kızlllaarrr bende ruyamd 2 gundur erkek cocugum olmusss kuccagımzıda hayırlara gelsın ama tersımı cıkar ruyaların :)) yoksa gerckten oglummu olucak dıye dusunmeden edemıyorumm. bazı ruya tabırlerınde tersı cıkar kızın olur dıyor anlam weremedım. bılınçaltımı acaba? warmı oyle ruya gorenn..
bende kakao yagı kullanmaya basladım 1 hafta oluyor kullanalı. bırde bebek yagı aldım dun onuda kullanıcammm. çatlamak ıstemıyorumm( karnım sımdıden cıktı benım belım kalınlastıı ??
cnm mutlu oldu bir an once dogmasını istiyor ama illaki erkek olsun diyor :)
Kızlar ben çıkıyorum. Zaten takip de edemiyorum yazıları. Bir konu açayım, öyle çıkayım. Haydi kendinize iyi bakın....
sen ucuza almışsın gerçi bizim yaşadığımız yer paris sayılır:))
DİKKAT!! Bebe yağı bende tüylenme yaptı Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba arkadaşlar,
5 aylık hamileyim. Çok hızlı kilo aldığım için, hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana duşdayken ıslak tenime bebe yağı uyguladım. 9 kilo aldım, şimdilik çatlağım yok ama dün karnımdaki ince tüylerin çok net bir şekilde belirginleştiğini farkettim.
Benden söylemesi...
forumda yazılmışş dıkkatım cektı yazmadan edemedım. ama bebe yagında newarkı tuylenme yapsın yaa. benmde tulenme oldu ama bence o hormonlardan kaynaklı ozmn tum bebekler tuylenırı :))
DİKKAT!! Bebe yağı bende tüylenme yaptı Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba arkadaşlar,
5 aylık hamileyim. Çok hızlı kilo aldığım için, hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana duşdayken ıslak tenime bebe yağı uyguladım. 9 kilo aldım, şimdilik çatlağım yok ama dün karnımdaki ince tüylerin çok net bir şekilde belirginleştiğini farkettim.
Benden söylemesi...
forumda yazılmışş dıkkatım cektı yazmadan edemedım. ama bebe yagında newarkı tuylenme yapsın yaa. benmde tulenme oldu ama bence o hormonlardan kaynaklı ozmn tum bebekler tuylenırı :))
Arkadaşlar merhaba,
Umarım güzel bir gün olur...:)
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar merhaba,
hoşgeldin canım... senin de günün güzelolsun.. ben de aspirine katılıyorum sen de daha neşeli bişiler koysana görünce içimiz açılsın :)
günaydın arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim 13 aylık bir oğlum var başka ikinci gebeliği olan varmı acaba
Soho unutmadan, dün sana bir soru sormuştum. Cevaplamışsın. Ben k.çekmece'de oturuyorum. Sefaköy'de çalışıyorum. Sana Rumeli Hospital'ı soracaktım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?