günaydın arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim 13 aylık bir oğlum var başka ikinci gebeliği olan varmı acaba
yemek saati geliyor ben yavaş yavaş gidiyorum kıslar bugün eşim yok şehir dışında yanlızımneyse bende arkadaşlara takılırım kendinize iyi bakın akşam üzeri görüşürüz afiyet olsunn
Bu nasıl oldu?:)
canım ben oraya hiç güvenmiyorum nedense.. o hastaneye giden çok tanıdığım var bizim o tarafta oturanların hepsi neredeyse oraya gidiyor ama benim içime sinmiyor... ama gidip gören muayene olan varsa onlar daha iyi bir yorum yapabilir sana... sefaköyün neresinde çalışıyorsun :)
Radison otelin arkasında, halk eğitimin bitişiğinde bir okul var orda çalışıyorum.:)
günaydın arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim 13 aylık bir oğlum var başka ikinci gebeliği olan varmı acaba
yemek saati geliyor ben yavaş yavaş gidiyorum kıslar bugün eşim yok şehir dışında yanlızımneyse bende arkadaşlara takılırım kendinize iyi bakın akşam üzeri görüşürüz afiyet olsunn
ooo bu da çok şeker oldu amaaaaa opuyorumnanaktan
zemeksiz yaşın hamile kaldığın kilon SAT ın ve bebeğinle ilgili son gelişmeleri de yazabilir misin rica etsek? :)
canım sen cinsiyetini de öğrenmişsin sanırım.. peri kızım yolda yazmışsıın doğru mu :)
51.60 ile hamile kaldım 23 yaşındayım sat ekim 30 6 ağustos beklenen doğum tarihi en son ikili testi yaptırdım bir problemi yok bebşişimn cinsiyetide kızzz
evet peri kızım yolda bütün belirtiler erkek olacağını hissetiriyordu bana ama kızmış tabi şok oldum:=)))))))) aslında ben deli gibi kızım olsun istiyormuşlum:)))
selam hamişler.....iki gündür giremedim , çok misafirim vardı..kimseyede henüz hamiş olduğumu söylemediğim için hizmette kusur edemedim..şimdide gidip yemek yapmam lazım...
evet peri kızım yolda bütün belirtiler erkek olacağını hissetiriyordu bana ama kızmış tabi şok oldum:=)))))))) aslında ben deli gibi kızım olsun istiyormuşlum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?