2010 Ağustos Anneleri

canım yazık günahh bu kadar yorma kendini... bi seferde hizmette kusur ediver ne olacak.. hem senin göbiş daha çıkmadı mı anlamıyorla rmı:)))
aaaaa....senin çıktımı yoksa...önceki gebeliğimde dördüncü ayımda belli olmuştu..halihazırda şu an birşey yok...

Merhaba kızlar nasılsınız.kızlar ya karnında ve belinde ağrılar yaşayan varmı çok fazla değil ama hisseddirecek derece karnımda sol tarfında bir ağrı var...
benim belime ara ara regl olucakmışım gibi ağrı giriyor ...o zaman çok korkuyorum, zira halen düşük riskim geçmedi...senin ağrın rahatsız edici boyutta ise bence bir doktoruna danış..

Benimde kasıklarımda ve bazende belimde ağrılarım oluyo. korkuyorum hala alışamadım. doktor normal bu ağrılar demesine rağmen . bu arada bende 12 şubatta ikili teste gidicem. bakalım. cinsiyeti görünecekmi. çok heycanlıyım.içime ascayip derecede erkek doğuyor. hamile kalmadan önce kızım olmasını isterdim hep, hamile kaldıktan sonra ne olursa farketmez oluyo insan,sadece sağlıklı olmasını istiyosun. allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

ben geldimmmmmmm. bu arada benim göbeğim saklayamayacağım kadar büyük hatta hamile pantolonuna mecburum başka bi şey olmuyo:)
bu arada ladyfog resim güsel olmuş içimiz açıldı:)

ben geldimmmmmmm. bu arada benim göbeğim saklayamayacağım kadar büyük hatta hamile pantolonuna mecburum başka bi şey olmuyo:)
bu arada ladyfog resim güsel olmuş içimiz açıldı:)

Benimde çok çıktı göbeğim. iş yerimde bi kız vardı hamileliğinin 5. ayında göbeği çıktı.ben utanıyorum şimdi biraz, çok erken değilmi ya bu kadar göbek için. valla 1 tane pantolonum var olan onu giyip duruyorum, parçalanıcak üstümde. gömlekler desen düpmelerin arası açık kalıyo. öff alışveriş mi yapcam şimdi

sersuma aynen ama ben utanmıyorum çünkü iş yerimde satımız aynı olan arkadaş var o almış bile hamile pantalonu 2 hafta daha bekliyeyim diyordum ama yok pantolon patlıyıcak

benim belime ara ara regl olucakmışım gibi ağrı giriyor ...o zaman çok korkuyorum, zira halen düşük riskim geçmedi...senin ağrın rahatsız edici boyutta ise bence bir doktoruna danış..

merhaba çok rahatsız edici değil ara ara oluyorama insan tedirgin oluyor bu cumartesi gitmiştim doktora herşey normal dedi doktor hattam meleğim kıpır kıpır oynuyordu..Rabbim hepimizin bebeklerini korusun onlar iyi olsunda ufak tefek ağrılar önemli değil...

slm arkadaslar bendede acayıp bı gobek cıktı normaldede kıloluyum 70 kıloyla hamıle kaldım ama benım belım ınceydı oda cıktı topa doncem heralde ılerde bende hamıle pantolonu gıyıyorum 14 haftalık daha bebıs ama masallh sankı 5aylık:)

sersuma aynen ama ben utanmıyorum çünkü iş yerimde satımız aynı olan arkadaş var o almış bile hamile pantalonu 2 hafta daha bekliyeyim diyordum ama yok pantolon patlıyıcak

iyi sen şanslısın bizim işyerindeki gibi iç karnı geniş bi arkadaş yok yanında :))

arkadaşlar benimde karnı belirgin değil nezaman belirgin olmaya başlıyor.ya bu aylar hızlı hızlı geçip dursa ne var sanki

biz de geldiikkk.. karnımız tok sırtımız pek.. oturduk masamızaa :)) çok mu yedik ne taş oldu göbeemm :)))

kıslar selam uun zamandır giremedim , ne güzel sohbetler etmisşiniz.

bende geçen hafta 2 tane aldım hamile pantolonu , bu hafat giyöeye başladım , karnımı sıkıyor eski pantolanlarım , bide bebeğe zarar verir diye korkumdan aldım heen , almayanalra tavsiye ederikm çünkü çok rahat , zaten hamnile pantolonu olduğunu dışardan bakanda anlamıyor , bellide olmuyor beli lastikli olduğu için.

Kızlar biz yedik geldik şimdi masamızda meyve yiyoruz
şimdi bende soho gibi olaya müdahele ediciimm ama yemek üzerine yenen meyve kilo yapıyomuş canım...

iyi sen şanslısın bizim işyerindeki gibi iç karnı geniş bi arkadaş yok yanında :))
o iç karnı geniş arkadaş benim dermişim şimdi :)).....evet, benimde iç karnım geniş zannedersem ama şu an çalışmıyorum canım, korkmana gerek yok :1rolleyes:

Ay ne güzel ohh rahat rahat mis gibi. nerden aldın(

Soho sen de hoş geldin.Serdemim iyiyim hayatım hem de süperizzz...Sıkıntımız yok.Bu gün kaçamak yapıb ultrasona girdik.Her şey gayet normalmış.11 haftamıza yaklaşıyormuşuz teyzesii.Sen nasılsınnn???

Valla burdaki de doğurdu ama beni her gördüğünde ayy ne kadar karnın var deyip duruyo, bide ben emin değilim şu anda bebek çok küçük bence bu bendeki hominigırtlak yemekten dolayı olan göbek, bebek değil yani gibime geliyo. daha 11 haftalık hamileyim ben amaaaa

Selammm aneciklerrrrr,bebişlerrrr.Teyzeniz sizi özlemişşşş..
hoşgeldin canım...sen ne zaman bebeklerin cinsiyetini öğreneceksin..?

biz de geldiikkk.. karnımız tok sırtımız pek.. oturduk masamızaa :)) çok mu yedik ne taş oldu göbeemm :)))
yarasın bebişine ...pıt pıt yağ, löp löp et olsun inşallah...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…