bence de değiştir canım... testini de en kısa zamanda yaptırabilirsin inş. sinir stress yapma.. değiştireceksin olacak bitecek...
kızlar bu arada eylül annelerine uğradım.. bir çocuğu 7 haftalık hamile... onlara ilk 3 ay yediklerimizin bebeğe bir yararı veya zararı omadığını bebeği etkilemediğini söyledim ama sanırım yanlış cümleler seçmişimneredeyse döveceklerdi beni hiii :) korktuumm eyvahedigeldismile şey düşünüyorlardı benim satım bu ama dr un verdiği tarih bu ben neden geriden geliyorum diyordu biri .. bir diğeri de yorum yazmış arkadaşım bana süt içmelisin dedi içmeye çalışıyorum diye ben de demek istedim ki sen fazla süt içiyorsun diye onun gelişimi hızlanmaz az yiyorsun diye de durmaz ama keşke paylaşmasaydımm daha da kimseyle düşüncelerimi paylaşmayı düşünmüyorum.. bizim topikimiz dışında anaamm :S:S
haklısın cnm...
ben eylül anneleri toppiğinden ..soho çok ayıp etmişsin bizi yanlış anlayan sensin galiba..aşkolsun yani....bide buraya gelip dedikodu yapıyorsun....biz sana ne dedik ki....seni neden dövelim ..hiç hoş değil gelip bizim için böyle şeyler yazman.....
sana kaba saba birşey demedik kendi toppiğimizdede başka toppiklerdede düşüncelerimizi paylaşıyoruz yada ters bişi olduğunda birbirimizi uyarıyoruz yada herkez kendi düşüncesini söylüyor ama sen lafları kendine hakaret falanmı algıladın..yanlış anlamışsın arkadaşım.bilmiyorumkismile
Sevgili Mopsy ve Bal böcüğüm Sohocum lütfen uzatmayın kızlar..hepimiz hamişiz hepimiz biraz hassasız o yüzden şimdi kapatalım bu mevzuyu artık ...
merhaba canım, boşver takma ülkesi farketmiyor burda da çoğu arkadaş dr değiştirmek zorunda kaldı. Tanıdıklarınız varsa bir sor istersen tavsiyeyle gitmek de iyi oluyor... Sen de cetvel eklesene...
haklısın galıba canım.hemen deneyeyım inşallah bu sefer yapabilirim cetveli.
ben yokken neler neler kaynatmışsınız siz böyle. şimdi çok 2 li test lafı geçmiş 2 li test stresi bastı
kızlar bu arada valla biz ilk kalp atışlarını gördüğümüz gün eşim kelkitteki kel kargaya söyledi ne kadar yapma etme desem bile yolda gördüklerine bile söylüyor:))
ay bu arada soho yu üzmeyin. ee seninde ne işin var iki canlı halinle başka yerlerde geziyorsun otur oturduğun yerde:))
Ya kızlar size de oluyor mu geceleri ben uyuyacak rahat bir pozisyon bulamıyorum..sağ dönsem karnımda bir rahatsızlık oluyor sola yatsam kaç saat yatabilirimki en sonunda bütün vücudum uyuşuyor..düz yatınca karnım geriliyor..yani dön sağ dön sola sabahı ediyorum..yani 3 ayda böyleysem 8-9 aylıkken ne olacam beennnnnnnn bilmiyorumkismile
ay bende burada oturduğum yerde çokkkk güldüm valla ....kaydirigubbakcemile3kelkitteki kel karga ne kız hiç böle bişi duymamıştımm :roflol: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?