şekerim benim bir kayınvalidem var 65 yaşında kayınpederim 70. kayınpederim bir unutsun da gör kıyameti zavallı kocam da öyle öğrenmiş öyle olması gerek zannediyor benim de işime geliyor
ayyy canım çok güldürdün beni yahuuu kaydirigubbakcemile3 yurdumdan sesler dinledim senden.. çok haklısın valla... ihtiyaçlar belli şartlar belli.. ayy eskiden eşime de ticket verirlerdi biz de gider onunla yerdik... şimdi o da yok.. artık extra dışarı çıkmak da yokaynen ona ne alsam kendi parası ile almış gibi oluyor :)) çünkü ihtiyaçlarımı karşıladıktan sonra maaşımın geri kalanını ona veriyorumm.. ona verdiğim paradan eksilmiş oluyor o da bu duruma sinir oluyor biz de ev almayı düşünüyoruz ilerisi için planlar var bayağı bayağı tasarruflu davranıyoruz ki davranmakta zorundayız güzel bir yerde oturabilmek için boshayallersmile
hangi tarihte doğdun canım?
yaa ben çok sevdim burayı, işyerindeyim müşterileri araamm lazım 1 müşteri arıyıp 20 dkk forumda takılıyorum, iş yürümüyo ama ayrılamıyorum.hahah nolcak böyle şimdi
Şubat değil benimki 26 Ocak.:)
Aslı yivruummmmmmmmmm ..çok alemsin ayol adama kızılır mı çiçek almış diye..hehehhehe
Benim de yükselen burcum Kova..bu arada birçoğumuzun bebeği Aslan burcu olacak kızlar ..
Ben de 1 fiş işliyorum 1 yazı yazıyorum foruma:)
ayy ne çok kova burcu arkadaşım varmışş... var mı var mı başka kova burcu var mııı??? kaydirigubbakcemile3
evet yaa.. ukala, kendini beğenmiş, liderlik yapıcam diye milleti ezen bir tipleme olmasında... Allah anne babasına benzetsin.. benim burada bir arkadaşım var... aslan burcu kızın huyları aynen böyle... geçen gün konuşuyoruz.. söyledim neyseki sonunda hamile olduğumu... bana sürekli hamileliğin kötü yanlarından bahsediyor.. ayy özleemm şimdi ayaklarında şişecek şimdi senin.. ayy özlem sen o hastaneye gidiyorsun ama dikkat et orada şöle bişey olmuş... banane yani bananee.. ne yaşamam gerekiyorsa onu yaşayacağım... olacağa çare yok... o yüzden çok korkuyorum.. aslan burcu bir çocuk sahibi olmaktan.. ya çocuğumla anlaşamazsam ya o da böyle bir tipleme olursa diye eyvahedigeldismile
aaaa saçmalama bal böcüğüm yaaa benim annem aslan burcu acaip eğlencelidir çokk şekerdir...merak etme sen nasıl yetiştirirsen öyle olur...evet yaa.. ukala, kendini beğenmiş, liderlik yapıcam diye milleti ezen bir tipleme olmasında... Allah anne babasına benzetsin.. benim burada bir arkadaşım var... aslan burcu kızın huyları aynen böyle... geçen gün konuşuyoruz.. söyledim neyseki sonunda hamile olduğumu... bana sürekli hamileliğin kötü yanlarından bahsediyor.. ayy özleemm şimdi ayaklarında şişecek şimdi senin.. ayy özlem sen o hastaneye gidiyorsun ama dikkat et orada şöle bişey olmuş... banane yani bananee.. ne yaşamam gerekiyorsa onu yaşayacağım... olacağa çare yok... o yüzden çok korkuyorum.. aslan burcu bir çocuk sahibi olmaktan.. ya çocuğumla anlaşamazsam ya o da böyle bir tipleme olursa diye eyvahedigeldismile
aaa daha yeni geçmiş seninkiii... geçmiş doğum günün kutlu olsun canım a.s.
bende kova burcuyum sohocum.29ocak dogum günümdü ha kocan ne hedıye aldı dersen benımkı bıraz odun cınsınden neye ihtiyacın varsa gıder beraber alırız çok yogunum boş oldugum bı gün bakarız.insan bi çiçekalır barı dedım yarın alayım dedı ben sööledıkten soora anlamı yok dedım bakalım bı gün haberım olmadan alcakmış çok komık yaaa
klava:
özleeeeeeeeem ben de aslanım sempatiksalakcinni o arkadaşın çakma aslan gerçek aslan değil o ben çok seviniyorum bebeğim aslan olacak diye
didemcim ben 3 kez sordum ama sen görmedin galiba :kedi: sana cinsiyeti söylediğinde ne kadardı bebeğin kaç haftadaydın bilmiyorumkismile kusura bakma ısrarla soruyorum ama çok merak ediyorum 13+0 da bana söylerler mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?