2010 Ağustos Anneleri

Kızlar ben tam olarak oynama degil ama zaman zaman sol tarafımda segirmeler hissediyorum gibi cok yakında tamamen hissedicem gibi geliyor :)

kıslaar yaa koskoca 3 ay böyle bulanmadııı.. şimdi midem bulanıyorr havasızlıktan mıdır nedir anlamıyorum ki ama fenayım yani şuan ooff anaamm

Benim de bugün başım ağrıyo kızlar. Yatana kadar da geçmez bu biliyorum. Nasıl geçer bugün bilmem. ışler de çok, denetçiler burda offffffffffffffffffffffffffffffffffffff...

benimde bir midem ağrıdı anlatamam ne yaptıysam faydası yok çok ağrıyor.
soho ne durumdasın biraz hava al bence

benimde bir midem ağrıdı anlatamam ne yaptıysam faydası yok çok ağrıyor.
soho ne durumdasın biraz hava al bence

fenayım hala yaww... nefes alamıyorum sankiimm mafoldumben cnm dışarıda çıkamıyorum ki hava buzzz buuzzz ... kalktım biraz dolaştım iyi geldi birazcık ama o hareketlilik devam ediyor...

Benim de bugün başım ağrıyo kızlar. Yatana kadar da geçmez bu biliyorum. Nasıl geçer bugün bilmem. İşler de çok, denetçiler burda offffffffffffffffffffffffffffffffffffff...

ayy canım Allah kolaylık versin valla.. zorr... ilaç yutamamak ne kadar kötü bişeymiş yahuu

bakın ne buldum:))
Meğer bebekler acıktığında başka, yorulduğunda başka türlü ağlıyorlarmış..

Acı çektiğinde; keskin bir feryat, nefes almadan devam eden kısa periyod bir çığlık, içe doğru çekilerek ağlama.
-Acıktığında; düşen ve yükselen ses tonuyla kısa ağlama. Bebekler parmaklarını emer, yanaklarına vurur, annesi tarafından kucağa alınıncaya kadar bu ağlamasını kesmez.
-Yorulduğunda; uykusu geldiği zaman yumuşak şekilde, tıpkı şarkı söyler gibi ritmik bir şekilde ağlar.
-Sıkıldığında; yankı yapan bir ses tonu. Bu durumda ağlamasını kucağa alınıncaya kadar kesmez.
-Rahatsız olduğunda; huysuz ve aksi bir ses tonu. Bu ağlama türünde bebeğin altını ıslattığı, üşüdüğü, terlediği mesajları alınabilir.

ayy ben onlarıı yirim yirriiimmm.. ilk günler sesleri biraz kulak tırmalıyor ama sonraları ağlamaları bile güzel... oyy annem benim olsada sevsem yahuu :)))

bir de ben de bi yerde okumuştum... anne zaten her ağlamanın şeklini içgüdüsel olarak algılar ve bebeğe ona göre davranırmış.. Allahın lütfuna bakar mısınız? :)

:)))
ay ne güzel ya
bizim üst katta yeni bir bebek var 1 aylık falan tam yatıyoruz bi basıyor feryadı diyorum kocişe ağlıyor benim bıdık:))
çok seviyorum onu ki hiç görmedim yani:kedi:
normalde olsa batar o ağlamasa sesi ama şimdi o güzel geliyorki bi an önce bebeğim olsun istiyorum yanıma gelsin gülsün ağlasın sağlıkla inşallahopuyorumnanaktan

kızlar herkese selam, uzun zamandır yazmıyordum izmire ailemin yanına gittim.. aramıza yeni arkadaşlar katılmışş kocamann bi aile olmuşuz.. geçmişi okuyamıcam nerdeyse 1 aydır yazmıyorum zor olucak.. cinsiyetler belli olmaya başlamışş.. en çok erkek olur gidiyoduk bakalım tahminler nasıl olucak.. benimde 8 şubatta 2 li test var.. 12 haftalık olucazz.. cinsiyet belli olur mu ki?

hoşgeldin canımmm :)) hiç aklıma gelmedi ailenin yanına gittiğin.. geçen gün konuştuk seni :))) hoşgeldiin ii ettin cnm...

valla cinsiyet meselsi şans :)) her 2li test yaptıran göremiyor ne yazık ki am abelki sen de şanslısındır ve öğrenebilirsin cnm :))

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım
bugün hava çok kötü yaa halbuki dünkü hava çok güzeldi
bizim sanki biraz nezle olmuşuz üşüttükmü acaba nee evden dışarıçıktımızda yok nerde üşüttüysem bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…