günaydın canım hoşgeldin
bizler iyiyiz sen nasılsınopuyorumnanaktan
Hoş bulduk canımmm..İyi olmanıza sevindim canım..Biz de iyiyiz teyzesii.Gaz sorunumuz var o da progesteron iğnesinden kaynaklanıyor bence.Gaz sorunumuz olduğu için kasıkta ağrılarımız da oluyor.10 şubatta cinsiyet öğrenmeye gidicezz..
bende hissetmedim ama eşim dinleyip su sesi geliyor diyor:)))
bana sende dinlesenede dedi ama fizik kurallarına aykırı kulağımı göbeğime götürmem:)))
kızlar bu arada benim hiç bi pantalonum olmuyor tek bitane var olan 2 haftadır onunla işe geliyorum hamile pantolanu için erken gibi geldi sizde durum nedir?
Hoş bulduk canımmm..İyi olmanıza sevindim canım..Biz de iyiyiz teyzesii.Gaz sorunumuz var o da progesteron iğnesinden kaynaklanıyor bence.Gaz sorunumuz olduğu için kasıkta ağrılarımız da oluyor.10 şubatta cinsiyet öğrenmeye gidicezz..
canıımm onlar zaten ayarlanabilir pantolonlar al şimdiden karnın büyüdükçe açarsın... ben LCW den aldım 35TL :)) hem de müthiş rahat :) erkeni geçi yok ki normal düğmeli veya fermuarlı alacağına geniş geniş bişi alacaksın
ah canım lcw ye girdim dergide görmüştüm olduğunu ama bulamadım normal kumaş pantolanmu lcw de olan hafta sonu baktım ama bulamadım büyük lcw ye gideyim en iyisi
hii gerçekten miiii?? hani belki öğreniriz demedin arkadaşlar gibi öğrenmeye gidicez dedin? doktorun kesin söylerim dedi mi? :)) yaa bir benim doktor göremedi bişey sinir oldum yahuuu :)))
Bilmem canım belkigörürüz 10 şubat aylık muayenemiz var ikili tarama testi falan..Geçen sefer doktorum bak biri kız biri erkek olucak dedi ve güldü.Bak ben yanılmam ha demişti.İnşallah öğle olur.Ama ne olur olsun sağlıklı olsunlar teyzelerii dimi..opuyorumnanaktan
canıımm onlar zaten ayarlanabilir pantolonlar al şimdiden karnın büyüdükçe açarsın... ben LCW den aldım 35TL :)) hem de müthiş rahat :) erkeni geçi yok ki normal düğmeli veya fermuarlı alacağına geniş geniş bişi alacaksın
tek temennimiz o annesi... herşeyden önce sağlıklı olmaları :Saruboceq:
bende hissetmedim ama eşim dinleyip su sesi geliyor diyor:)))
bana sende dinlesenede dedi ama fizik kurallarına aykırı kulağımı göbeğime götürmem:)))
kızlar bu arada benim hiç bi pantalonum olmuyor tek bitane var olan 2 haftadır onunla işe geliyorum hamile pantolanu için erken gibi geldi sizde durum nedir?
Evet canımmmm..Şimdiden bebek için bir şey almaya korkuyorum..Ama dışarı çıktığımda hep bebiş mağazaları beni kendine çekiyor..
Bilmem canım belkigörürüz 10 şubat aylık muayenemiz var ikili tarama testi falan..Geçen sefer doktorum bak biri kız biri erkek olucak dedi ve güldü.Bak ben yanılmam ha demişti.İnşallah öğle olur.Ama ne olur olsun sağlıklı olsunlar teyzelerii dimi..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?