hoşbulduk şeker.. bak bu defa karşılaştık:)
iyiyim canımm.. artık sadece yazılarınızı okuyup listeyi güncelliyorum çok yazamıyorum..
karnım sürekli aç mutfakta ne yiyebilirim diye kurcalıyorum ortalığı.. şöyle mide bulandırmadan iştahla yiyebileceğim.. eşimi kıskanır oldum.. öyle güzel iştahla yiyorki herşeyi...
ekledim canım.. tekrar hoşgeldin..a.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şu topikte herkes süper ama sen hiç eksik olma emi.. geçmişten başlıyorum okumaya,heryerde mutlaka sen.. neşe kaynağı olmuşsun valla..
cinsiyet tahminleri konuşulmuş ama ben süte bulamaya korkarım yahu.. nimet:)
ama şu gerçek ki yüzüm similcik dolduçirkinleştim baya.. benim normalde similciğim yoktu ama şuan burnumun içinde bile çıktı yaaa:)
similcik:sivilce:) yeğenim öyle diyor hep:)
Ben de yatınca çok susuyorum devamlı su içiyorum bu sefer de gözler kapalı tuvalete gidiyorum eşimin gözüne ışık girmesin diye de ışığı açmıyorum , allahtan top patlasa uyanmaz sifonu falan duymuyor... Bebiş ağlayınca bakalım yine uyuyabilecek mi kaydirigubbakcemile
yaparken ALLAH.ım sen beni çarpma sohocuğumu çarp mı diyim:)
yeni listemiz hepimiz için hayırlı-sağlıklı-uğurlu olsun inş..
keseler görülmeye başladı darısı kalp atışlarına olsun.. :CüvCüv:
teşekkürler vee hoşbuldum:))
hoşbulduk şeker.. bak bu defa karşılaştık:)
iyiyim canımm.. artık sadece yazılarınızı okuyup listeyi güncelliyorum çok yazamıyorum..
karnım sürekli aç mutfakta ne yiyebilirim diye kurcalıyorum ortalığı.. şöyle mide bulandırmadan iştahla yiyebileceğim.. eşimi kıskanır oldum.. öyle güzel iştahla yiyorki herşeyi...:)
ekledim canım.. tekrar hoşgeldin..a.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şu topikte herkes süper ama sen hiç eksik olma emi.. geçmişten başlıyorum okumaya,heryerde mutlaka sen.. neşe kaynağı olmuşsun valla..
cinsiyet tahminleri konuşulmuş ama ben süte bulamaya korkarım yahu.. nimet:)
ama şu gerçek ki yüzüm similcik dolduçirkinleştim baya.. benim normalde similciğim yoktu ama şuan burnumun içinde bile çıktı yaaa:)
similcik:sivilce:) yeğenim öyle diyor hep:)
hoşgeldin canım, allah tamamına erdirsin, su gibi hamilelikler diliyorum.
Dün akşam görümcem aradı , allah kurtarsın dedi kendimi hapishaneye düşmüş gibi hissettim :roflol:
mecbur uyanacak ebrucum ozaman :))) kurulmuş saat gibi zaten bebekler.. bir sen kalkacaksın bir o :)) emzirme vakti sen sallama vakti o.. hmm evet bu gayet mantıklı :))
inşallah kulaklarında duyma kaybı var silahtan dolayı. bizim evi bir kere üst kattakilerden su basmıştı ben olmasam adam evde yüzecekti ....
Bizim burda da deli gibi kar yağıyor tipi şeklinde resmen....
mecbur uyanacak ebrucum ozaman :))) kurulmuş saat gibi zaten bebekler.. bir sen kalkacaksın bir o :)) emzirme vakti sen sallama vakti o.. hmm evet bu gayet mantıklı :))
hallisna özel msj atamadım benide listeye eklermisin 6 ağustos annesiyim inş
sohocum valla korkarım yahuuuu.....:)
bak sana bir hurafe daha sen bırak bilimi!:) bunlara inan:)
yüzüm çirkinleşti.. zerre kadar tatlı isteğim yok.. bir turşu yiyorum suyunu içiyorum ki sorma gitsin.. öyle tatlı geliyor ki..:)
zemeksiz YAŞ? KİLO? SON ADET TARİHİ? bilgilerini de yazar mısın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?