aaaaa....senin çıktımı yoksa...önceki gebeliğimde dördüncü ayımda belli olmuştu..halihazırda şu an birşey yok...canım yazık günahh bu kadar yorma kendini... bi seferde hizmette kusur ediver ne olacak.. hem senin göbiş daha çıkmadı mı anlamıyorla rmı:)))
benim belime ara ara regl olucakmışım gibi ağrı giriyor ...o zaman çok korkuyorum, zira halen düşük riskim geçmedi...senin ağrın rahatsız edici boyutta ise bence bir doktoruna danış..Merhaba kızlar nasılsınız.kızlar ya karnında ve belinde ağrılar yaşayan varmı çok fazla değil ama hisseddirecek derece karnımda sol tarfında bir ağrı var...
ben geldimmmmmmm. bu arada benim göbeğim saklayamayacağım kadar büyük hatta hamile pantolonuna mecburum başka bi şey olmuyo:)
bu arada ladyfog resim güsel olmuş içimiz açıldı:)
benim belime ara ara regl olucakmışım gibi ağrı giriyor ...o zaman çok korkuyorum, zira halen düşük riskim geçmedi...senin ağrın rahatsız edici boyutta ise bence bir doktoruna danış..
sersuma aynen ama ben utanmıyorum çünkü iş yerimde satımız aynı olan arkadaş var o almış bile hamile pantalonu 2 hafta daha bekliyeyim diyordum ama yok pantolon patlıyıcak
şimdi bende soho gibi olaya müdahele ediciimm ama yemek üzerine yenen meyve kilo yapıyomuş canım...Kızlar biz yedik geldik şimdi masamızda meyve yiyoruz
o iç karnı geniş arkadaş benim dermişim şimdi :)).....evet, benimde iç karnım geniş zannedersem ama şu an çalışmıyorum canım, korkmana gerek yok :1rolleyes:iyi sen şanslısın bizim işyerindeki gibi iç karnı geniş bi arkadaş yok yanında :))
kıslar selam uun zamandır giremedim , ne güzel sohbetler etmisşiniz.
bende geçen hafta 2 tane aldım hamile pantolonu , bu hafat giyöeye başladım , karnımı sıkıyor eski pantolanlarım , bide bebeğe zarar verir diye korkumdan aldım heen , almayanalra tavsiye ederikm çünkü çok rahat , zaten hamnile pantolonu olduğunu dışardan bakanda anlamıyor , bellide olmuyor beli lastikli olduğu için.
şimdi bende soho gibi olaya müdahele ediciimm ama yemek üzerine yenen meyve kilo yapıyomuş canım...
o iç karnı geniş arkadaş benim dermişim şimdi :)).....evet, benimde iç karnım geniş zannedersem ama şu an çalışmıyorum canım, korkmana gerek yok :1rolleyes:
hoşgeldin canım...sen ne zaman bebeklerin cinsiyetini öğreneceksin..?Selammm aneciklerrrrr,bebişlerrrr.Teyzeniz sizi özlemişşşş..
yarasın bebişine ...pıt pıt yağ, löp löp et olsun inşallah...:Saruboceq:biz de geldiikkk.. karnımız tok sırtımız pek.. oturduk masamızaa :)) çok mu yedik ne taş oldu göbeemm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?