2010 Ağustos Anneleri

günaydın canım hoşgeldin
bizler iyiyiz sen nasılsınopuyorumnanaktan

Hoş bulduk canımmm..İyi olmanıza sevindim canım..Biz de iyiyiz teyzesii.Gaz sorunumuz var o da progesteron iğnesinden kaynaklanıyor bence.Gaz sorunumuz olduğu için kasıkta ağrılarımız da oluyor.10 şubatta cinsiyet öğrenmeye gidicezz..

bende hissetmedim ama eşim dinleyip su sesi geliyor diyor:)))
bana sende dinlesenede dedi ama fizik kurallarına aykırı kulağımı göbeğime götürmem:)))
kızlar bu arada benim hiç bi pantalonum olmuyor tek bitane var olan 2 haftadır onunla işe geliyorum hamile pantolanu için erken gibi geldi sizde durum nedir?

hii gerçekten miiii?? hani belki öğreniriz demedin arkadaşlar gibi öğrenmeye gidicez dedin? doktorun kesin söylerim dedi mi? :)) yaa bir benim doktor göremedi bişey sinir oldum yahuuu :)))

canıımm onlar zaten ayarlanabilir pantolonlar al şimdiden karnın büyüdükçe açarsın... ben LCW den aldım 35TL :)) hem de müthiş rahat :) erkeni geçi yok ki normal düğmeli veya fermuarlı alacağına geniş geniş bişi alacaksın

ah canım lcw ye girdim dergide görmüştüm olduğunu ama bulamadım normal kumaş pantolanmu lcw de olan hafta sonu baktım ama bulamadım büyük lcw ye gideyim en iyisi

ne güzel canım cinsiyet öğreneceksin demek
hayırlısı bakalım
bende 11 şubatta 2 li test için gidicem acaba o zaman öğrenirmiyim ki cinsiyetini:))
birde bende bu vitamin şişkinlik yapıyor midem o kadar şişki sanki bi kuzu yemişim:)
gibi oluyor:)

tabi bu arada çok iyi bişey beklemeyin kızlar.. ben aldım ama biraz pot duruyor ne bilim beli tam olmuyor sanki ama zaten kısa ve dar şeyler giymediğim için o kısımlar görünmüyor.. o yüzden aldım :)))

ah canım lcw ye girdim dergide görmüştüm olduğunu ama bulamadım normal kumaş pantolanmu lcw de olan hafta sonu baktım ama bulamadım büyük lcw ye gideyim en iyisi

evet canım normaldir hamil ereyonu her lcw de yok.. hoş hamile reyonu dediğimde sırf böle pantolonlar ve bikaç tane bol badiyi hamile reyonu diye söylüyorlar tek işe yarar kısmı pantolonlar

hii gerçekten miiii?? hani belki öğreniriz demedin arkadaşlar gibi öğrenmeye gidicez dedin? doktorun kesin söylerim dedi mi? :)) yaa bir benim doktor göremedi bişey sinir oldum yahuuu :)))

Bilmem canım belki görürüz 10 şubat aylık muayenemiz var ikili tarama testi falan..Geçen sefer doktorum bak biri kız biri erkek olucak dedi ve güldü.Bak ben yanılmam ha demişti.İnşallah öğle olur.Ama ne olur olsun sağlıklı olsunlar teyzelerii dimi..opuyorumnanaktan

tek temennimiz o annesi... herşeyden önce sağlıklı olmaları :Saruboceq:

türkiye genelinde sadece 50 mağazada olacakmış ben o yüzden bulamamışım demek:)
bizim 2 li testimize daha 12 gün varr

Ben geçen aydan giyiniyorum hamile pontolonu canım.İstanbuldan Cevahir iş merkezinin birinci katında gebe mağazası var oradan aldım 120 TL ye..kot.Ayarlana bilir hem de kaliteli gebeliğin sonuna kadar giye bilirsin..

drgünay bi kız bi erkek olursa tam süper olur ama aynı zamanda yorucuda birbirlerini azdırıp yaramazlık yapıyorlar çünkü bi arkadaşımızın bi kız bi erkek ikizleri var ordan biliyorum:)

:)))
benim pantolonlar oluyor ama 15 güne zotlucağa benzer :))
bende sonuna kadar kullanıcam şansımı en son alıcam galiba 1 aya kadar alışverişe çıkmam gerekicekopuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar. Keyfiniz bol olsun.
Biz gidip kahvaltımızı edelim.
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

Evet canımmmm..Şimdiden bebek için bir şey almaya korkuyorum..Ama dışarı çıktığımda hep bebiş mağazaları beni kendine çekiyor..

beni de beni deee... hatta geçen gün bir şey aldım kasaya kadar gittim.. ama geri döndüm sonra :)) ben istiyorum ki erkekse erkek için olan şeylerden alayım renkli resimli.. kızsada renkli renkli pembe pembe şeylerden alayım ama bilmeyince zor oluyor seçim yapmak :))

1 ay daha beklicem gibi geliyor bana.. hayırlısı artık :))

evet canım en önemlisi sağlıklı olmaları Allah ım ne verirse hayırlısını verir zaten:Saruboceq:
bence benim de oğlum olcak içime öle doğuyor ama bakalım inşallah öğreniriz haftaya

Ben önce hamile pantolonu olmayan 40 beden kadife bi pantolon aldım. Normalde 38 giyiyorum. Çalışınca maalesef tek pantolonla olmuyo. Sonrasında 2 kot, 1 tane de siyah kumaş hamile pantolunu aldım. Süper rahatlar anlatamam. Hele kumaş olanın karnıma gelen penye yerinin bitimine bi de küçük kemer koymuşlar demezsin ki hamile pantolunu. Çok şanslıyız bizler kızlar. Eskiden böööööööööle şeyler mi vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…