Ben de aynen canım.8 haftamdan bu yana gebe panyolonu kullanıyorum.Ama iç çamaşırları almadım.Sütyeni deyişmem gerekli göyüslerim büyüdü.
yanlış hatırlamıyosam şu idrar ve sütle yapılan testi sen yapmıştın değilmi...?hoş buldum hayatım.bu gün girdik ultrasona doktorumuz biri erkeye benziyor dedi.10 şubatta kontrolum var o zaman bence daha da belirginleşir...
Biz de bomba gibiyiz teyzesi zaten birazdan bomba gibi gazdan da patlayacağız
aynen canım bende südyen almam lazım benimkilerde büyüdü ve damarları çok belirginleşti süt dolmaya başladılar herhalde :):ecrin_bebek:
ben ev için plan yapmak istiyorum dışarı organizasyonunu o yapar walla en basiti ne alsam diye bile düşünüyorum ki ben hiç güçlük yaşamamıştım eşime hediye alırken bu defa kafam basmıyor
:roflol::roflol:aynı ben.......kaydirigubbakcemile5ben sevgililer gününde eşime hiç özel bi şey yapmam hep o bana yapar hediye alır :)
evet benim de öyle canlaar... bir de ben beyaz tenliyim beyaz peynir kadardüşünün üzerime resim çizilmiş gibi duruyor.. mor mor ne zaman süt gelmeye başlıyor bebek doğduğu andan itibaren mi? 2. bebişlerine hamile olan hanımlar bu sorum sizeeeee :)))
peki bebeğine müzik dinletmeye başlayan var mı?
ben sanat müziği çok severim babamızda öyle onun da kulağı alışsın hatta şarkı bilem söylüyorum ama eşim bana deliymişim gibi bakıyor saçmalama diye
günaydın arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim 13 aylık bir oğlum var başka ikinci gebeliği olan varmı acaba
walla ben göğüslerimle hep dalga geçerdim bunlar ergenlik sivilcesi diye maşallah samanta fox gibi oldum ben ne zamandır sütyen kullanmıyorum çok rahat oluyor :))
Benimde sevgililer gününden iki gün sonra doğum günüm olduğu için bende bi süpriz falan yapamıyorum çünki kociş arada sevgililer gününü kaynaıp direk doğum günüme atlıyo, zaten adamın özel günlere alerjisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?