2010 Ağustos Anneleri

Pınarcıımm aynısıı bende de var.. sağıma yataınca sol tarafın olduğu gibi ağrıyor.. hallisna daha önce de yazmıştı bize.. bebek sol tarafımıza yattığımızda daha iyi beslenirmiş.. sanırım o bizi sola yatmaya teşvik eden :)))

ayy ben anne oluyorum ya annemin laflarını kullanmaya başladım benim bebişimde benimle dalga geçicek anne onlar nasıl laf diye. annem der baban kelkitteki kel kargayı tanır diye hiç sormadım ne demek diye:)))

Ay aspirincim ben de geceleri o kadar çok tuvalete gidiyorumki ..o kadar uykusuz kalıyorum resmen gözlerim kapalı oturuyorum tuvalette ayıptır söylemesi..kendi kendime dedimki ayol bebek olunca her saat başı nasıl uyanacağız bizzzzz ??????? allahım inşallah huzurlu bebeklerimiz olurda sabaha kadar uyurlar kaydirigubbakcemile3

ayy ben anne oluyorum ya annemin laflarını kullanmaya başladım benim bebişimde benimle dalga geçicek anne onlar nasıl laf diye. annem der baban kelkitteki kel kargayı tanır diye hiç sormadım ne demek diye:)))

Allah razı olsun durup dururken güldürdün bizi :))) Allah da seni güldürsün...kaydirigubbakcemile3

anacım sol tarafa yat yatta nereye kadar yani..her tarafım uyuşuyorrrrrr

kızlar toprak kokusu çok kötü yapıyor beni nefret ediyorum yağmur yağdı güneş açtı camı açtım koku mahfetti beni başladı midem ya

canımcım... o ilk aylar için biraz hayal sanırım... kaydirigubbakcemile3 olsun zaten evde olucaz kaç ay ooyy o her kalktığında koklar öper emzirir yatırırım yerim ben onu yeriimm :)))

Kızlarrrrrr saat neredeyse 3 oldu ben artık yavaş yavaş hazırlanmaya gidiyorum..ay çok gıcık bu söyleyeceğime inanmayacaksınız ama benim doktor burada hala alttan muayene ediyor ( inşallah artık bugün karından bakar..hepinizi öpüyorummmmm....opuyorumnanaktan

hadi hayırlı haberlerle dön inş. canımm :Saruboceq:

canım yapıyorum ama ben 12 haftalık hamıleyım ordadaha fazla gösterıyor ben günü gününe göstersin istiyorum nasıl yapacamkı şimid biraz daha kurcalayayıp geleyım.

evet canım ya
bende hep yüzüstü yatmaya alışığım önceden kafayı yastığa koydummu uyurdum ki kocişim şaşardı bana şimdi o bile farketti uykularımın düzensizleştiğini
gece de en az 3 kez kalkıyorum wc ye:kedi:

inşallah canımcım ama zor gibi sanki
benim üst kattaki ufaklık gece boyu ağlıyoropuyorumnanaktan

canımcım... o ilk aylar için biraz hayal sanırım... kaydirigubbakcemile3 olsun zaten evde olucaz kaç ay ooyy o her kalktığında koklar öper emzirir yatırırım yerim ben onu yeriimm :)))

ayy sohocum ya içim bi hoş oldu
ben bebeğimi istiyorum çok özledim onuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar toprak kokusu çok kötü yapıyor beni nefret ediyorum yağmur yağdı güneş açtı camı açtım koku mahfetti beni başladı midem ya

ayyy aslında ne güzel bir kokudur.. ben çok severim o kokuyu ama şuan hissettiğimde ne tepki vereceğimi bilmiyorummm

canım inşallah güzel haberlerle dön
bebeğine de iyice bak
Allah ım hakkında hayırlısını versin canımm

herkese selamlar..
pınarcım.. hayırlı haberlerle gel canım inş...

selam hallisnacım
nasılsın canım

Merhaba arkadaşlar Hallisna ben burdan veriyorum bilgilerimi yaş:30 sat:22 kasım tdt:29 ağustos kilo:47
çok teşekkür edrim

Merhaba arkadaşlar Hallisna ben burdan veriyorum bilgilerimi yaş:30 sat:22 kasım tdt:29 ağustos kilo:47
çok teşekkür edrim

hoşgeldiniiizz :)) hamileliğiniz hayırlı ve uğurlu olsun.. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

hoşgeldiin hallisnacıım :))
hoşbulduk şeker.. bak bu defa karşılaştık:)

canım inşallah güzel haberlerle dön
bebeğine de iyice bak
Allah ım hakkında hayırlısını versin canımm

selam hallisnacım
nasılsın canım
iyiyim canımm.. artık sadece yazılarınızı okuyup listeyi güncelliyorum çok yazamıyorum..
karnım sürekli aç mutfakta ne yiyebilirim diye kurcalıyorum ortalığı.. şöyle mide bulandırmadan iştahla yiyebileceğim.. eşimi kıskanır oldum.. öyle güzel iştahla yiyorki herşeyi...:)

çok teşekkür edrim
ekledim canım.. tekrar hoşgeldin..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…