2010 Ağustos Anneleri

DıKKAT!! Bebe yağı bende tüylenme yaptı Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar,
5 aylık hamileyim. Çok hızlı kilo aldığım için, hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana duşdayken ıslak tenime bebe yağı uyguladım. 9 kilo aldım, şimdilik çatlağım yok ama dün karnımdaki ince tüylerin çok net bir şekilde belirginleştiğini farkettim.
Benden söylemesi...

forumda yazılmışş dıkkatım cektı yazmadan edemedım. ama bebe yagında newarkı tuylenme yapsın yaa. benmde tulenme oldu ama bence o hormonlardan kaynaklı ozmn tum bebekler tuylenırı :))

ben de 2 defa gördüm canım
birincisinde kendimi bıyıklı gördüm:)) oda rüya tabirinde hamile kadın kendisini rüyasında bıyıklı görürse oğlu olur yazıyordu.
diğerinde de teyzemler falan toplanmışız bana bakıp oğlun olcak diyorlardı
hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:

bende kakao yagı kullanmaya basladım 1 hafta oluyor kullanalı. bırde bebek yagı aldım dun onuda kullanıcammm. çatlamak ıstemıyorumm ( karnım sımdıden cıktı benım belım kalınlastıı ??

canımcım benim bi arkadaşımda kakao yağı kullanıyor çok memnun 4,5 aylık falan hamile hiç çatlama olmamış :)
bende daha bişeye başladım çünkü hiç bir belirti yok sadece şişkinlik var midemde o kadar

Kızlar ben çıkıyorum. Zaten takip de edemiyorum yazıları. Bir konu açayım, öyle çıkayım. Haydi kendinize iyi bakın....

bence bebe yağı tüylenme yapmamıştır canım... bi yerde okumuştum bu zamanlardan tüylenme olabilirmiş yani hamilelik zamanında bence ona o denk gelmiştir.. bebe yağının tüy yaptığını hiç duymadım çünkü daha önce...

bir de bişey sorcam kızlar ya bu çatlaklar doğumdan sonra belli etmiyor mu kendini? daha biz şişme dönemindeyken mi görüyoruz bu çatlakları?

biz marmariste yaşıyoruz küçük paris burası resmen:)
ben çatlak falan görmedim henüz kendimde gerçi göbişime bakmıyorum korkudan kocamann

günaydın arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim 13 aylık bir oğlum var başka ikinci gebeliği olan varmı acaba

Hoş buldum arkadaşlar. ıyiyim. Umarım siz de iyisinizdir. Asspirin neden karışmak gibi olsun. Bir bakayım neşeli bir şeyler bulabilir miyim...

hoşgeldin canım... senin de günün güzelolsun.. ben de aspirine katılıyorum sen de daha neşeli bişiler koysana görünce içimiz açılsın :)

Soho unutmadan, dün sana bir soru sormuştum. Cevaplamışsın. Ben k.çekmece'de oturuyorum. Sefaköy'de çalışıyorum. Sana Rumeli Hospital'ı soracaktım.:)

Soho unutmadan, dün sana bir soru sormuştum. Cevaplamışsın. Ben k.çekmece'de oturuyorum. Sefaköy'de çalışıyorum. Sana Rumeli Hospital'ı soracaktım.:)

canım ben oraya hiç güvenmiyorum nedense.. o hastaneye giden çok tanıdığım var bizim o tarafta oturanların hepsi neredeyse oraya gidiyor ama benim içime sinmiyor... ama gidip gören muayene olan varsa onlar daha iyi bir yorum yapabilir sana... sefaköyün neresinde çalışıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…