2010 Ağustos Anneleri

bende sölemedim işyerinde falan sadece samimi olduğum 2 3 kişiye o kadar onlara da büyük yemin verdirerekkaydirigubbakcemile3
ama şu 3 ayı atlatayım haftayada 2 li testi falan yaptırınca artık nasip söylerim herhalde opuyorumnanaktan

kızlar bu arada eylül annelerine uğradım.. bir çocuğu 7 haftalık hamile... onlara ilk 3 ay yediklerimizin bebeğe bir yararı veya zararı omadığını bebeği etkilemediğini söyledim ama sanırım yanlış cümleler seçmişim neredeyse döveceklerdi beni hiii :) korktuumm eyvahedigeldismile şey düşünüyorlardı benim satım bu ama dr un verdiği tarih bu ben neden geriden geliyorum diyordu biri .. bir diğeri de yorum yazmış arkadaşım bana süt içmelisin dedi içmeye çalışıyorum diye ben de demek istedim ki sen fazla süt içiyorsun diye onun gelişimi hızlanmaz az yiyorsun diye de durmaz ama keşke paylaşmasaydımm daha da kimseyle düşüncelerimi paylaşmayı düşünmüyorum.. bizim topikimiz dışında anaamm :S:S

ben de ondan sonra söylemiştim canım en iyisi o :)))

:)))
gidip bakalım bakalım ne demişler bizim arkadaşımıza:)))

Aynen canım ben de diyorumki şu 12 şubatta 2li testimi de sağ salim atlatınca artık söyliyim diyorum..

selam arkadaslar.ben doktora gittim ama test falan yapmadı kadın sinir etti beni ya.eşime diyorumki ikili test yapmıcakmı anlamıyorda kadın.eşimde tam anlatamadı sanırım doktora bilmiyorum ya off.doktorum surıyelı bir bayan ve acıkcası hiç hosuma gitmedi.bakalım bu ayda gittigimde test yapmazsa baska doktora gidecegım.burda ılk aydan 9 aylık tüm masraflar ödenir hastaneye bana kalsa ben gecen aydan baska doktora gidecektım ama eşim 9 aylık tüm muayene tahlil ultrason parasını peşin verdiginden son bir kez daha gidecem o doktora.sanırım bu sefer dövecem ben bu kadını.gecen gittimde kalcamda cok agrı var bazen dönemıyorum dedım cok erken degılmı bu agrılar ıcın dedım. bana abartma dedı kadın yaaa.aklıma geldıkce delırıyorum.işte kendı ülkende kendı memleketınde olmayınca böyle doktorlara boyun egıyorsun.bu ay kesın kararlıyım yolacam sacını başını..

hehehehhe ayyyyy bal böcüğüümmm çokkkk güldürdün beniii..kızım sürüden ayrılanı kurtlar kapar ..sen bizimle kal şekerim...:)))

canım çok hoşsun ya kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni:roflol: onlar seni tanımıyorlar tanısalardı iyi niyetli olduğunu ve onlara yardımcı olmak istediğini anlarlardı.

hehehehhe ayyyyy bal böcüğüümmm çokkkk güldürdün beniii..kızım sürüden ayrılanı kurtlar kapar ..sen bizimle kal şekerim...:)))

canım ben onların iyiliği için konuştuumm.. ama ben nereden bileyiimm.. hiii bundan sonra valla ayrılmam sürümden

hani biz konuştuk ettik biz daha tecrübeliyiz bu kadarda korkacak bişey yok demek istemiştim... hiii demez olaydıımm

Kumsalcım sen hangi memlekettesin canım ? bir de kaç haftalıksın onu da göremedim..aman sen ihmal etme başka bir doktor bulup gidip yaptır testini...ne sinir yaaaaa..ben bile burada sinir oldum..

kaçta randevun pınarcım ? İnşallah güzel haberlerle gelirsin, bakalım belki pıtıyı da gösterir :)) dualarımız seninle canım , bizi haberdar et, öptüm

selam kumsalll hoşgeldin cnm.. gerçekten sinir bir durum... kaç haftalıksın belki erken diye öyle demiştir.

kaçta randevun pınarcım ? İnşallah güzel haberlerle gelirsin, bakalım belki pıtıyı da gösterir :)) dualarımız seninle canım , bizi haberdar et, öptüm
Ay Ebrucum sen nerelerdin canım yaaaa...niye kaç gündür yoksun ( canım randevum bizim saatle 16:30 sizin saat ile 17:30 da..akşam da oradan yemeğe gideceğim artık yarın sabah yazabileceğim detayları..

Geçen gün yazmışsın kız kardeşim ve annemleyim diye..seni nasıl kıskandım hayal ettim sohpet ederken çaylar kahveler içerken..ben de istanbulda olduğum zaman annem ve ablam ile hiç ayrılmadan nerdeyse günlerimizi geçiriyoruz ve acaip eğleniriz..ahh ahhhh çokkkk özlediimmmmmmm

canım çok hoşsun ya kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni:roflol: onlar seni tanımıyorlar tanısalardı iyi niyetli olduğunu ve onlara yardımcı olmak istediğini anlarlardı.

hiii canııım bir daha mı tövbeee akannehir ehehehe link kopyalayabilsemmm... doktor kagan kocatepe nin bir videosu var aynen benim yazdıklarımı söylemiş ama hoş onlara söylesem bu doktora da inanmazlar öyle şartlamışlar kendilerini... mutlaka süt içilmeli fındık fıstık yenmeli zararlı hiiç ama hiç bir şey yenmemelii...

bir de ben kola da içiyorum yazdım diye azarladılar benii şimdii ağlayayım mı beenn mafoldumben onları yanlış yönlendiriyormuşum ben kötü kız mıyım neden öyle yapayımm :gitme:

Kumsalcım sen hangi memlekettesin canım ? bir de kaç haftalıksın onu da göremedim..aman sen ihmal etme başka bir doktor bulup gidip yaptır testini...ne sinir yaaaaa..ben bile burada sinir oldum..
canım ben riyadh taım suudı arabıstandayım yani.bugün tam 12.haftayı doldurdum canım.
selam kumsalll hoşgeldin cnm.. gerçekten sinir bir durum... kaç haftalıksın belki erken diye öyle demiştir.

hosbulduk canım.yok canım doktor cok gıcık bır kadın basım cok agırıyor dedım eşime ne mıymıntı karın var dıyor.ben arapcayı cok iyi anlıyorum ama konusamıyorum dıye sinirden aglaya aglaya geldım laf sayamadım dıye doktora.bide en büyük hatamıs daha doktorun ne oldugunu nasıl oldugunu bılmeden arkadasımın sözüne güvenerek 9 aylık peşin ödeme yapmış olmamız.ama bu ayda böyle sizir ederse beni parayı falan düşünmicem artık baska doktora gidecem.

Hakikaten kötü kız muamelesi görmüşsün. Geçmiş olsun.:)
diğer başlıklarda oluyor böyle. Müthiş bir ön yargı oluyor dışarıdan gelene.
Yalnız senin söylediklerin en basit gebelik sitesinde bile yazar nasıl duymamışlar şaştım doğrusu.
Sıkma canını tekrar geçmiş olsun. Bir dahakine beraber gideriz olmadı.))

Aynen canım ben de diyorumki şu 12 şubatta 2li testimi de sağ salim atlatınca artık söyliyim diyorum..

bencede canım 15 gün sonra ilan ederiz artık herkeseeolumunekankayizsmile

baktımda ucundan azcık çok bilmiş onlar:))))
sen ne dersen dinletemezdin zaten:))

arkadaşlarında dediği gibi süreden ayrılma kurt kaparrropuyorumnanaktan

bence de değiştir canım... testini de en kısa zamanda yaptırabilirsin inş. sinir stress yapma.. değiştireceksin olacak bitecek...

Yaa evet gece 2'lere kadar sohbet muhabbet, biz de aynı ildeyiz ama böyle eşlerimiz şehirdışında olması da denk geldi. İnşallah canım sen de istanbul'a gelir ailene kavuşursun . İnşallah iyi haberlerin için yarını sabırsızlıkla bekleyeceğiz artık... Çok öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…