kıslaar yaa koskoca 3 ay böyle bulanmadııı.. şimdi midem bulanıyorr havasızlıktan mıdır nedir anlamıyorum ki ama fenayım yani şuan ooff anaamm
aynen cnm bendee mıde bulantıları bas agıları ılk zmnlar daha ıyıydımm sonradan sonraya noldu anlamadım..yoksa nazarmı degdı?umarım gecıcıdır riskli dönemi atlattık keyfını cıkarın dıyor nette ama tam tersı oluyor :)) bilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
canım aynı şeyi annemde söyledi... nazar mı değiyor acaba diye.. sorana iyiyim deme diyor.. herkeste ne varsa bende de var de geçsin diyor .. iyiyim diye diye kendin ettin diyor :)))
Soho senınle aramızda tam 1 hafta war oylemı :))) 2 lı test yaptrdınmı senn yazındsa gecmıs sayflarda kusara bakma yetısemıyorum hıza cok yazılıyor :)) yınede takıp etmeye calşıyorumm. ben 11 şubatta gıdıcem bakalımm cınsyetınıde merak edıyorummm off heycanlandım daha 9 gun war yaaaaaaa
ben geldim kıslar. keşke yemek yemeseydim resmen takıldı sanki boğazımda ayy ben yemek yemeyi çok severdim şimdi yemek yemek işkence resmen ya yemek için yiyorum.
Kızlar merhabalar hepinize süper bir gün diliyorum..bizim bugün doktor kontrolümüz var ..bize dua edin herşey güzel olsun lütfeennnnn....
Kızlar merhabalar hepinize süper bir gün diliyorum..bizim bugün doktor kontrolümüz var ..bize dua edin herşey güzel olsun lütfeennnnn....
hoşgeldiin Pınarcııımm :))) Allah yardımcın olsun mutlu mutlu sağlıcakla gör inş. ... dün akşam buradaki tüm anne adayları için dua ettim ben..
Canımmmm çokkkkk teşekkür ederim...inşallahhhhhİyi haberler ve bebeğini görmenin mutluluğuyla dönersin umarım.:)
sağol canım Allah kabul etsin inş....a.s.
birinci sayfada bizim senle doğum tarihimiz 8 ağustos gözüküyor ama takviminde geridesin neden cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?