2010 Ağustos Anneleri

şekerim benim bir kayınvalidem var 65 yaşında kayınpederim 70. kayınpederim bir unutsun da gör kıyameti zavallı kocam da öyle öğrenmiş öyle olması gerek zannediyor benim de işime geliyor

ayyy canım maşallah maşallahh böyle görmesi çok güzeel :))) bizimki de aynı ne gördüyse onu yapıyor.. neyse kötü laf etmiim kayınpederime şimdi.. ama şip demiş burnundan düşmüş huyları..

Bizde de tam tersi canım benimki çok müsrif o yüzden bütün para bende durur ben yatırırım ftları vs. O sadece kendine biraz para ayırır o yüzden ben alsam o bilmez ama o alsa ben anlarım kaça aldığını bayanssulusmile

yaa ben çok sevdim burayı, işyerindeyim müşterileri araamm lazım 1 müşteri arıyıp 20 dkk forumda takılıyorum, iş yürümüyo ama ayrılamıyorum.hahah nolcak böyle şimdi

eheheh ben de öylee :) müşterilerin maillerini yanıtlamam lazım.. 1 mail yanıtlıyorum sonra pıt hemen burdayım :)))

Aslı yivruummmmmmmmmm ..çok alemsin ayol adama kızılır mı çiçek almış diye..hehehhehe

hayatım biz bu konularda ayrı kutuplardayız en başından beri düğün çiçeği nikah şekeri düğün pastası hatta düğün hepsini herşeyi gereksiz görenlerdenim lüzümsuz masraf gibi geliyor bana çiçek o an ay ne güzel 2 gün sonra fıssssssss sonra alıştı artık löseve bağış yapıyor çiçek parasıyla sonra da çiçek resmi mail atıyor napıyım ben de öyleyim o makbuz beni daha çok mutlu ediyor yemin ederim

en iyisi çalışmamak hep forumda takılmak öylede olmuyor değilmi arkadaşlar valla ben evde yatmaktayım zaten istesemde çalışamazdım hamileyken doktor yasakladı.

Benim de yükselen burcum Kova..bu arada birçoğumuzun bebeği Aslan burcu olacak kızlar ..

evet yaa.. ukala, kendini beğenmiş, liderlik yapıcam diye milleti ezen bir tipleme olmasında... Allah anne babasına benzetsin.. benim burada bir arkadaşım var... aslan burcu kızın huyları aynen böyle... geçen gün konuşuyoruz.. söyledim neyseki sonunda hamile olduğumu... bana sürekli hamileliğin kötü yanlarından bahsediyor.. ayy özleemm şimdi ayaklarında şişecek şimdi senin.. ayy özlem sen o hastaneye gidiyorsun ama dikkat et orada şöle bişey olmuş... banane yani bananee.. ne yaşamam gerekiyorsa onu yaşayacağım... olacağa çare yok... o yüzden çok korkuyorum.. aslan burcu bir çocuk sahibi olmaktan.. ya çocuğumla anlaşamazsam ya o da böyle bir tipleme olursa diye eyvahedigeldismile

Ben de 1 fiş işliyorum 1 yazı yazıyorum foruma:)

didemcim ben 3 kez sordum ama sen görmedin galiba :kedi: sana cinsiyeti söylediğinde ne kadardı bebeğin kaç haftadaydın bilmiyorumkismile kusura bakma ısrarla soruyorum ama çok merak ediyorum 13+0 da bana söylerler mi diye

ayy ne çok kova burcu arkadaşım varmışş... var mı var mı başka kova burcu var mııı??? kaydirigubbakcemile3

bende kova burcuyum sohocum.29ocak dogum günümdü ha kocan ne hedıye aldı dersen benımkı bıraz odun cınsınden neye ihtiyacın varsa gıder beraber alırız çok yogunum boş oldugum bı gün bakarız.insan bi çiçekalır barı dedım yarın alayım dedı ben sööledıkten soora anlamı yok dedım bakalım bı gün haberım olmadan alcakmış çok komık yaaa
klava:

özleeeeeeeeem ben de aslanım sempatiksalakcinni o arkadaşın çakma aslan gerçek aslan değil o ben çok seviniyorum bebeğim aslan olacak diye

aaaa saçmalama bal böcüğüm yaaa benim annem aslan burcu acaip eğlencelidir çokk şekerdir...merak etme sen nasıl yetiştirirsen öyle olur...

aaa daha yeni geçmiş seninkiii... geçmiş doğum günün kutlu olsun canım a.s.

Teşekkürler. Bu sene çok tatsızdı doğum günüm. Kutlamak aklımıza bile gelmedi. Malum testler operasyon falan.Ama seneye bebeğimle telafi ederiz nasılsa.:1rolleyes:

Eşimle neredeyse 10 yıldır birlikteyiz. En başından beri de sevgililer günü kutlamama kararımız var. Onun dışındaki özel günleri atlamayız. Ama bizim roller biraz değişik. Hatırlayan hep o olur.Bense bu konuda yontulmamış meşe kütüğü gibiyim.delikafadulden
En son çiçek gönderdiğinde "Aaa ne güzel bir vazomuz daha oldu" demiştim de tam 3 saat konuşmamıştı benimle. Aslında hiç kötü niyetli değildim. Aklımdan geçeni söyleyivermiştim.kaydirigubbakcemile3

bakalım benim de pazar günü... ama ben direktifleri verdim... bana hamileyken giyebileceğim bişey al dedim hatta resmini de gösterdim sempatiksalakcinni ama napiim kendi de kabul ediyor.. benim aldığımı sen beğenmezsin şimdi en iyisi senin istediğin bişey alayım diyor çiçek miçek hak getire bakalım belki biraz babalık duyusu geliştiyse... farklı bişiler yapar hamileliğimin hatrına aklinialirimsmile

özleeeeeeeeem ben de aslanım sempatiksalakcinni o arkadaşın çakma aslan gerçek aslan değil o ben çok seviniyorum bebeğim aslan olacak diye

aslıcım yeter ki size benzesin akıllı aklı başında kariyerli bir insan olsun.. sohbeti dinlenir dert anlatılır olsun... siz böyle dedikçe sizin gibi örnekler gördükçe içim açılıyor zaten ki sizinle de iyi anlaştığımı düşünüyorum bebeğimle de anlaşabilrim ileride inş. zemuszemus

aSLICIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM CANIM GÖRMEDİM BANA 12 HAFTALIKKEN SÖYLEMİŞTİ YANİ 11+3'DE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…