2010 Ağustos Anneleri

Evett Hiksoslar hakkında araştırmam bitmiştir. Hiksoslar Türk kavmi değil, israil kökünden gelen bir kavimmiş...

Wildcim okudukların ve verdigin bilgiler cok ilgimi cekiyor, bende cok kitap okurum iktisat mezunyum , bu aralar mevlana uzerine okuyorum, tarih , felsefe, sosyoloji, tasavvuf okumaya bayılıyorum..

var canım ben de kızım olduğunu görüyorum bazen ama yok rüyalarda fayda etmiyor.. doktor söylemeden bişey öğrenemicez biz :)

gulguzeli annelerin gördüğü rüyalar cıkarmış bende ilk bebeğime hamileyken hep kız görüyordum kızım oldu bence senin oğlun olacak

soho ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kız olduğu görmüştüm sonra geçen aylarda da kız gördüm. ama bütün akrabalarım rüyalarında oğlum olduğunu görüyormuş anlamadım karışık yani.

Faydası olur muymuş?Nereden aldın canım?Pahalı mı?

yok canım pahalı değil.. çatlamaması için amaç orayı nemli tutmak değil mi? bebe yağı da bunu yapıyor nemlendiriyor.. hem de üzerine doğal badem yağı yazıyor ne kadar doğru bilemem ama :)) ben 8,50TL aldım... Watsons mağazasından ama başka yerlerde de vardır eminim

Benim de karnım iyice belirginlesti, hamile oldugumu saklamama imkan kalmadı :)
ama benim ikinci bebegim olacak 16 yasında bir oglum var, ikinci evliligimi yapınca esimin hic cocugu yok bebek istedi :)
Ogluma hamile oldugumda hic bir sorun yasamamıstım o kadar rahat ve kolaydı ki..
Ne ikili test yapıldı ne baska bisi ayda bir dr a giderdim bisi yok derdi kalkar gelirdim , simdi ise iki haftada bir dr dayım :)

var canım ben de kızım olduğunu görüyorum bazen ama yok rüyalarda fayda etmiyor.. doktor söylemeden bişey öğrenemicez biz :)

ayy bılmıyorum kafam karıstı wallahhii bilinçaltımı acaba ? ruyamda dıyorumkı bırde kızım olcaktı benım oglummu oldu ))) hayırlısı olsunn ınsallah 8 gun sorna randewum war ınsallah ogrenırımmm..

Çok sevdim bu lafını'' beğenmeyen varsa işten çıkarır'' süpermiş

artık öyle canım... sen beni umursamayacaksın.. maaşını beğenmeyen varsa gider diyeceksin.. az satış olunca bir de bana laf diyeceksin.. çekemem artık kusura bakmasınlar.. çıkartsınlar tazminatımı da alayım gideyim...

Çiğdemcim bu araştırmalarının sebebi merak mı?

Eğitim sistemine kızgınlık sadece. Onlar sırf tic. lisesinde okudum diye istediğim bölüme almadılar beni. Hem de ne puanlarla... 2. kez aynısı olunca küstüm bende... Antik mısır tarihine verdim kendimi. Benim en büyük hayalimdi zahi havasla çalışmak.
Bilgiye açlığımı gidermeye çalışıyorum. Tunç devrinde tapu kadastro yapabilen, aerodinamik ve pi sayısından haberdar olan bir medeniyeti inceliyorum. Onların zamanında ilişki kurdukları imp. da inceliyorum.
Açlığımı giderince, inşallah ölmeden herkese bildireceğim neler öğrenmişim.
Küçükken benimle alay ederlerdi: "ayaklı kütüphane" diye.
O alay edenlerin hepsi kitabımı satın alacaklar bir gün....

herşey her geçen gün değişiyor :)) oğlunun tepkisi ne oldu bu duruma :)) çok garip olmuştur eminim

benim zaten göbeğim vardı iyice çıktı ama çatlak kremi sürmüyorum cildim zaten çok yağlı daha nasıl nemlenir ki belliki ilerki aylarda kullanırım. bide chicconun var sanırım 45 tl falandı alışveriş yaparken görmüştüm markette

kızlar bu arada uzun zamandır seçil ortalarda görünmüyor... bir yere mi gidecekti acaba? hayır haber alanınız var mı?

Kızlar ben biraz işlere döniyim zaten yarım saat sonra yemek var öğlen gelirim öpüyorum hepinizi

bende chicconunkını aldım 200 ml 11,75 dun aldım daha , aynı zmnda bırde johso:sm_confused:n baby aldım oda 10,90 tl idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…