrar koyub kaynatıyorsunuz.Eğer süte bir şey olmuyorsa oğlun olucakmış eğer çürürse kız olucakmış...
Ben düşünüyorum ki bende ikiz biri kız biri erkek olursa ne olucak ...Ama bende çürümedi.Yani doğru olursa erkek bebeklerim geliyormuş ...

Hadi canım yaptın mı gerçekten bunu???

süte idrar koyup kaynatıyorlar mı ilk defa duydum bana kayınvalidem bi şeler yaptı kızın olucak dedi:))
kafama ben görmeden tuz dökmüş bende dudağıma dokunmuşum burnumu dokunsam oğlan dudağıma dokunduğum için kız
sonra eline noldu dedi bende elimin içini gösterdim kızın olucak dedi dışını gösterseydim oğlum olucakmış:))
kayınvalidm kız istiyorda:)))

Canım benim bir arkadaş da 11 haftada öğrenmişti.Belki de öğrenirsin canım.Benimm de test günüm 10 şubat bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinn..

bende haftaya gittiğimde 12.hafta olucak zaten herhalde öğreniriz :))
bakalım hayırlısı canım

vay be ne ilginç şeyler var:))
denesekmi acabaaa:kedi::kedi:

ayyy biri de bana yapsa ya böyle şeyler :)) öleceğum merakımdan :))) süt işini ilk defa duydum denesem mi acaba ben de :)))

söyle kocişine sana çaktırmadan yapsın kafana tuz döksün bakalım dudağını mı burnunu mu elliyiceksin bunu kayınvalideme söyleyen kadın ultrasyona bile gerek yok kesin çıkıyor demiş:)))

ya arkadaşlar şu işi bir cinsiyeti belli olan arkadaşlardan istesek :)) onlar bir denese tutuyorsa hepimiz yapalım :)))

Süper fikir bence...Bunu bana söğleyen arkadaşım şu an 17 haftalıkk onda tutmuş.Ama buradakı arkadaşlardan cinsiyeti çıkan varsa yaparsa süperr olur..

Süper fikir bence...Bunu bana söğleyen arkadaşım şu an 17 haftalıkk onda tutmuş.Ama buradakı arkadaşlardan cinsiyeti çıkan varsa yaparsa süperr olur..

serdemm, hallisna, dorukk, aylinda ve bir kaç arkadaşımızın daha belli oldu cinsiyetleri onlardan rica edelim baksınlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…