Çatlak kremi kullanan var mı
Evett Hiksoslar hakkında araştırmam bitmiştir. Hiksoslar Türk kavmi değil, israil kökünden gelen bir kavimmiş...
kızlllaarrr bende ruyamd 2 gundur erkek cocugum olmusss kuccagımzıda hayırlara gelsın ama tersımı cıkar ruyaların :)) yoksa gerckten oglummu olucak dıye dusunmeden edemıyorumm. bazı ruya tabırlerınde tersı cıkar kızın olur dıyor anlam weremedım. bılınçaltımı acaba? warmı oyle ruya gorenn..
Faydası olur muymuş?Nereden aldın canım?Pahalı mı?
var canım ben de kızım olduğunu görüyorum bazen ama yok rüyalarda fayda etmiyor.. doktor söylemeden bişey öğrenemicez biz :)
Çok sevdim bu lafını'' beğenmeyen varsa işten çıkarır'' süpermiş
Çiğdemcim bu araştırmalarının sebebi merak mı?
Benim de karnım iyice belirginlesti, hamile oldugumu saklamama imkan kalmadı :)
ama benim ikinci bebegim olacak 16 yasında bir oglum var, ikinci evliligimi yapınca esimin hic cocugu yok bebek istedi :)
Ogluma hamile oldugumda hic bir sorun yasamamıstım o kadar rahat ve kolaydı ki..
Ne ikili test yapıldı ne baska bisi ayda bir dr a giderdim bisi yok derdi kalkar gelirdim , simdi ise iki haftada bir dr dayım :)
hay allahım ben soho yazdı sandım meğer gülgüzeli yazmış öyle şartlamışım ki kendimi:)))
herşey her geçen gün değişiyor :)) oğlunun tepkisi ne oldu bu duruma :)) çok garip olmuştur eminim
benim zaten göbeğim vardı iyice çıktı ama çatlak kremi sürmüyorum cildim zaten çok yağlı daha nasıl nemlenir ki belliki ilerki aylarda kullanırım. bide chicconun var sanırım 45 tl falandı alışveriş yaparken görmüştüm markette
çok soru sordum ama mideniz yandığında ne yiyorsunuz ne iyi geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?