2010 Ağustos Anneleri

soho senin oğlun olacak o zaman güzelleşmişsin benimde sivilcelerim azaldı yani sadece 2 tane var oda minicik eskiden daha fazla olurdu ama benim kızım olacakmış gibi geliyor.

ha ananem bana telde senin çok miden bulandı oğlun olucak dedi ne alaka çözemedim ama ananem sonuçta kaç yaşında kadın vardır bi bildiği:))

soho senin oğlun olacak o zaman güzelleşmişsin benimde sivilcelerim azaldı yani sadece 2 tane var oda minicik eskiden daha fazla olurdu ama benim kızım olacakmış gibi geliyor.

benim içime de kızım olacakmış gibi doğuyor bir çok kişi de aynı şeyi söylüyor... ama içmde şöyle de bişey var sanki herkesi yanıltacağım :)) kendim de dahil olmak üzere...

valla bana herkes oğlan diyor biz eşimle kız diyoruz hatta isim bulduk odasını bulduk dr oğlan derse çok fena bozuluruz:)

Ben de çok heyecanlıyım cumartesiye az kaldı bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkar, pıtısını da gösterir bıcırık.... Ben de ne bulantı oldu , ne çirkinlik ne güzellik biraz şiş karnım dışında hiçbir değişiklik yok.... Yemek de ne bulursak götürüyoruz özel olarak canımın birşey çektiği de yok... Bu ne demek oluyor acaba ?

bak bende böleyim canım
ne bulantı ne baş dönmesi ne güzellik ne çirkinlik bende şiş mide var o kadar
bu sorunun cevabını bende merak ediyorum
ohaoldumsmile

hadi buyur burdan yak :))

kızlar bi tarafınızı kaşıyın maşalllah diyin çünkü mide bulantısı ve yemek yiyememek cidden çok rahatsız bir durum. ben eve gidiyorum malasef((( burnuma tıkaç alıcam geçen gğn peçeteleri tıkadım ama pek işe yaramadı. hepinizi öpüyorum bebişlerinize iyi bakın hoşçakalın yarın görüşürüz

Merhaba arkadaŞlar halısnacım bızde ıkılı testımızı yaptırdık Çok ŞÜkÜr ıyı cıktı lısteye eklersen sevınırım....

kızlar ya ne kadar kaba ne kadar görgüsüz, kendini beğenmiş insanlarla çalışıyormuşum burada.. ya insanların yanı başında hamile olduğum konuşuluyor.. 2 adım öte de onlar da veya o da duyuyor ama bir tebrik ederim yada Allah hayırlı etsin demiyorlar... ben anlamadım bu nasıl iş... çok güceniyorum nedense...

arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim son adet tarihim 24 ekim geç döllenme oldğumdan 13 haftadayız 24 yaşındayım 69 kiloyla hamile kaldım ikili test yapıldı sonuç temiz çıktı çok şükür başka soru varsa yazın cevaplayalım

ii akşamlar canım.. görüşmek üzere .. çok optkk :)

hoşgeldin canım aramıza :)) Allah hayırlı uğurlu etsin hamileliğini.. sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

cins mi ararsın boşver, sizler işteki problemleri anlatınca benim yaşadıklarım da hep gözümde canlanıyor, aaaaaaaaaahhhhhhhh ne sakinleştiriciler içiyordum kaç kere çantamı alıp gidiyordum... Allahtan eşim hep destek oldu, kendimizce birikimimizi yaptık ve ayrıldım. Allah "eğer istiyorsanız tabi" sizlere de evde oturmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

Yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum, allah tamamına erdirsin. 2'li testte cinsiyetleri görebildiniz mi ?

ya ebrucum bir hayırlı olsun.. Allah hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin.. ya da daha kısa bir dilek.. bu kadar mı zor? ben olsam nasıl sevinirdim... keklik ben de tabiii asıl hata bu

Slm herkese, nerdeyse 4 gündür bütün forumu okudum, herkesle ilgili gelişmeleri biliyorum hemen hemen. ben 10 haftalık hamileyim. listenize eklersiniz belki diye sat 17.kasım 28 yaşındayım 55 kiloyum inşallah anne olucam bende ağustos ayında. Şimdilik herşey yolunda gibi . 12 şubatta da ikili testim var. ondan sonra içim daha bi rahat olacak. sizleri çok öpüyorum. bundan sonra bende buralardayım, görüşmek üzere

kızlar nihayet ben de gelebildim temizlik için kadın gelmişti ben de ancak fırsat buldum özlediniz di mi beni?
bu arada bütün gece boyunca aklım ladyfog ve o serklajdan sonra kanaması olan arkaşımızdaydı umarım daha iyidirler dualarım onlarla
pınarcığımın da yarın güzel haberlerini alcaz inşallah
bir de uyku meselesi olmuş ben de uyuyamıyorum napsak acaba? daha çok erken bu huzursuzluklar için son aylarda napcaz biz anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…