2010 Ağustos Anneleri

kıslaar yaa koskoca 3 ay böyle bulanmadııı.. şimdi midem bulanıyorr havasızlıktan mıdır nedir anlamıyorum ki ama fenayım yani şuan ooff anaamm

aynen cnm bendee mıde bulantıları bas agıları ılk zmnlar daha ıyıydımm sonradan sonraya noldu anlamadım..yoksa nazarmı degdı?umarım gecıcıdır riskli dönemi atlattık keyfını cıkarın dıyor nette ama tam tersı oluyor :)) bilmiyorumkismile

canım aynı şeyi annemde söyledi... nazar mı değiyor acaba diye.. sorana iyiyim deme diyor.. herkeste ne varsa bende de var de geçsin diyor .. iyiyim diye diye kendin ettin diyor :)))

bende geldim kıslar
yemek yedim ama fena oldum azcık yesemde hemen şişiyorum
bugünde bir baş ağrısı sormayın hapta içemiyoruz off ya inşallah hepimizin ağrıları hemencecik geçer:Saruboceq:

canım aynı şeyi annemde söyledi... nazar mı değiyor acaba diye.. sorana iyiyim deme diyor.. herkeste ne varsa bende de var de geçsin diyor .. iyiyim diye diye kendin ettin diyor :)))

ayy ne bılyım yaaa anlamadım helekı 4 gun sıddetlı baş agırı mıde bulantıısı tansıonum dusuk cıktı gozum kararıyoru basım donuyordu hıc bunları yasamamsıtım hamıle oldugumdan berı. bugun çok şükür daha ıyıyım.. bız herkesı ıyı nıyetlı sanıyoruz ama demekkı olmayanlar warmıs ıyıyknde kotuyum denmezz kı :)) neyse geçici oldgunu dunsuyorum bnnn rahatlıyorumm.

Soho senınle aramızda tam 1 hafta war oylemı :))) 2 lı test yaptrdınmı senn yazındsa gecmıs sayflarda kusara bakma yetısemıyorum hıza cok yazılıyor :)) yınede takıp etmeye calşıyorumm. ben 11 şubatta gıdıcem bakalımm cınsyetınıde merak edıyorummm off heycanlandım daha 9 gun war yaaaaaaa

evet canım seninle aramızda hemen hemen 1 hafta var aslında bugün beni 13+1 olmam lazım emme neden çizelge pek doğru gitmiyor :)))

ayy o heyecan çok zor biliyorum.. ben geçen hafta yaptırdım ikili testi çok şükür sonucumuz iyiydi.. seninde güzel çıkar inş. canım.. çok strese sokma kendini emi :))

ben geldim kıslar. keşke yemek yemeseydim resmen takıldı sanki boğazımda ayy ben yemek yemeyi çok severdim şimdi yemek yemek işkence resmen ya yemek için yiyorum.

ben geldim kıslar. keşke yemek yemeseydim resmen takıldı sanki boğazımda ayy ben yemek yemeyi çok severdim şimdi yemek yemek işkence resmen ya yemek için yiyorum.

geçen akşam resmen ağladım yemek yemek istiyorum diye ana yemek yiyemiyorum çorba makarna hep... yemeklere ekmek banmak istiyorum sebze yemek istiyorum ama yicem inş. az kaldı geçicek akannehir

Kızlar merhabalar hepinize süper bir gün diliyorum..bizim bugün doktor kontrolümüz var ..bize dua edin herşey güzel olsun lütfeennnnn....

hoşgeldiin Pınarcııımm :))) Allah yardımcın olsun mutlu mutlu sağlıcakla gör inş. ... dün akşam buradaki tüm anne adayları için dua ettim ben..

hoşgeldiin Pınarcııımm :))) Allah yardımcın olsun mutlu mutlu sağlıcakla gör inş. ... dün akşam buradaki tüm anne adayları için dua ettim ben..

sağol canım Allah kabul etsin inş....a.s.

birinci sayfada bizim senle doğum tarihimiz 8 ağustos gözüküyor ama takviminde geridesin neden cnm

Angel , Soho, Missgrafik çokkkkkkk teşekkürler kızlar..Bal böcüğüm allah dualarını kabul etsin inşallah..bende hep anne olmak için yanıp tutuşan kişilerin karnına bir an önce düşürsün onlarda bizim bu tattığımız duyguları tatsın diye dua ediyorum..kızlar biliyor musunuz biz hala bir çok kişiye hamile olduğumu söylemedik..ve inanır mısınız söylemekte istemiyorum nazar falan değer diye :))

bayanlar merhabaolumunekankayizsmile hepimizin günü dünden daha güzel olur inşallah bebişlerimizle beraber:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…