Ya kızlar size de oluyor mu geceleri ben uyuyacak rahat bir pozisyon bulamıyorum..sağ dönsem karnımda bir rahatsızlık oluyor sola yatsam kaç saat yatabilirimki en sonunda bütün vücudum uyuşuyor..düz yatınca karnım geriliyor..yani dön sağ dön sola sabahı ediyorum..yani 3 ayda böyleysem 8-9 aylıkken ne olacam beennnnnnnn bilmiyorumkismile
Ay aspirincim ben de geceleri o kadar çok tuvalete gidiyorumki ..o kadar uykusuz kalıyorum resmen gözlerim kapalı oturuyorum tuvalette ayıptır söylemesi..kendi kendime dedimki ayol bebek olunca her saat başı nasıl uyanacağız bizzzzz ??????? allahım inşallah huzurlu bebeklerimiz olurda sabaha kadar uyurlar kaydirigubbakcemile3ay bende öyleyim düz yatıyorum düz yatmam lazım fazla diyip sola dönüyorum sağa yatamaz oldum zaten sonra uykum kaçıyor wcye gidiyorum hadi uyu uyuabilirsen sonra kabus görüyorum kocişi uyandırıyorum başı bekle diyorum öyle uyuyorumolumunekankayizsmile
ayy ben anne oluyorum ya annemin laflarını kullanmaya başladım benim bebişimde benimle dalga geçicek anne onlar nasıl laf diye. annem der baban kelkitteki kel kargayı tanır diye hiç sormadım ne demek diye:)))
anacım sol tarafa yat yatta nereye kadar yani..her tarafım uyuşuyorrrrrrPınarcıımm aynısıı bende de var.. sağıma yataınca sol tarafın olduğu gibi ağrıyor.. hallisna daha önce de yazmıştı bize.. bebek sol tarafımıza yattığımızda daha iyi beslenirmiş.. sanırım o bizi sola yatmaya teşvik eden :)))
Ay aspirincim ben de geceleri o kadar çok tuvalete gidiyorumki ..o kadar uykusuz kalıyorum resmen gözlerim kapalı oturuyorum tuvalette ayıptır söylemesi..kendi kendime dedimki ayol bebek olunca her saat başı nasıl uyanacağız bizzzzz ??????? allahım inşallah huzurlu bebeklerimiz olurda sabaha kadar uyurlar kaydirigubbakcemile3
Kızlarrrrrr saat neredeyse 3 oldu ben artık yavaş yavaş hazırlanmaya gidiyorum..ay çok gıcık bu söyleyeceğime inanmayacaksınız ama benim doktor burada hala alttan muayene ediyor( inşallah artık bugün karından bakar..hepinizi öpüyorummmmm....opuyorumnanaktan
canım bir yerde nasıl yapıldığı yazıyordu ama kaçıncı sayfa hatırlamıyorum inan :)) sanırım bayağıııı gerideydi... keşke kaydetseydim bir yere yeni gelen arkadaşlara sürekli lazım oluyor...
Ya kızlar size de oluyor mu geceleri ben uyuyacak rahat bir pozisyon bulamıyorum..sağ dönsem karnımda bir rahatsızlık oluyor sola yatsam kaç saat yatabilirimki en sonunda bütün vücudum uyuşuyor..düz yatınca karnım geriliyor..yani dön sağ dön sola sabahı ediyorum..yani 3 ayda böyleysem 8-9 aylıkken ne olacam beennnnnnnn bilmiyorumkismile
Ay aspirincim ben de geceleri o kadar çok tuvalete gidiyorumki ..o kadar uykusuz kalıyorum resmen gözlerim kapalı oturuyorum tuvalette ayıptır söylemesi..kendi kendime dedimki ayol bebek olunca her saat başı nasıl uyanacağız bizzzzz ??????? allahım inşallah huzurlu bebeklerimiz olurda sabaha kadar uyurlar kaydirigubbakcemile3
canımcım... o ilk aylar için biraz hayal sanırım... kaydirigubbakcemile3 olsun zaten evde olucaz kaç ay ooyy o her kalktığında koklar öper emzirir yatırırım yerim ben onu yeriimm :)))
kızlar toprak kokusu çok kötü yapıyor beni nefret ediyorum yağmur yağdı güneş açtı camı açtım koku mahfetti beni başladı midem ya
herkese selamlar..
pınarcım.. hayırlı haberlerle gel canım inş...
Kızlarrrrrr saat neredeyse 3 oldu ben artık yavaş yavaş hazırlanmaya gidiyorum..ay çok gıcık bu söyleyeceğime inanmayacaksınız ama benim doktor burada hala alttan muayene ediyor( inşallah artık bugün karından bakar..hepinizi öpüyorummmmm....opuyorumnanaktan
herkese selamlar..
pınarcım.. hayırlı haberlerle gel canım inş...
Merhaba arkadaşlar Hallisna ben burdan veriyorum bilgilerimi yaş:30 sat:22 kasım tdt:29 ağustos kilo:47
çok teşekkür edrim
Merhaba arkadaşlar Hallisna ben burdan veriyorum bilgilerimi yaş:30 sat:22 kasım tdt:29 ağustos kilo:47
çok teşekkür edrim
hoşbulduk şeker.. bak bu defa karşılaştık:)hoşgeldiin hallisnacıım :))
iyiyim canımm.. artık sadece yazılarınızı okuyup listeyi güncelliyorum çok yazamıyorum..canım inşallah güzel haberlerle dön
bebeğine de iyice bak
Allah ım hakkında hayırlısını versin canımm
selam hallisnacım
nasılsın canım
ekledim canım.. tekrar hoşgeldin..a.s.Merhaba arkadaşlar Hallisna ben burdan veriyorum bilgilerimi yaş:30 sat:22 kasım tdt:29 ağustos kilo:47
çok teşekkür edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?