2010 Ağustos Anneleri

ben eylül anneleri toppiğinden ..soho çok ayıp etmişsin bizi yanlış anlayan sensin galiba..aşkolsun yani....bide buraya gelip dedikodu yapıyorsun....biz sana ne dedik ki....seni neden dövelim ..hiç hoş değil gelip bizim için böyle şeyler yazman.....
sana kaba saba birşey demedik kendi toppiğimizdede başka toppiklerdede düşüncelerimizi paylaşıyoruz yada ters bişi olduğunda birbirimizi uyarıyoruz yada herkez kendi düşüncesini söylüyor ama sen lafları kendine hakaret falanmı algıladın..yanlış anlamışsın arkadaşım.bilmiyorumkismile

hayır mopsycim.. tabii ki hakaret olarak algılamadım.. sizin tarafada yazdım... kusura bakmayın lütfen bir daha asla bir paylaşımda bulunmam... ben tabii ki çok tecrübeli değilim.. belki sizler benden daha tecrübelisiniz.. ama biz hiçbir zaman bize başka forumlardan gelip yorum yapan kişilere bu kadar uzak soğuk davranmadık o yüzden korktum şahsen.. fikirlerimi açıklamaktan pişmanlık duydum açıkçası.. ki sizin okadar hayır mantıksız vs deyince kendi anneliğimden süphe ettim geldim burada da bahsettim ki yanlışsam beni buradaki arkadaşlarım düzeltsin diye... sanki bebeğime zarar veriyormuşum gibi...

lütfen kusura bakmayın... birbirine yeten kişilerin arasına girdim.. ne ayıp etmek, ne çok bilmişlik yapmak istedim ki buradaki arkadaşlarımda öyle biri olmadığımı çok iyi bilir... ben de araştırıyorum merak ediyorum.. en önemlisi yaşıyorum..

neyse çok güzel hamilelikler dilerim hepinize.. lütfen tekrar kusura bakmayın... sohbetinize limon sıkmak istemezdim.. bu arada bu yazdıklarımı da arkadaşlarına kopyalarsan sevinirim...

sevgiler,

bende iyim özlemcim iyi diyelim iyi olalım yani :)

sıkma canını boşveeeeer,
benim kontrole on gün kaldı meraktan çatlıycam yaaaaa

Sevgili Mopsy ve Bal böcüğüm Sohocum lütfen uzatmayın kızlar..hepimiz hamişiz hepimiz biraz hassasız o yüzden şimdi kapatalım bu mevzuyu artık ...

yanlış anlaşılma tabiki..herkeze bol sohbetler güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi dilerim...bizlerde paylaşıma herzaman açığız dışardanda herzaman misafirimiz oluyor açıkçası...herkezi herzaman bekleriz küçük bir alınganlık .tabi hepimizin en hassas dönemi bunları hoş karşılayıp unutmak lazım.iyigünler.

ben yokken neler neler kaynatmışsınız siz böyle. şimdi çok 2 li test lafı geçmiş 2 li test stresi bastı
kızlar bu arada valla biz ilk kalp atışlarını gördüğümüz gün eşim kelkitteki kel kargaya söyledi ne kadar yapma etme desem bile yolda gördüklerine bile söylüyor:))

haklısın galıba canım.hemen deneyeyım inşallah bu sefer yapabilirim cetveli.

canım bir yerde nasıl yapıldığı yazıyordu ama kaçıncı sayfa hatırlamıyorum inan :)) sanırım bayağıııı gerideydi... keşke kaydetseydim bir yere yeni gelen arkadaşlara sürekli lazım oluyor...

Ya kızlar size de oluyor mu geceleri ben uyuyacak rahat bir pozisyon bulamıyorum..sağ dönsem karnımda bir rahatsızlık oluyor sola yatsam kaç saat yatabilirimki en sonunda bütün vücudum uyuşuyor..düz yatınca karnım geriliyor..yani dön sağ dön sola sabahı ediyorum..yani 3 ayda böyleysem 8-9 aylıkken ne olacam beennnnnnnn bilmiyorumkismile

ay bu arada soho yu üzmeyin. ee seninde ne işin var iki canlı halinle başka yerlerde geziyorsun otur oturduğun yerde:))

kelkitteki kel karga ne kız hiç böle bişi duymamıştımm :roflol: kaydirigubbakcemile3

ay bende öyleyim düz yatıyorum düz yatmam lazım fazla diyip sola dönüyorum sağa yatamaz oldum zaten sonra uykum kaçıyor wcye gidiyorum hadi uyu uyuabilirsen sonra kabus görüyorum kocişi uyandırıyorum başı bekle diyorum öyle uyuyorumolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…