2010 Ağustos Anneleri

yemek saati geliyor ben yavaş yavaş gidiyorum kıslar bugün eşim yok şehir dışında yanlızım neyse bende arkadaşlara takılırım kendinize iyi bakın akşam üzeri görüşürüz afiyet olsunn

günaydın arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim 13 aylık bir oğlum var başka ikinci gebeliği olan varmı acaba

günaydın nezihacım :)) hoşgeldin aramıza:)) hallisna seni de listemize eklesin mi? eğer istersen.. yaşın hamile kaldığın kilon ve SAT ını ve de bebeğinle ilgili en son gelişmeniz yaz eklesin arkadaşımız seni de listemize :))

evet 2. gebeliği olan arkadaşlarımız var :)))

Radison otelin arkasında, halk eğitimin bitişiğinde bir okul var orda çalışıyorum.:)

günaydın arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim 13 aylık bir oğlum var başka ikinci gebeliği olan varmı acaba

merhaba canım hoşgeldin :)
hayırlı olsun hamişliğin
ne çabuk kalmışsın hamile maşallah:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

yemek saati geliyor ben yavaş yavaş gidiyorum kıslar bugün eşim yok şehir dışında yanlızım neyse bende arkadaşlara takılırım kendinize iyi bakın akşam üzeri görüşürüz afiyet olsunn

afiyet olsun canımmm
görüşürüzzz

Bu nasıl oldu?:)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zemeksiz yaşın hamile kaldığın kilon SAT ın ve bebeğinle ilgili son gelişmeleri de yazabilir misin rica etsek? :)

51.60 ile hamile kaldım 23 yaşındayım sat ekim 30 6 ağustos beklenen doğum tarihi en son ikili testi yaptırdım bir problemi yok bebşişimn cinsiyetide kızzz

kızlar ben baktım o deger bende 28 i gösteriyor.cinsiyeti blli olunca tekrar haber veririm.bu arada ben cok merak ediyorumda eşim ögrenmeyelim diyor.6. ayda ögrenelim ne olacakki önemi olan bebegin saglıklı olması degil mi diyor.ha erkek ha kız.ben de merak ediyorum.oda ögrenmeyelim konusunda ısrar ediyor.neyse gelismelerden haberddar ederim..

canım sen cinsiyetini de öğrenmişsin sanırım.. peri kızım yolda yazmışsıın doğru mu :)

evet peri kızım yolda bütün belirtiler erkek olacağını hissetiriyordu bana ama kızmış tabi şok oldum:=)))))))) aslında ben deli gibi kızım olsun istiyormuşlum:)))

51.60 ile hamile kaldım 23 yaşındayım sat ekim 30 6 ağustos beklenen doğum tarihi en son ikili testi yaptırdım bir problemi yok bebşişimn cinsiyetide kızzz

teşekkürler canım.. peki senin 2li kan testinde beta bchg di sanırım o kaç çıkmıştı? hatırlıyor musun yada elinin altındaysa bir bakabilir misin acaba?

selam hamişler.....iki gündür giremedim , çok misafirim vardı..kimseyede henüz hamiş olduğumu söylemediğim için hizmette kusur edemedim..şimdide gidip yemek yapmam lazım...

evet peri kızım yolda bütün belirtiler erkek olacağını hissetiriyordu bana ama kızmış tabi şok oldum:=)))))))) aslında ben deli gibi kızım olsun istiyormuşlum:)))

seninle neredeyse aynı SAT lardayız... ama neden benim bebeğimin cinsiyetini söylemediler bana yaaa ((

selam hamişler.....iki gündür giremedim , çok misafirim vardı..kimseyede henüz hamiş olduğumu söylemediğim için hizmette kusur edemedim..şimdide gidip yemek yapmam lazım...

canım yazık günahh bu kadar yorma kendini... bi seferde hizmette kusur ediver ne olacak.. hem senin göbiş daha çıkmadı mı anlamıyorla rmı:)))

ne güzel canım Allah gönlüne göre vermiş:)
hayırlısıyla gelsin bebeğin kucağına:)
darıdı biz cinsiyetini öğrenemeyenlerin başına olsunkaydirigubba
kcemile2

Herkes yemek molası verdi galiba. Çıt çıkmıyor. Issızlaştı burası.:))

Merhaba kızlar nasılsınız.kızlar ya karnında ve belinde ağrılar yaşayan varmı çok fazla değil ama hisseddirecek derece karnımda sol tarfında bir ağrı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…