2010 Ağustos Anneleri

ben de sana hemen müdahale ediyorum hoppidicikim kaydirigubbakcemile3 yemekten hemen sonra yenilen meyve kilo yapar mı bilmiyorum emme meyvenin vitaminlerini alamadığını biliyorum ben.. bu nedenle uzmanlar meyvenin yemekten en az 2 saat sonra yenilmesini öneriyor

doktor olmakta böyle güzel bişey işte... hop yan odada ultrasonda buluveriyorsun kendini :))) kaydirigubbakcemile3 canım şuan çalışıyorsun değil mi?

kilon nasıl canım...zira biz kadınların keyifle yedikleri hamurişleri, çikolata vs. göbek bölgemizde şişlik olarak bize dönüyor..bende hep o problem var..(..

kaydirigubbakcemile5

bende ilk baştan hamile pantolonu almıştım şimdi başka hiç birşy giyemiyorum artık beni herşey sıkıyormuş gibi geliyor buna iç çamaşırlarımda dahil :)

evet canım sana katılıyorumm .. bizim göbişler biraz hominigırtlaklıktan şişiyor :))kaydirigubbakcemile3

doktor olmakta böyle güzel bişey işte... hop yan odada ultrasonda buluveriyorsun kendini :))) kaydirigubbakcemile3 canım şuan çalışıyorsun değil mi?

Çalışıyordum Sohocum.Ama çalıştığım hastanede onarım tadilat işlemleri başladı.Şimdilik kapalıyız mayiste yeniden başlıycaz inşallah...Ama ultrasoncu arkadaşlarım var sağ olsunlar ..

kilon nasıl canım...zira biz kadınların keyifle yedikleri hamurişleri, çikolata vs. göbek bölgemizde şişlik olarak bize dönüyor..bende hep o problem var..(..

Kilom 55 ama 1.60 boyundayım ve 50 kiloydum. 5 kilo birden. hepsi bel bölgemde cnm düşün sen halimi eşim artık durduruyo beni yememem için, önceden 1 porsiyon bitiremediğim şeyleri şimdi doymayıp ikincisini istiyorum, yani öle böle yemiyorum. sürekli cnm bişeyler istiyo. bu gidişle benim sonum hiç iyi değil kilo anlamında cokacimcoook

merhaba arkadaşlar ben de nihayet bitirdim eskileri okumayı
*bu serbest bhcg değeri bir forumda konuşulmuş eşim bana okumuştu ama bir sürü arkadaşımızda tutmamış orada
*ben de haftasonu alıcam çatlak kremi ama bebek yağı bana da yeterli gibi geliyor en azından şimdilik
*cevizi ben eduymuştum hatta bir ara 2 ceviz 7-8 fındık bir o kadar badem yiyordum ama bir süredir bıraktım yemeyi bir arkadaşımız demiş eşim benden çok yiyor diye ben de aynen öyle düşünüyorum keşke eşim hamile olsaydı hem kilo almakla ilgili sıfır korkusu var adamın bebiş daha rahat ederdi bana kızıya sen biçim hamilesin neden birşeyler yemiyorsun diye kendinin ağzı hiç boş durmadığı için
*pınarcım güzel haberlerini okudum sevindim
*ebrucum bizim burada neredeyse hiç yok denecek kadar az bir kar var
*didemcim sana bebeğinin cinsiyeti söylendiğinde ne kadarlıktı çok merak ettim ben 13+0 da gitcem bana da söylerler mi diye
*özlemcim afiyet olsun
*yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
* bu arada yaklaşan sevgililer günü için plan yapmaya başladınız mı ben bir sürpriz yapmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Kabızlık şikayetiniz sizi çok rahatsız ederse doktorunuzun önerisine göre çeşitli ilaçları kullanabilirsiniz.

Pratik öneri: Bir anne adayı için en güzel kahvaltı: corn flakes (mısır gevreği) +yulaf ezmesi+süt+az miktarda şeker (süt yerine meyve suyu da olabilir). Bu karışım lif oranı yüksek (kabızlığa karşı oldukça etkili), B vitamininden zengin, süt kullanırsanız kalsiyum içeriği yüksek, meyve suyu kullanırsanız C vitamini içeriği yüksek bir karışımdır.

bende ilk baştan hamile pantolonu almıştım şimdi başka hiç birşy giyemiyorum artık beni herşey sıkıyormuş gibi geliyor buna iç çamaşırlarımda dahil :)

Ben de aynen canım.8 haftamdan bu yana gebe panyolonu kullanıyorum.Ama iç çamaşırları almadım.Sütyeni deyişmem gerekli göyüslerim büyüdü.

evet canım sana katılıyorumm .. bizim göbişler biraz hominigırtlaklıktan şişiyor :))kaydirigubbakcemile3

Aman napiym hep dikkat et biraz kilo alınca rejim yap öff yeter şimdi çatlayana kadar yiycem , zaten ölede bölede alıcam kiloları bari rahat rahat yiymde canıma değsin hehe:dance:

hoşgeldiinn Aslıcııımm :))

teşekkür ederiiizzz.... ne gibi bişi düşünüyorsun canım.. dışarıda mı evde mii? aahh keşke benimki de benim için böyle planlar yapsaaa.... opuyorumnanaktan

:)) afiyet olsun canım beni doktorum korkuttu ben verdikleri listenin dışına çıkmaya korkuyorum hamileliğin başından beri topu topu 800 gr aldım hadi diyelim bir kilo korkuyorum doktora gidince çok yemişsin aslı hanım noluyoruz demesinden

arkadaşlar fazla kilo almamaya bakmak lazım.doğumdan sonra bunları vermek pekte kolay olmuyacak.özelikle hamurlu yiyeceklerin bebeğe bir faydası yok .çok yemek yerine az yiyip öğünleri çoğaltmak ta fayda var.

ne güzel kendini disipline etmişsin, benim doktorum öle liste falan vermedi ama işte faydalı olanları sölyledi yemem için. versede uyabilirmiydim bilmiyorum ki:)))

hoşgeldiinn Aslıcııımm :))

teşekkür ederiiizzz.... ne gibi bişi düşünüyorsun canım.. dışarıda mı evde mii? aahh keşke benimki de benim için böyle planlar yapsaaa.... opuyorumnanaktan

ben ev için plan yapmak istiyorum dışarı organizasyonunu o yapar walla en basiti ne alsam diye bile düşünüyorum ki ben hiç güçlük yaşamamıştım eşime hediye alırken bu defa kafam basmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…